باسلام
من می خوام تو ترکیه یه دیتاسنتر بزنم از نظر مالی و مجوز و تیم پشتیبان هم هیچ مشکلی ندارم،می خواستم از اساتید سئوال کنم اگه کیفیت و سرویسم خوب باشه به نظرتون چقدر طول میکشه که این پروژه جا بیفته و سود بده؟؟؟چون زمان خیلی برام با ارزش هست
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
من می خوام تو ترکیه یه دیتاسنتر بزنم از نظر مالی و مجوز و تیم پشتیبان هم هیچ مشکلی ندارم،می خواستم از اساتید سئوال کنم اگه کیفیت و سرویسم خوب باشه به نظرتون چقدر طول میکشه که این پروژه جا بیفته و سود بده؟؟؟چون زمان خیلی برام با ارزش هست
به نظر بنده هم در یک کشور همچون آلمان ، آمریکا ،انگیس سرمایه گذاری کنید بازده زودتر و بهتری دارد..
این کشورها به دلیلی محبوب اند چون خرید از آنها راحت تر، تعداد فروشندگان بیشتر، کیفیت اثبات شده، اگر بتونید همین کارها رو بکنید، ترکیه از نظر پینگ و غیره بهترین مکان است.:53:
فکر کنم پنهای باند تو ترکیه خیلی گران قیمت باشه....سرور هاشون معمولا با پنهای باند و ترافیک پایین و گران فروخته میشه....من یک دیتاسنتر ترکیه ای رو باهاشون مکاتبه کردم خیلی گرون بود!!!
با سلام
دوست عزیز این کارتون خوب خیلی خوب هستش و مطمئنن میتونید خیلی پیشرفت کنید البته اگه کیفیت و خدمات خوبی داشته باشید
ولی بنده با یکی حرف زدم در مورد پهنای باند در کشور ترکیه این قیمت هارو به بنده داد فکر کنم گرون در بیاد
10 مگابایت ترافیک نامحدود ماهانه 280 دلار
100 مگابایت ترافیک نامحدود 1900 دلار
من آخرین باری که پرسیدم 10 مگابایت با ترافیک نامحدود رو با پول ما حدودا 200 هزار تومان گفتن البته چون اونجا آدم با نفوذ بالا زیاد میشناسم مطمئنم از این پایینتر هم می دن ولی خوب من از این لحاظ موندم که رقبت شرکت ها داخلی نسبت به این قضیه چه قدر خواهد بود؟
اگر قیمت و کیفیتتون اوکی باشه مطئنن پیشرفت میکنید .مخصوصا همونطور که دوستمون هم گفته بوده به خاطر پینگ خوبی که نسبت به ایران داره و مخصوصا ایرانی هم هستید دیگه برای ساپورت کردن ایرانی ها خیلی بیشتر جلب میشن و راحت تر میتتونن باهاتون ارتباط برقرار کنند.
ولی از نظر پهنای باند اگه بتونید ساپورت کنید اوکیه.اگه نه نظر منم کانادا -امریکا-المان هست.
موفق باشید:53:
سلام
باید برای رقابت با همون رقبا که دوستان عرض کردند حرفی برای گفتن داشته باشید . اگر میتونید این قابلیت رو داشته باشید ، موفق خواهید بود چون ترکیه کمی به ایران نزدیک تر هست اگر پینگ پایین تری به کشور داشته باشه ، و قیمت مناسب و سخت افزار خوب ارائه کنید ، با پشتیبانی درست و خط فروش بدون دردسر برای ایرانیان عزیز ، پس نباید دغدغه ای برای بازدهی سرمایه داشته باشید
انشالا به عنوان یک ایرانی موفق باشید.
کشور های آلمان ، آمریکا و هلند پیشنهاد میشود.ترکیه خرید داره ولی نه به اندازه این سه کشوری که گفتم...