با سلام و دورد آیا مشتری وقتی میخواد از یک شرکت هاست بخره حتما باید اطلاعاتشو رو دقیق وارد کنه ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و دورد آیا مشتری وقتی میخواد از یک شرکت هاست بخره حتما باید اطلاعاتشو رو دقیق وارد کنه ؟؟؟؟
up .....
سلام
نه؛ خیلی هم لازم نیست !
من قبلا از مدیران هاست سرویس داشتم برای من این ایمل رو ارسال کردند یعنی چی؟؟ همچین میگند جرم انگار من چه خلافه بزرگی کردم؟؟ منظورشون چیه؟؟؟ تاحالا 5 شیش بار این درخواستو از من کردند دلیله اسرارشونو نمیدونم- جواب درخواست های پشتیبانی من رو هم نمیدند تا اینکه بهشون کده پستی بدم حتی باهام تماس هم گرفتند -خیلی جالبه واقعا ببنید :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8C-capture-jpg
تمام شرکت ها و کاربران موظف هستند خرید و فروش ها را با اطلاعات دقیق انجام بدن
نظر شخصی من اینه که دادن اطلاعات غلط هیچ معنایی نداره و ما موظف هستیم فرم ها را بدون اشتباه و دقیق و کامل پر کنیم.
من هم زمان از شرکت های زیادی سرویس داشتم و دارم (از مدیران هاست هم سرویس داشتم و الان ندارم فقط یک دامنه .آی ار ازشون دارم) مثله : دیریم دیتا,******,پشتیبان,فردا هاستینگ,وبرمز, پس چرا این شرکت ها همچین درخواستی از من نداشتند؟؟ و فقط مدیره مدیران هاست انقدر اسرار دارند؟؟
حرف من این بود که مهم نیست که کی درخواست اطلاعات صحیح میکنه کی نمیکنه. نظر من این بود که چه بخوان چه نخوان شما موظف هستی اطلاعات صحیح وارد کنی.
مطمئناً کدپستی شما را نمیخوان برای اینکه بیان مهمونی!
فکر میکنم اون جمله در ادامه مطلب قبلی هست و قبلاً تذکر براشون ارسال شده. و شما در اینجا خودشون هستند.