سلام کسی آموزش اتصال ریسلری به whmcs رو داره من میخوام مشتری ها بتونن آنلاین دامنشونرو ثبت و تحویل بگیرن
ریسلر آی دی و پسورد رو هم زدم اما انجام نشده فک میکنم باید تنضیمات دیگه ای هم انجام بشه فوری نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی آموزش اتصال ریسلری به whmcs رو داره من میخوام مشتری ها بتونن آنلاین دامنشونرو ثبت و تحویل بگیرن
ریسلر آی دی و پسورد رو هم زدم اما انجام نشده فک میکنم باید تنضیمات دیگه ای هم انجام بشه فوری نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده ؟
تو رسیلر کلاب قسمتی هست به عنوان api
اونجا باید ایپی سرورتو بدی
بعد حدود 2 ساعتی فکر کنم طول میکشه با سرور ست بشه
تمام نکات انجام شد داخل خود hmcs نیاز به هیچ کاری به جز زدن ریسلر آی دی و پسورد نیست ؟
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
اینو متوجه نشدم توضیحاتشرو
Expiry Date Syncronisation
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
همه کارها انجام شد اما وصل نشده هنوزم وقتی یه دومین ثبت میکنم تو whmcs و پرداخت میکنم نه از کردیت کلاب چیزی کم میشه نه دومین اشغال میشه در اصل یعنی انجام نشده
منم واقعا با این موضوع مشکل دارم و فکر کنم اگه کسی لطف کنه که تمامی مراحل رو بگه ممنون می شوم
در ضمن من شنیدم نیاز با کرون جاب دارد ؟
درسته ؟
....
من لایسنس دارم ولی این مشکل رو دارم کرون هم نصب شده
ولی نمی دونم چرا هر روز با تعداد زیادی ایمیل از طرف ریسلر کلاب مواجعه می شوم با مضمون زیر
WHMCS ResellerClub Domain Syncronisation Report
ResellerClub Domain Sync Report
---------------------------------------------------
Error for .........com: CURL Error: 7 - couldn't connect to host
Error for..........com: CURL Error: 7 - couldn't connect to host
Error for pishro.in: CURL Error: 7 - couldn't connect to host
http://www.ServerDL.com/portal/admin/
فکر نکنم کاربر مورد نظر در پنل عضو بوده باشه !
ولی کلا من الان امتحان می کنم نمی تونم خودم که تو پنل ریسلر هم عضو هستم از طریق پرتال whmcs نمی تونم dns ها رو تغییر دهم .