2 فایل پیوست
Consol برای کاربران esxi /esx
بله در نهایت تصمیم گرفتم . خمسی از یاد گرفته هامو پرداخت کنم.:ی
انشا الله با تشکرهاتون مارو به اموزش های بعدی دعوت کنید
سریع میریم به بحث اموزش :
برای شروع اول VPS مورد نظر رو خواموش میکنیم . و 3 پارامتر زیر رو در مسیری که در عکس نشان داده شده وارد کرده و بعد از ذخیره سرور مجازی رو روشن میکنیم.
کد:
RemoteDisplay.vnc.enabled = [true]
RemoteDisplay.vnc.port = [port #]
RemoteDisplay.vnc.password = [optional]
فایل پیوست 5593
اگه ESXI4 دارید بدون مشکل با استفاده از یکی از برنامه های VNC Viewer به راحتی میتونید به سرور مجازی مورد نظر وصل بشید . ولی اکه ESXi5 دارید . فقط 2 راه موجوده . یکی غیر فعال کردن firewall از Esxi و یکی تعریف پورت vnc در فایروال .
مشکل بعد اینکه برای اینکه موس کار کنه باید vmware tools رو نصب کرده باشید.
در ضمن هنگام وصل شدن با VNC Viewer باید مقادیر Color level رو بر روی FULL بزارید.
موفق و پیروز باشید
پاسخ : Consol برای کاربران esxi /esx
یعنی همه بدون مشکل در Esxi5 تونستند راه اندازی کنند ؟؟؟!! با مشکلی برخورد نکردید ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
یعنی همه بدون مشکل در Esxi5 تونستند راه اندازی کنند ؟؟؟!! با مشکلی برخورد نکردید ؟؟؟
فقط باید پورت ها رو توی فایروال باز کرد
توی فروم وی ام ور توضیح دادن ملت
ممنون از به اشتراک گذاری
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
فقط باید پورت ها رو توی فایروال باز کرد
توی فروم وی ام ور توضیح دادن ملت
مهندس خودت باز کردن پورت رو تست کردی ؟؟؟ معلومه که همه تاپیک های اموزشی این سایت از سایت ها خارجی کپی شدند. مهم اینکه روشی که گذاشته شده . جواب بده. به همین راحتی که توی فرم نوشته نیست که سوال کردم از دوستان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
مهندس خودت باز کردن پورت رو تست کردی ؟؟؟ معلومه که همه تاپیک های اموزشی این سایت از سایت ها خارجی کپی شدند. مهم اینکه روشی که گذاشته شده . جواب بده. به همین راحتی که توی فرم نوشته نیست که سوال کردم از دوستان.
نقل قول:
معلومه که همه تاپیک های اموزشی این سایت از سایت ها خارجی کپی شدند
نه هادی جان..خیلی از بچه ها خودشون فیلم آموزشی میسازن!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
بله فیلم اموزشی فارسی میسازند. تمامی نرم افزار ها و اموزش ها یی که راجع به OS یا هرچیز دیگه در سایت اصلی مرجعش موجوده ولی چون هر کسی انگلیسیش خوب نیست . بچه میان فارسی میکنند میزارند اینجا. حالا چند تایی هم که وقعا خودشون میزارند اون ها هم تعدادشون کمه. 5-10 % . منظور ما هم با اکثریت هستش . همه رو که شامل نمیشه !!
خود شما که این رو میگید همین اموزش بالایی تو سرورو های OVH با ESXi5 نمیتونند به دلایلی که پیش خودم محفوظه پورتی رو در OVH فعال کنند.
همین الان خودم تست کردم و کانکت شدم روی ورژن 5 !!
با هادی توی یاهو که صحبت میکردم ، میگفتم مشکل این هست که با ssh نمیشه فایل services.xml رو ادیت کرد و باید kvm باشه
اصلا نیازی نیست این فایل ادیت بشه
شما باید یه فایل جدید با نام سرویستون بسازید (در این مورد vnc.xml) و کد ها رو داخل اون قرار بدین
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
بله فیلم اموزشی فارسی میسازند. تمامی نرم افزار ها و اموزش ها یی که راجع به OS یا هرچیز دیگه در سایت اصلی مرجعش موجوده ولی چون هر کسی انگلیسیش خوب نیست . بچه میان فارسی میکنند میزارند اینجا. حالا چند تایی هم که وقعا خودشون میزارند اون ها هم تعدادشون کمه. 5-10 % . منظور ما هم با اکثریت هستش . همه رو که شامل نمیشه !!
خود شما که این رو میگید همین اموزش بالایی تو سرورو های OVH با ESXi5 نمیتونند به دلایلی که پیش خودم محفوظه پورتی رو در OVH فعال کنند.
هادی جان همچین میگی محفوظ هست اینگار نقشه ناسا رو داری..عزیزم بهت گفتم بیا آموزش میکروتیک توی OVH بده گقتی نه فلانه کار هر کس نیست و........ولی ما اومدیم گذاشتیم ..مثل شما هم منت نزاشتیم!!! پس اگه آموزش میزاری دیگه چرا منت میزاری کامل بزار
http://www.webhostingtalk.ir/f14/46051/?highlight=
,g
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
هادی جان همچین میگی محفوظ هست اینگار نقشه ناسا رو داری..عزیزم بهت گفتم بیا آموزش میکروتیک توی OVH بده گقتی نه فلانه کار هر کس نیست و........ولی ما اومدیم گذاشتیم ..مثل شما هم منت نزاشتیم!!! پس اگه آموزش میزاری دیگه چرا منت میزاری کامل بزار
http://www.webhostingtalk.ir/f14/46051/?highlight=
,g
عزیز شما حالت خوب نیست کسی منت نمیزازه . کنجکاو شدم ببینم کسی مشکلی داشته یا نه !! شما چرا جوش میاری ؟ مشکلی داری با من ؟؟؟ در مورد mikrotik در ovh هم خواهیم دید. انشاالله بلای که درovh سر huge server اومده سر شما نیاد