سلام دوستان یه سوالی داشتم. هرچند شاید دوست نداشته باشید جواب بدید. بالاخره ممکنه رمز و راز کارتون باشه.
میخوام بدونم دلارهایی که برای پرداخت آنلاین در اینجا فروخته میشه رو خود دوستان از کجا بدست میارن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یه سوالی داشتم. هرچند شاید دوست نداشته باشید جواب بدید. بالاخره ممکنه رمز و راز کارتون باشه.
میخوام بدونم دلارهایی که برای پرداخت آنلاین در اینجا فروخته میشه رو خود دوستان از کجا بدست میارن؟
بله خوب منظورم چیزه دیگه ای هست.
لابد از دیتاسنترهای ایرانی:51: برای امریکا و کانادا فضای هاستینگ یا سرور میفروشن!!! اینو که نمیخوایید بگید.
یکم جزئی میخوام بدونم اگر فضولی نباشه. اغلب هم فکر نکنم فار..کس باز باشن.
کسی اصولا نمیاد بگه دلارش رو از کجا تهیه میکنه
ولی اکثرا از صرافی ها تهیهه میکنن
خیلی از دلارهایی که دوستان دارن از طریق اپلود فایل بدست میارن فایل فیلم نرم افزار موزیک و موارد دیگر داخل سایتهای معرف دانلود و سایتهای وارز لینکشون قرار میدن و ملت هم دانلود میکنند در قبالش سایتهای که داخلشون فایل اپلود شده مثل هات فایل فایل سرور فایل سونیک و مشابهات در ازای هر بار دانولد که البته هر کدومشون یکسری قوانیین دارن برای پرداخت دلار پرداخت میکنند اپل.درها هم میان دلارها را میفروشن و تبدیل به ریال میکنند خیلشون به مصرف کننده میدن خیلشون هم به همین کسانی که دسترسی به کردیت کارت ویرفای شده دارن میفروشن اونها هم باشون پرداختهای شما را انجام میدن
یا یک نمونه دیگه از طریق سایتهای تبلغاتی کیلیکی که مشابه ایرانیش هم هست که در اضی هر کلیک یا پاپ اپهای تبلغاتی یه دلاری گیریشون میاد و بعدش میان دلار به ریال تبدیل میکنند
در کل بصورت انلاین هست منابع و بعداز دریافت هم باز بصورت انلاین توی نت خرید و فروش میشه
عمده دلاری که من خریداری می کنم از سایت های مختلف بدست می آید ( بیشتر آپلود سنتر ها ) و چند نفر هم برنامه نویس هستند که با دلار دستمزد می گیرند .
من که درآمد اینترنتی ندارم که بخوام از اینترنت دریافتی داشته باشم
واسه خودم یک حساب بانکی دارم که خب پی پال هم بهش کانکت کردم طبیعی هست که نوسان داره موجودی حسابم ممکنه مبلغ چند هزار دلاری تو حسابم باشه یا مبلغ چند دلاری