كمك در زمينه انتخاب انجمن ساز
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
ميخواستم يه انجمن براي خودم راه اندازي كنم اما توي انتخاب سيستم انجمن ساز كمي دچار شك و ترديد شدم . ممنون ميشم دوستان لطف كنن و در حد توانايي خودشون بنده رو راهنمايي كنن . انجمن سازي ميخوام كه از لحاظ كار كردن باهاش براي يوزر ها راحت باشه و از امنيت بالايي برخوردار باشه . پشتيباني خوبي ازش بشه و پلاگين ها و مدهاي فرواني به همراه قالبهاي فراوان داشته باشه و اينكه در آينده به مشكلي باهاش برنخورم مثلا براي آپدي كردن و يا مهاجرت كردن به سيستم ديگه .
1- انجن ساز وي بي نا شده نصب كنم بهتره يا از سيستم هاي رايگان استفاده كنم ؟
2- شما كدوم سيستم رايگان رو پيشنهاد ميدين ؟
پاسخ : كمك در زمينه انتخاب انجمن ساز
خوب وی بی که امکانات خودش رو داره ولی به نال بودم و مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه هم توجه کنید
در مورد اسکریپت های اوپن سورس هم با SMF و phpBB زیاد کار کردم و phpBB رو ترجیح میدم ، چون امکانات جالبی داره
بدون شک اگه میخواید حرفه ای کار کنید vb بهتره ...
phpbb میگن ddos داره :115:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usefee
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
ميخواستم يه انجمن براي خودم راه اندازي كنم اما توي انتخاب سيستم انجمن ساز كمي دچار شك و ترديد شدم . ممنون ميشم دوستان لطف كنن و در حد توانايي خودشون بنده رو راهنمايي كنن . انجمن سازي ميخوام كه از لحاظ كار كردن باهاش براي يوزر ها راحت باشه و از امنيت بالايي برخوردار باشه . پشتيباني خوبي ازش بشه و پلاگين ها و مدهاي فرواني به همراه قالبهاي فراوان داشته باشه و اينكه در آينده به مشكلي باهاش برنخورم مثلا براي آپدي كردن و يا مهاجرت كردن به سيستم ديگه .
1- انجن ساز وي بي نا شده نصب كنم بهتره يا از سيستم هاي رايگان استفاده كنم ؟
2- شما كدوم سيستم رايگان رو پيشنهاد ميدين ؟
با همه این هایی که می خوای ، داری خودت می گی ویبولتین
از نظر پشتیبانی و ساپورت نگران نباش ، سایت از این نظر کم نمیاره
از نظر چیزی که یوزر پسند باشه ، ویبولتین حرف اول رو می زنه
در خصوص انجمن ساز های دیگر هم من smf رو ترجیح می دم
phpbb خیلی درد سر داره و یه تیم درست و حسابی هم روی این انجمن ساز کار نمی کنه که بتونید ازش استفاده ببرید
اگر طراحی سایت هم خواستید می توانیم در خدمت باشیم
من وی بی را ترجیح می دهم.
البته اگر بتونی لایسنسش را بخری خیلی بهتره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.s.r
من وی بی را ترجیح می دهم.
البته اگر بتونی لایسنسش را بخری خیلی بهتره.
قیمتش چه جوریه ؟ از کجا میشه گرفت ؟ الان انجمن اینجا با لایسنس هست ؟
اینجا لایس داره
نسخه کلاسیک 195 دلار
حرفه ای 285 دلار
اطلاعات خرید Purchase vBulletin, the most powerful forum software available.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak
خوب وی بی که امکانات خودش رو داره ولی به نال بودم و مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه هم توجه کنید
در مورد اسکریپت های اوپن سورس هم با SMF و phpBB زیاد کار کردم و phpBB رو ترجیح میدم ، چون امکانات جالبی داره
اگه وي بي نال شده روي هاست وارز نصب بشه بازم مشكل بوجود مياره ؟
به نظر شما چرا phpbb از smf بهتره ؟
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
StarHost™
بدون شک اگه میخواید حرفه ای کار کنید vb بهتره ...
بر منكرش لعنت!!!
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orojlo
phpbb میگن ddos داره :115:
عروجلو جان اين فقط شنيدي يا منبعي هم براش داري ؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
با همه این هایی که می خوای ، داری خودت می گی ویبولتین
از نظر پشتیبانی و ساپورت نگران نباش ، سایت از این نظر کم نمیاره
از نظر چیزی که یوزر پسند باشه ، ویبولتین حرف اول رو می زنه
در خصوص انجمن ساز های دیگر هم من smf رو ترجیح می دم
phpbb خیلی درد سر داره و یه تیم درست و حسابی هم روی این انجمن ساز کار نمی کنه که بتونید ازش استفاده ببرید
اگر طراحی سایت هم خواستید می توانیم در خدمت باشیم
بله ميدونم اما هزينش هست كه براي شروع كار يكمي سنگينه .
به نظر شما از وي بي نال استفاده بشه بهتره يا از اسكريپتهاي رايگان ؟ (كدوم اسكريپت رايگان)
دی داس چیزی نیست که بگیم روی یک برنامه خاص فقط هست
ساده ترین و حرفه ای ترین سی ام اس ها هم دی داس میشن
در خصوص هزینه بله حق با شما هست ولی باید دید اون کاری که می خواید انجام بدید چی هست و اگر کشش و بازگوی هزینه هست این کار رو بکنید
در کل یه چیزی که توی این دنیای نت مشخص هست تا زمانی که هزینه نکنید نمی تونید بهترین باشید
هزینه تنها بحث ریالیش مطرح نیست ، وقتی شما خودت هم طراح باشی اون زمانی که برای طراحی سایت قرار میدی شامل هزینه میشه
ولی برای هزینه کردن هم باید این رو در نظر بگیرید چطور هزینه ها رو در جاهای مناسب استفاده بکنید
برای شروع 250 مگ هاست همراه با 1/3 مقدار هاست برای زمان بک آپ گیری
اگر می خواید سی ام اس های ازاد استفاده بکنید بهترین برنامه ای که میشه بعد به وی بی تبدیلش کرد smf هست
هم پشتیبان خوبی داره و هم بدونه ایران می تونید کانورت بکنید
من چون کارم این هست می گم ، هیچ چیزی بهتر از وی بی نیست و وی بی رو ادم باید در هر شرایطی استفاده بکنه حتی اگر نسخه نال باشه اگر می خواد انجمن خوبی درست بکنه