نظر سنجی در مورد کلاس حضوری
سلام دوستان :)
با توجه اینکه مدتی هست وقت من و بقیه مدیران وقت هامون بیشتر آزاد شده تصیمیم گرفته شد حالا یه کمپ های آموزشی هاستینگ داشته باشیم .
در حال حاضر فقط نظر سنجی داریم که ببینیم تمایل به این کار چقدر هست .
با توجه به اینکه یک دفعه این موضوع مطرح شده و به نتیجه نرسیده تصمیم گرفته شد من پیگیر این موضوع باشم .
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید .
پاسخ : نظر سنجی در مورد کلاس حضوری
متاسفانه من شهرستان هستم و امکان حضور برای من و خیلی های دیگه نیست . خیلی دوست داشتم باشم حتی با هزینه چون به رایگان بودن چیزی عقیده ندارم .
نقل قول:
متاسفانه من شهرستان هستم و امکان حضور برای من و خیلی های دیگه نیست . خیلی دوست داشتم باشم حتی با هزینه چون به رایگان بودن چیزی عقیده ندارم .
قرار هست به مدت مثلا 2 یا 3 روز باشه و جا و مکان هم رزرو میشه برای کسانی که تمایل داشته باشند شرکت کنند :)
البته شاید کلاس های آنلاین هم برگزار بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
قرار هست به مدت مثلا 2 یا 3 روز باشه و جا و مکان هم رزرو میشه برای کسانی که تمایل داشته باشند شرکت کنند :)
در حرف بسیار ساده و در عمل بسیار سخته که من پاشم از شمال غرب ایران بیام تهران . 10 ساعت راهه . ایشالا در فرصتی دیگر .
نقل قول:
در حرف بسیار ساده و در عمل بسیار سخته که من پاشم از شمال غرب ایران بیام تهران . 10 ساعت راهه . ایشالا در فرصتی دیگر .
البته شاید کلاس های آنلاین هم برگزار بشه .
اگه از مبتدی شروع کنید
من تمایل در شرکت رو دارم
نقل قول:
اگه از مبتدی شروع کنید
من تمایل در شرکت رو دارم
کلاس ها قرار هست در سه سطح برگزار میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
انلاین من هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
اگر آنلاین برگزار شد حتما درخدمتتون هستم . الان هم فصل میان ترمه و نزدیک به امتحانات دانشگاها . کلاس آنلاین بهترتره .