پاسخ : مشکل در دسترسی ها | 777
با سلام
کنترل پنل سرور مجازی ؟؟
دایرکت ادمین نصب کردید یا سی پنل ؟؟
احتمالا parsdev از suphp یا phpsuexec استفاده می کرده که بالاترین پرمیشن 755 هست
خوب کلوکسو خودش مشکلاتی داره ولی این مورد توی بقیه کنترل پنل ها هم وجود داره و امنیت فایل های شما را بیشتر می کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
احتمالا parsdev از suphp یا phpsuexec استفاده می کرده که بالاترین پرمیشن 755 هست
من هم میتونم استفاده کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
هیچ کدوم :39:
kloxo
کلا kloxo با حق دسترسی زیاد مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
هیچ کدوم :39:
kloxo
دوست عزیز اینایی که گفتم کنترل پنل نیستن بلکه یک ابزاری هستند که برای مثال دسترسی های فایلا نیازی به تغییر نیست (جهت امنیت اسکریپت ها) برای اطلاعات بیشتر می تونید سایت اصلی مطالعه بفرمایید:
suPHP - Home
نقل قول:
suPHP is a tool for executing PHP scripts with the permissions of their owners. It consists of an Apache module (mod_suphp) and a setuid root binary (suphp) that is called by the Apache module to change the uid of the process executing the PHP interpreter.
قابل اجرا با اپاچی هم هست. ولی باید مدیر سرور نصب کنه
suPHP - Documentation
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
دوست عزیز اینایی که گفتم کنترل پنل نیستن بلکه یک ابزاری هستند که برای مثال دسترسی های فایلا نیازی به تغییر نیست (جهت امنیت اسکریپت ها) برای اطلاعات بیشتر می تونید سایت اصلی مطالعه بفرمایید:
suPHP - Home
قابل اجرا با اپاچی هم هست. ولی باید مدیر سرور نصب کنه
suPHP - Documentation
بعد نصب suphp و ست کردن Php Type به suphp مشکل حل شد (حتی مشکل دسترسی و FTP در wp)
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند
سلام.
من الان رو دایرکت ادمین این مشکل رو دارم. چی کار کنم؟ به هاست بگم suPHP نصب کنه؟
با تشکر