باسلام
بنده برای آغاز شروع یک پروژه 5 میلیون سرمایه اختصاص میدهم
لطفا مرا برای راه اندازی چنین وب سایتی همراه سازید
پیشنهاد دهید
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
بنده برای آغاز شروع یک پروژه 5 میلیون سرمایه اختصاص میدهم
لطفا مرا برای راه اندازی چنین وب سایتی همراه سازید
پیشنهاد دهید
فقط پول داری و میخوای سایت بزنی؟ همین؟!! o:-)
پیشنهاد: سرمایتو بذار جایی که تخصص داری :)
نمیخوام دلتو بزنما
اما بیکاری میخوای پول بی زبون رو بزنی اینجا ؟
مثلا ما که چندساله اینجاییم چی شدیم :دی
جایی کار کن که دیدت باز باشه
چه عرض کنم به نظر بنده که توی کار دیگه سرمایه گذاری کنین
ولی اگر به عنوان سرمایه گذار هستی و امتیاز پروژه به نام ماست من یک پروژه خوب دارم .. آماده همکاری هستین پیام خصوصی بدین.
سرور اختصاصی بخر
کلو کن تو دیتاسنتر ها اجاره بده
عزیز بذار بانک سودش بگیر یه وی پی اس هم بگیر سودش بده وی پی اس ;;)
سلام مجدد
دوستان اشاره کردن که تو کاری سرمایه گذاری کنم که تخصص داشته باشم.
بنده بالای 4 سال در وب سایت های مختلف به عنوان ادمین و طراح سایت سابقه مفید دارم که این آخری ها که در وب سایت کمیاب دات کام با آقای افرازه کار می کردم ( مدیر کمیاب آنلاین ) به عنوان شریک بعد از گذشت 5 ماه ایشون بدون هیچ دلیلی کمیاب دات کام رو پارک کردن روی کمیاب انلاین که این کار منجر به درگیری حضوری شد ( همشهری بودن ) به همین دلیل سرمایه خودمو میخوام تو یک بخش در اینترنت بزارم.
خودم ایده هایی دارم . ولی تجربه بهم نشون داده از ایده های دیگران باید استفاده کرد
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست عزیز من شما که میگی تجربه داری
صحبت دوستان هم صحیح هست کار هاستینگ بد نیست خدا رو شکر در میاد حالا دوستان میگن بعد از چند سال چیزی نشد دلیل نمیشه شما این کار رو نکنی
تشویق هم نمیکنم که این کار رو بکنی
در صورت نیاز اگه احتیاج به مشاوره دارین منو در gtalk ادد کنید اگه وقت آزاد دارین راهنماییتون می کنم تا راحت تر تو این کار به هدفتون برسین
عموما کسی ایده داشته باشه به کسی نمیگه ! خودش راه میندازه یا به دنبال سرمایه گذار میگرده :)
اگر مایل به سرمایه گذاری هستید یا حاضرید پولتون رو در اختیار ما قرار بدید و سودی ماهیانه دریافت کنید درخدمتم!
الان فقط تنها چیزی که میگیره یه چیزی هست که تفریحی باشه یا برای وب مستران یه کاری بکنه یا چت امثال این ها بازی آنلاین هم خوب میگیره