پاسخ : درخواست کانفیگ کار سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
سلام دوستان یک کانفیگ کار حرفه ای برای کانفیگ کردن سی پنل قیمت یده
نکته : سرور کانفیگ شده ولی متاسفانه نه به صورت حرفه الان روی سرور الان 5 تا یوز آوردم لود رفته رو 2 این 5 تا یوزر همه هم کم فشار هستند اگر کله یوزر هارو بیارم مطمئنا جواب نمیده چون خوب کانفیگ نشده دوستانی که می تونند فول کانفیگ (آپاچ و همه چی ) به صورت حرفه ای انجام بدند بگند ..
بعد کانفیگ همون لحظه پرداخت آنلاین داشته باشید پرداخت میکنم ..
با تشکر
با سلام
لطفا پس از ثبت نام، تیکت ارسال کنید.
صفحه اصلی پورتال - هزارنویس
قیمت + شماره تماس را پ.خ بفرمایید بررسی میشود ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
قیمت + شماره تماس را پ.خ بفرمایید بررسی میشود ..
شماره تماس و تمامی اطلاعات در سایت اصلی ما وجود دارد.
هزارنویس | سرور اختصاصی، سرور مجازی، میزبانی وب لینوکس و ویندوز، ثبت دامنه و خدمات دیگر
کانفیگ می تواند شامل خیلی موارد شود که در صورت تمایل می توانید پس از ثبت نام با ارسال تیکت، ما را از جزییات ریز مطلع کنید، آرزوی سلامتی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
سلام دوستان یک کانفیگ کار حرفه ای برای کانفیگ کردن سی پنل قیمت یده
نکته : سرور کانفیگ شده ولی متاسفانه نه به صورت حرفه الان روی سرور الان 5 تا یوز آوردم لود رفته رو 2 این 5 تا یوزر همه هم کم فشار هستند اگر کله یوزر هارو بیارم مطمئنا جواب نمیده چون خوب کانفیگ نشده دوستانی که می تونند فول کانفیگ (آپاچ و همه چی ) به صورت حرفه ای انجام بدند بگند ..
بعد کانفیگ همون لحظه پرداخت آنلاین داشته باشید پرداخت میکنم ..
با تشکر
شما که دارید هزینه می کنید هزینه درست بکنید و کانفینگ امنیتی هم انجام بدید همین طوری فقط نصب بعد اپ!
به عقیده من در این تجارت هر میزان هزینه کنید برای امنیت اطلاعات خودتون و کاربران مک هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
شما که دارید هزینه می کنید هزینه درست بکنید و کانفینگ امنیتی هم انجام بدید همین طوری فقط نصب بعد اپ!
به عقیده من در این تجارت هر میزان هزینه کنید برای امنیت اطلاعات خودتون و کاربران مک هست.
درود .
قربان عرض کردم فول کانفیگ .
سلام. با بنده در تماس باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام. با بنده در تماس باشید .
درود .
جناب صالحی هزنیه تقریبی رو پ.خ بفرمایید .
سلام
از من میشنوی بدی به یکی از که هم مورد اعتماد باشه و هم بچه های فروم از لحاظ بار علمی قبولش داشته باشند.
یکی از اون افراد که حداقل در حیطه امنیت زبان زد خاص و عام تو همین فروم هست کاربر Secure_host . تا الان به هر کی معرفی کردم از کانفیگش راضی بوده .
به ایشون Pm بدید.