سلام دوستان كسي هست تا بتونه من رو كمك كنه براي گرفتن درگاه بانك براي سايت هاستينگم؟؟؟
جواز كار هنوز ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان كسي هست تا بتونه من رو كمك كنه براي گرفتن درگاه بانك براي سايت هاستينگم؟؟؟
جواز كار هنوز ندارم
سلام..
براي بانك ملت نيازي نيست
يعني بدون اين كه شركت هم ثبت كنيد
از زرين پال هم مي تونين استفاده كنيد..
دوست عزیز تشریف ببرید سایت انجام امور الکترونیکی و قرداد با شرکت ها و اداره ها و اشخاص حقیق و حقوقی کلیک کنید
در اینجا از قسمت پذیرندگان =>فروشنگان اینترنتی => ثبت نام جدید => پر کردن فرم و ارسال آن
سپس بهد از زمان کوتاهی ایمیل از طرف بانک ملت که حاوی 2 فرم و در متن ایمیل شا را راهنمایی کرده که متنش رو پایین واستون گذاشتم همه رو تکمیل میکنید یا فکس و یا دوباره به ایمیل خودشون ارسال میکنید
سپس بعد از دت یک هفته تا 20 روز پاسخ به شما داده میهش و دروازه یا Getwayتقدیم شما میشه
متن ایمیل :
اگر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت
اگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.
این مدارک رو همراه با فرم ارسالی که تکمیل کردید اسکن میکنید و دوباره روی همین ایمیل ارسال کنید.
باتشکر
من شنیدم که بعضی بانک ها به اشخاص حقیقی در ازای گرفتن چک ضمانت به مبلغ 2 میلیون درگاه پرداخت میدن
زرین پال هم گزینه ی خوبی هست بانک ملت هم هست که بدون گرفتن سفته این کار ها را انجام میدند
دور از جون ، ملت بابای مارو در آورد .
پارسیان تا الان مشکل نداشتیم ، پاسارگاد هم خوبه
از بانک ملت بگیرید نیاز به جواز کسب نداره.