1 فایل پیوست
پنل کاربری سامانه پیام کوتاه+ماژول whmcs+تعداد150 پیامک رایگان=20هزار تومان
همانطور که از عنوان مطلب کامل گفتم پنل پیامک برای سیستم Whmcs همراه با ماژول با 150 پیامک فقط 20 هزار تومان سالانه
شماره ارسال 8 رقمی
نصب رایگان بر روی سیستم شما
اینم نمایی از محیط ماژول روی سیستم whmcs
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%86-sms-png
برای سفارش با شماره و یا ایدی زیر تماس بگیرید:
YAHOO ID:reza_r_e17
mobile: 09372944461
پاسخ : پنل کاربری سامانه پیام کوتاه+ماژول whmcs+تعداد150 پیامک رایگان=20هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarezaee
همانطور که از عنوان مطلب کامل گفتم پنل پیامک برای سیستم Whmcs همراه با ماژول با 150 پیامک فقط 20 هزار تومان سالانه
شماره ارسال 8 رقمی هدیه ما به مشتریان
نصب رایگان بر روی سیستم شما
اینم نمایی از محیط ماژول روی سیستم whmcs
فایل پیوست 11733
برای سفارش با شماره و یا ایدی زیر تماس بگیرید:
YAHOO ID:reza_r_e17
mobile: 09372944461
منظورتون از شماره هدیه چیه؟
یعنی به هر کاربر یه شماره میدید؟
یا همون شماره های 8 رقمی عمومی که برای همه فعاله؟
پاسخ : پنل کاربری سامانه پیام کوتاه+ماژول whmcs+تعداد150 پیامک رایگان=20هزار تومان
سلام دوست عزیز نه یک شماره عمومی که برای همه فعاله
هزینه شماره اختصاصی چنده؟
پنل هم میدی؟
دمو پنل رو هم بگو
شماره اختصاصی فقط 8رقم اول رو ما تعیین میکنم بقیش با خوده شما=19 هزار تومان
بله دوست عزیز پنل هم مییدیم اینم دمو پنل
khoramtik.ir
user : demo
pass : demo
شماره اختصاصی ارزون تر هم دارین ؟؟
شماره اختصاصی ارزون تر هم دارین ؟؟
دوست عزیز ارزونترین شماره اختصاصی ما 19 هزار تومان البته این شماره رو خودتون مشخص میکنید حتی مینونه شماره موبایلتونم باشه
هزینه ی هر اس ام اس چقدره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
پکیج های اس ام اس هاتون چقدره و چنده؟
مدارک چی میخواد؟شماره اختصاصی هست؟
سلام دوست عزیز
قیمت هر پیامک 108 ریاله
پکیچ اس ام اس کلا با شما میوفته 20 هزار + 150 پیامک رایگان + شماره عمومی 30002223 +ماژول whmcs
مثلا من مشتری شرکت شما هستم و یک هاست سفارش دادم در همون لحظه ثبت سفارش هم برای شما اس ام اس میاد که یک سفارش جدید به مبلغ ....دریافت کردید و هم برای مشتری اس ام اس میره و امکانات بیشتری که این سامانه داره شما حتی میتونید برای کارهای دیگم استفاده کنید
شماره اختصاصی هم خیر البته میتونید تهیه کنید