نماد اعتماد دو ساله صادر می شود ولی با هزینه 175 هزار تومانی
نماد دو ساله صادر می شود ولی با هزینه 175 هزار تومانی
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم نماد اعتماد الکترونیکی می رساند، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در نظر دارد در راستای ارتقای کیفیت سرویس و به موجب مصوبه شماره 288 مورخ 05/12/97کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، نماد اعتماد الکترونیکی را از این پس با اعتبار دو ساله اعطا و با دریافت هزینه 175 هزار تومانی اعطا نماید. شایان ذکر است متقاضیانی که پیش از این اقدام به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نموده اند، در زمان تمدید مشمول تعرفه مذکور خواهند بود و از این پس کلیه نمادهای اعطا و تمدید شده 2 ساله خواهد بود. همچنین به منظور حمایت از کسب و کارهای نوپا، متقاضیان دریافت نماد اعتماد الکترونیکی درصورت تمایل می توانند مبلغ تعرفه مذکور را در دو مرحله و با بازه زمانی مشخص پرداخت نمایند.
اقساطی هم میدن
وطنم پاره تنم :66:
پاسخ : نماد اعتماد دو ساله صادر می شود ولی با هزینه 175 هزار تومانی
اجبار میکنن همه را نماد بگیرن - بانکها را موظف میکنن به سایتهای دارای نماد درگاه بدن - بعد که خوب جا افتاد هزینشو دریافت میکنن - همه هم مجبورن پرداخت کن :66::)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
نماد دو ساله صادر می شود ولی با هزینه 175 هزار تومانی
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم نماد اعتماد الکترونیکی می رساند، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در نظر دارد در راستای ارتقای کیفیت سرویس و به موجب مصوبه شماره 288 مورخ 05/12/97کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، نماد اعتماد الکترونیکی را از این پس با اعتبار دو ساله اعطا و با دریافت هزینه 175 هزار تومانی اعطا نماید. شایان ذکر است متقاضیانی که پیش از این اقدام به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نموده اند، در زمان تمدید مشمول تعرفه مذکور خواهند بود و از این پس کلیه نمادهای اعطا و تمدید شده 2 ساله خواهد بود. همچنین به منظور حمایت از کسب و کارهای نوپا، متقاضیان دریافت نماد اعتماد الکترونیکی درصورت تمایل می توانند مبلغ تعرفه مذکور را در دو مرحله و با بازه زمانی مشخص پرداخت نمایند.
اقساطی هم میدن
وطنم پاره تنم :66:
جای تعجب نداره که /
اینجا ایرانه
الانم ارز قراره فیکس بشه روی 20 ت
خلاصه اینام باید یه جوری جیب پر کنن
/:) جیبشون خالی شده
بنظرم کسی نباید تمدید کنه !
پوله زور می خوان 175 هزار تومان برای یه نماد
بله امروز درخواست نماد داده بودیم تائید شده .
یکجا 175 هزار تومان
اقساط یکصدهزارتومان امسال
75 هزارتومان سال 1400
با روحانی تا 1400 .
و من الله توفیق
بنظر من هیچ کسب و کاری نباید نمادشو تمدید کنه !
یه درگاه نمیدن اونم هزار راه داره بشه گرفت
دقیقا اینماد چه خدماتی میده که پول هم میخواد !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
بله امروز درخواست نماد داده بودیم تائید شده .
یکجا 175 هزار تومان
اقساط یکصدهزارتومان امسال
75 هزارتومان سال 1400
با روحانی تا 1400 .
و من الله توفیق
بنظر من هیچ کسب و کاری نباید نمادشو تمدید کنه !
یه درگاه نمیدن اونم هزار راه داره بشه گرفت
ما اگر همبستگی بلد بودیم الان این وضعیت قیمتها نبود. تو همین صنف خودمون طرف میاد سرور 8 گیگ میخواد با قیمت زیر 100 تومن تاپیکش سه صفحه میشه از آفرها. چه برسه که بخوایم با صنفهای دیگه هم هماهنگ کنیم.
متأسفانه دولت کمبود بودجه شدید داره و قصد داره این بودجه رو به هر نحوی جبران کنه. از ایجاد نوسان توی بازار ارز گرفته تا همین پولهای زور که متأسفانه فشارش هم به کسب و کارهای خرد مثل ما میاد.
من درگاه پاسارگاد درخواست دادم ولی نوشتن به هاستینگ درگاه نمیدن . برای شما هم اتفاق افتاده/؟