مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
سلام
از اونجایی که من ۱۰-۱۵ روزی نبودم و در این تاریخ و قبل از این تاریخ افرادی در فروم ها و سایت های مختلف مسائلی را مطرح کردند که من نیاز دیدم همه ی اون ها را در اینجا جمع کنند تا به تک سوال ها پاسخ بدم.
از کسانی که هر گونه مشکلی با سیستم های من بخصوص آدونیس دارند میخواهم که در این تاپیک همه ی موارد مشکلشون را بگند تا من پاسخ بدم و این جو دشمنی ها و... حذف یا کم بشه.
لازم هست چند مورد را هم ذکر کنم :
۱- از این به بعد افرادی برای پشتیبانی از سیستم هایی که من نوشتم آماده ی پشتیبانی دادن به مشتریان هستند.
۲-به زودی در یکی از سایت های مربوط به خودم لیست تمامی کسایی که من سیستم خریده اند را میزارم و دوم لیست افرادی که از سیستم ***ی استفاده میکنند را میزارم تا هر موقع کسی صحبتی کرد و اتهامی را علیه من بیان کرد ابتدا دوستان ببینند ایشون اصلا مشتری من هست یا نیست و بعد اظهار نظر بکنند.
۳-تمامی مشکلات آدونیس را بیان کنید تا کلا یک فکر اساسی در مورد سیستم هاستینگ بکنیم و یک سیستم جدید که نیاز های مشتریان را به طور کامل و بدون مشکل برطرف کنه ایجاد کنیم.
پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
سلام
ماژول ثبت آنلاين دامنه ما كه درست نشد + كوپن تخفيف...
توضیحات برای شما قبلا ارسال شده است.
برای ثبت دامین هم api دایرکت آی هست که کار ثبت دامین را انجام میده و هر مشکلی داشته باشه با ساپورت خود دایرکت آی باید حلش کنید.چون ما فقط ار api اونها استفاده کردیم .
در مورد کوپن تخفیف هم شما نیاز به کوپن تخفیفی دارید که با کوپن تخفیف الان سیستم فرق داره پس تغییر درخواستی شما شامل هزینه میشه . در صورت پرداخت هزینه انجام خواهد شد
سلام
آقای داوری تو بخش پشتیبانی آنلاین نمیشه کاری کرد که وقتی یکی وارد محیط گفتگو میشه سیستم یه عکس العملی نشون بده تا ادمین متوجه بشه (مثلا یه صدا) چون اگه ادمین تو اون بخش نباشه متوجه نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
توضیحات برای شما قبلا ارسال شده است.
برای ثبت دامین هم api دایرکت آی هست که کار ثبت دامین را انجام میده و هر مشکلی داشته باشه با ساپورت خود دایرکت آی باید حلش کنید.چون ما فقط ار api اونها استفاده کردیم .
در مورد کوپن تخفیف هم شما نیاز به کوپن تخفیفی دارید که با کوپن تخفیف الان سیستم فرق داره پس تغییر درخواستی شما شامل هزینه میشه . در صورت پرداخت هزینه انجام خواهد شد
Api كه دايركت آي داره الان همه سيستم هاي موجود از اين api استفاده مي كنند...
كوپن تخفيف يعني چي ؟ يه كد ايجاد بشه طرف كد رو زد اون در صد ازش كم بشه همينه ديگه چيز غير اين نمي خوايم!!!
1 فایل پیوست
api دایرکت آی ۳ حالت داره که در تنظیمات میتونید هر حالتی را که خواستید بزارید . اینکه کدوم حالت مد نظر شما هست را ساپورت دایرکت آی بهتون میتونه کمک کنه.
کد PHP:
$invoiceOption = 'OnlyAdd'; //or it can be PayInvoice, KeepInvoice, OnlyAdd
این کد به صورت باز در اختیار شما هست و هرتغییر میخواهید میتونید در این قسمت بدید.
====
کوپن تخفیف هم ما همین چیزی که میگید را دارید.این هم تصویرش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
تمامی مشکلات آدونیس را بیان کنید تا کلا یک فکر اساسی در مورد سیستم هاستینگ بکنیم و یک سیستم جدید که نیاز های مشتریان را به طور کامل و بدون مشکل برطرف کنه ایجاد کنیم.
سلام آقا محسن .
از اینکه خودتون اومدید و از مشکلات سیستمتون گفتید خیلی لذت بردم و در صورت نیاز همکاری میکنم .
در مورد باگ هاش مذاکره میکنی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
سلام
آقای داوری تو بخش پشتیبانی آنلاین نمیشه کاری کرد که وقتی یکی وارد محیط گفتگو میشه سیستم یه عکس العملی نشون بده تا ادمین متوجه بشه (مثلا یه صدا) چون اگه ادمین تو اون بخش نباشه متوجه نمیشه
ایشالله اگه تونستیم در سیستم جدید صدا اضافه میکنیم.
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
سلام
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
نقل قول:
در مورد باگ هاش مذاکره میکنی ؟
هر موردی باگ سراغ دارید ایمیل کنید php.mohsen@gmail.com
فردا یا پس فردا یک قسمت گزارش باگ هم به سیستم حسابداریمون اضافه میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
api دایرکت آی ۳ حالت داره که در تنظیمات میتونید هر حالتی را که خواستید بزارید . اینکه کدوم حالت مد نظر شما هست را ساپورت دایرکت آی بهتون میتونه کمک کنه.
کد PHP:
$invoiceOption = 'OnlyAdd'; //or it can be PayInvoice, KeepInvoice, OnlyAdd
این کد به صورت باز در اختیار شما هست و هرتغییر میخواهید میتونید در این قسمت بدید.
====
کوپن تخفیف هم ما همین چیزی که میگید را دارید.این هم تصویرش.
من هر 3 حالت رو تست كردم،فقط دامنه رو اضافه ميكنه ولي پرداخت انجام نميده
كوپن تخفيف بله تا اينجاش بحثي درش نيست، ولي وقتي مشتري سفارش ميده كار نمي كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
هر موردی باگ سراغ دارید ایمیل کنید
php.mohsen@gmail.com
فردا یا پس فردا یک قسمت گزارش باگ هم به سیستم حسابداریمون اضافه میکنیم
:-|
پس معنی مذاکره یعنی اینکه من ریپورت بدم شما پچ کنید ؟ ;)
موفق باشی