با سلام
من چند تا مستند سه بعدي دانلود كردم مانيتورم سه بعدي نيست اما يه سوالي داشتم چرا بعضي از مستند ها تصاوير دو تيكه دارن؟ تعدادي هم تصاوير معمولي يك پارچه دارن
جريان چيه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من چند تا مستند سه بعدي دانلود كردم مانيتورم سه بعدي نيست اما يه سوالي داشتم چرا بعضي از مستند ها تصاوير دو تيكه دارن؟ تعدادي هم تصاوير معمولي يك پارچه دارن
جريان چيه؟
سه بعدی بودن و تماشای فیلم ربطی به مانیتور نداره.
من با مانیتور crt فیلم سه بعدی نیگاه کردم.
فیلم سه بعدی برای این دو تیکه است که وقتی با برنامه ی مخصوص خودش نیگا می کنی، دوتا تیکه میره روی هم و به فیلم عمق میده.
Kmp نسخه جدید، توی صفحه اصلیش یه گزینه داره، که فیلم های دوتیکه سه بعدی رو سرهم می کنه و می تونی راحت باهاش فیلم رو ببینی.
پلیرهای مخصوص تماشای سه بعدی هم هست که تنها کاری که می کنه اینه که دوتا تیکه رو میزاره روی هم به صورت پیشفرض!
- ولی باید کارت گرافیکت سه بعدی بخونه و نرم افزار سه بعدی سازی روش نصب باشه. همچنین از دوستان با گرافیک عادی هم تونستن سه بعدی نیگاه کنند. فقط نرم افزار مخصوصش رو نصب کردند.
گرافیک های جدید معمولا همشون سه بعدی می خونند.
الان یه عینک بخر و از فیلمت لذت ببر.
راستی می تونی خودت هم با یه کم نایلون و ماژیک آبی و قرمز عینک سه بعدی بسازي!
توی اینترنت سرچ کن: ساخت عینک سه بعدی!
موفق باشید
خوب يه عينك سه بعدي بخريد اگر گرون نشده باشه 35 تومنه.
از لینک زیر می تونی ببینی
نقل قول:
ممنونم اما سرعتم انقدر پاییه نمیتونم از ف ی ل ت ر رد بشم :-|
برات درستش کردم.
فقط باید تو سایت عضو شی:65:
اینم لینک:
بعضی فیلم های سه بعدی برای کیفیت بیشتر side by side یا به قول شما سه بعدی هستند
که زمان پخش با اسمارت تی وی می تونید روی حالت side by side بگذارید که خودش تبدیل می کنه به یک side
خودتون ساختيد
خوب عينكي كه من خودم خريدم واسه تلويزيون ال جي خودشون 4 تا رايگان دادن اما خوبشو مي خواستم 35 تومن خريدم ولي تفاوتش با اوني كه ال جي داده بود بهتر بود خصوصا كه دور چشم كامل بسته هست و فقط از عينك ديد داره .
يعني كيفيت عينك دست ساز به عينك تجاري ميرسه ؟؟؟