سرمایه گذاری در اینترنت ، نظر شما چیه؟
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
چند وقتی هست دارم به سرمایه گذاری در اینترنت فکر میکنم و میخواستم نظر شما دوستان عزیز رو بدونم ، البته من فعلا نمیخوام هاستینگ کار کنم ولی میشه از تجارب شما استفاده کرد.
نظر شما در مورد راه اندازی یک آپلودسنتر حرفه ایی چیه؟ مثل آپلود باز و هیپ فایل؟
یا مثلا لیچرهای حرفه ایی؟
یک نکته دیگه هم عنوان کنم که من در کشورهای خلیج(امارات ، بحرین و ....) آشنایی دارم و میتونم بعضی از کارها مثل ویزا کارت و مستر کارت و خیلی چیزهای دیگه رو نیز انجام بدم ، در این زمینه چه پیشنهادهایی دارید؟
منتظر نظرات و پیشنهادات شما دوستان عزیز هستم.
با تشکر:53:
پاسخ : سرمایه گذاری در اینترنت ، نظر شما چیه؟
باید سعی کنی فعالیتی شروع کنی تا دست توش کم باشه یعنی یه کار جدید باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
باید سعی کنی فعالیتی شروع کنی تا دست توش کم باشه یعنی یه کار جدید باشه
اره من هم این حرف رو قبول دارم .
سلام
جسارتا هرکاری میکنید به ایران فکر نکنید، بیس کار رو جای دیگه بریزید. هیچ اعتباری به شرایط ایران نیست.
سلام.به نظر من هر کاری رو شروع کردید اگه برای اون کار تلاش کنید و سعی کنید جزو بهترین ها بشین خوب هست نه اینکه شروع کردید روز دوم بگید همه اینکارن دیگه جایی برای ما نیست
حال چه سایت موزیک لیچر آپلود و...
همه چیز بستگی به
1.ایدتون
2.زمانی که میزارید
3.هزینه ها داره.
اگر ایده جدید نداشته باشین ، یعنی فقط بخواهین از رو دست چند تا سایت دیگه کپ بزنید ، برای کارتون زحمتی نکشید و خدمات خوب ارایه نکنید ، به نظر من شروع نکرده بی خیال شین بهتره. لا اقل کابرا یا مشتری ها رو به دیگران بد بین نمی کنین، همین خودش کلی ثواب داره.
موفق باشید
کارم جدیه ، چند سال نت هستم ، سایت موفق دارم ، سرمایشم تا حدودی میتونم خوب دست و پا کنم ، فقط موندم چه کاری رو شروع کنم؟
کار خاص مد نظرم هست و اگر کاری که شروع میخوام بکنم و مشابه اونها باشه هم هیچ اشکالی نداره چون میخوام حرفه ایی عمل کنم و از لحاظ پشتکار هم مشکلی ندارم چون چند ساله معتاد نت هستم و اکثر وقتها میام نت.
اگر بخوام آپلود سنتر هم راه اندازی کنم به ایران خالی اکتفا نمیکنم و سعی میکنم کشورهای عربی هم جذبشون کنم.
خب دوست عزيز يه سايت ليچر و اپ سنتر خيلي خيلي حرفه اي بزني خوبه و به زبان مختلف و در سايت هاي عربي هم تبليغات كني اينا و يه چند نفر استخدام كني و يه جقوق بدي تا واسه هر كار يه نفر باشه بهتره
از الان بگم كسي رو خواستي من در خمدتم:105:
من هم با نظر دوستان موافقم
ولی اینه اگه دست زیاد بشه کار میخوابه رو قبول ندارم . مکه این همه شرکت هاستینگ هستند کار خوابیده ؟ همه شکر خدا دارن کار میکنن و هر کسی هم روزی خودش رو داره . به امید به خدا و همت خودت دوست عرزیز شروع کن. موفق باشی
به غیر از آپلود سنتر و لیچر چیزه دیگه ایی رو پیشنهاد نمیکنید؟