فروش یک عدد سرور Kimsufi با رم 16GB با 16 آیپی مصرف نشده - 3 روز از سفارش گذشته
سلام دوستان . من 2 عدد سرور Kimsufi 16GB سفارش داده بودم که نهایتا یکیش استفاده شد و دیگری هنوز استفاده نشده .
قصد فروش یکیشون رو دارم .
سفارش رو دوشنبه تحویل گرفتم و سرور هم هیچ کاری روش انجام نشده و همه آیپی ها هم سالم هستند و سرور کاملا خالیه و بهش دست نزدم .
136 تومن درومد در مجموع با 16 تا آیپی . قیمت های خودتون رو بدید و پس از پرداخت مشخصات سرور رو براتون ایمیل میکنم .
پاسخ : فروش یک عدد سرور Kimsufi با رم 16GB با 16 آیپی مصرف نشده - 3 روز از سفارش گذشته
سلام
هنوز این سرور ها موجود است؟ به پنل منتقل میکیند؟ توسط کی باد تمدید شود؟
پاسخ : فروش یک عدد سرور Kimsufi با رم 16GB با 16 آیپی مصرف نشده - 3 روز از سفارش گذشته
بله هنوز فروخته نشده . میتونیم به پنل منتقل کنیم ، و هم میتونید تو پنل خودم بمونه و فقط تمدیدش کنید .
توسط خودم ، شما و یا واسطه ( جناب آقای رضا کوهی )
سلام من سرور رو میخوام
فقط چون با کیم سوفی کار نکردم میخوام قبلش یک وی پی اس با مشخصاتی که میدم اکی کنید 1 تست روش انجام بدم ببینیم به درد کار من میخوره یا نه
سلام، اوضاع پورت Kimsufi چطوریاس؟! به درد هاست دانلود برای سایت فیلم میخوره؟!
دوستانی که برای تست میخوان باید بگم پورت های کیمسوفی یکم فرق داره با پورت های بقیه جاها .
مثلا پورت 100 توی کیمسوفی 10-12 مگ بر ثانیه بهتون دانلود میده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
دوستانی که برای تست میخوان باید بگم پورت های کیمسوفی یکم فرق داره با پورت های بقیه جاها .
مثلا پورت 100 توی کیمسوفی 10-12 مگ بر ثانیه بهتون دانلود میده .
مگه بقیه جاها پورت 100 چقدر دانلود میده ؟
100 مگابیت میشه 12.5 مگابایت دیگه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
بله منم چیزی نگفتم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
مثل اینکه اطلاعات شما در این زمینه کامل نیست
همه میدونن سرور های کیمسوفی شانسی هستند
بعضی ها پورت 100 و بعضی پورت 1 اشتراکی دارن
من خودم 1 سرور کیمسوفی دیدم که تا 80 مگابایت دانلود میکرد
موفق باشید
روی سرور های ۲۴ گیگ رم به بالا پورت یک گیگ
روی سرور های زیر ۲۴ گیگ پورت ۱۰۰ مگ
(تا اونجا که من فهمیدم)