میهن وب هاست !؟ بله ؟ یا خیر
سلام
من واقعا خسته شدم و گیج!
یکی میاد میگه میهن وب هاست به درد نمیخوره اصلا یکی میگه عالیه من دارم ازش استفاده میکنم و....
برا همین این تاپیک رو زدم تا سایت های پربازدیدی که از سرویس های میهن وب هاست استفاده کردن و تجربش رو دارن بدون هیچ قصد و غرضی کیفیت سرویس هاش رو بگن، من خودم 12 تا هاست دارم روش ولی خب همه سایت های که روش هستن بازدیدشون کم هست ولی امروز میخوام یه سایت پربازدید بزنیم !
خواهشا انصاف داشته باشید و الکی تبلیغ نکنید ! میدونم هاست دی ال خوبه ولی خب گرونه !
ممنون
پاسخ : میهن وب هاست !؟ بله ؟ یا خیر
سلام
اوايل كارشون من يه هاست ازشون داشتم واقعا افتضاح بود !افتضاح !
حتي يادم مياد يه بار كل سرور شون به دليل عدم پرداخت هزينه هاش پريد كه من مجبور شدم پس از راه اندازي انتقال سرور بدم و ساير مشكلاتي كه داشتن مثلا سايت من تو هر هفته 4 روزش ناپيدا بود خلاصه هرچي بگم كم گفتم .
ولي الان اوضاع بهتر هست و به نظر من اون مشكلات روزهاي سياه مال روزاي اول بود
هم اكنون ميهن وب هاست خوب مي درخشد و براي شروع خوبه;)
کس دیگه ای نیست ؟
کسی نیست که رو سرور میهن وب هاست ، سایت پر بازدید راه اندازی کرده باشه ؟
ممنون
من از میهن وب هاست 2 سال پیش هاست داشتم
از نظر آپ تایم خیلی خوب بود
ولی یه نفر گیر سه پیچ داد و چپ و راست میزد سایتمو دیفیس میکرد :D
البته فکر کنم ازطریق پنل whmcs هک میکرد
اونا هم پشتیبانی نکردن و مجبور شدم انتقال بدم
ولی الان پشتیبانیشون خیلی بهتر شده:67:
اما هنوز که هنوزه حاضر نیستم سایتمو ببرم رو اون سرور ( یه هاست که نقش لوکال هاست داره ازشون دارم و راضیم )
میهن وب هاست قبلا از نظر سرویس دهی و پشتیبانی عالی بود ولی تازگیا از نظر پشتیبانی ضعیف شدن و سرویس های هم دچار دان شدن زیادی می شن
تو ایران والا رو هیچ هاستینگی نمیشه گفت بله نمیشه گفت خیر .
یکی پشتیبانیش عالیه سرور قوی قیمت بالاست .یکی هم قیمت پایینه پینگ مناسب امنیت پایین
میهن وب هاست از دستش راحت شدم دو ماه پیش
واقعا اعصاب خرد کن هست
در شرایط بحرانی و قطعی سرور پشتیبانی ناپدید میشه
متاسفانه بیش از حد اکانت روی سرور ها جا میده به طوریکه در ساعات پیک سرور سایت خیلی کند بالا میاد
من 1ساله ازشون هم هاست دانلود دارم هم هاست میزبانی تا حالا که مشکلی نداشتم خیلی هم کارشون خوبه
سرور های مختلفی دارن .
من دوساله ازشون هاست دارم ، بعید میدونم تمدید کنم .
در یه جمله بگم .
میهن وب هاست خوب بود!
یه سری از مشکلاتش اینه که توابع پی اچ پی رو خیلی محدود کرده ، حالا شاید به خاطر امنیت .
بطور مثال حتی phpinfo رو هم بسته ، نمیشه اطلاعاتی راجع به ورژن پی اچ پی و اکستنشن های نصب شده دونست .
جوابگوی کارهای کوچیک هست ، اما جوابگوی برنامه نویسی نیست .
در کل خوبه
1سالی باهاشون کار کردیم مشکلی ندیدیم