پاسخ گو نبودن سایت enamad.ir
باسلام
خدمت تمام دوستان و همکاران ما الان نزدیک یک ماه هست که میخواهیم واسه یه سایت enamad بگیریم منتها نه تلفن هاشون رو جواب میدن و نه تیکت رو جواب میدن.بعضی از روزها هم سایتشون دان هست
الان مال ما یه ماه زده در حال بررسی والا نمیدونم چکار کنیم؟اونجا هم که حضوری رفتیم اصلا کسی برای پاسخگویی نداشتن فقط میگن اینترنتی هست!!!!!!
دوستان به این مورد برخوردن؟
با تشکر
پاسخ : پاسخ گو نبودن سایت enamad.ir
سلام
ما هم تقریبا همچین مشکلی داشتیم و درخواست تمدید ارسال کرده بودیم و نزدیک موعد پابان نماد بود که تیکت زدیم خدا رو شکر بعد از چند روز نمادمون بررسی و تمدید شد
انشاءالله مشکل شما هم حل میشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
باسلام
خدمت تمام دوستان و همکاران ما الان نزدیک یک ماه هست که میخواهیم واسه یه سایت enamad بگیریم منتها نه تلفن هاشون رو جواب میدن و نه تیکت رو جواب میدن.بعضی از روزها هم سایتشون دان هست
الان مال ما یه ماه زده در حال بررسی والا نمیدونم چکار کنیم؟اونجا هم که حضوری رفتیم اصلا کسی برای پاسخگویی نداشتن فقط میگن اینترنتی هست!!!!!!
دوستان به این مورد برخوردن؟
با تشکر
سلام
یادمه یه مدت درگیری داشتن که یه نماد جدید بیارن بجای enamad که اون جایگزین بشه که احتمالا همینطور هم خواهد شد
یعنی باید همچنان منتظر بمانیم؟!!!1
سلام سایت اینماد و کلا سایت های دولتی یه همچین سیستم مضخرفی دارن
اگه تلفنت رو قطع نکن حداقل باید 40 دقیقه پشت خط بمونی
ایمیل دادیم 1 هفته بعد جواب دادن
راهی جز تامل و تحمل نیست فعلا
سلام
من یک مشکل بزرگ باهاشون پیدا کردم که کلا تیکت جواب میدادن ولی بیربط جواب میدادن و متن پیش نویس ارسال میکردن
خواستم طبق راهنمایی دوستان تماس بگیرم دیدم خودشان بعد چهار روز درستش کردن
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=195852&page=2
نمیدانم چطوری ولی انگار یکی به اینها فهمانده بود که مشکل دارند
کلا آدم های سرخوشی اونجا دارند کار میکنند و اگر دوست داشته باشند کار میکنند نداشته باشند هم کار نمیکنند ، مهم اینه حقوق را دریافت میکنند چه کار کنند چه نکنند
ضمنا خودشان که گفتن از مراجعه حضوری اکیدا خودداری کنید
اینماد از وقتی هک شده و کل اطلاعات 185 هزار کاربرش لو رفت تا الان فقط می گه منتظر باشید.
کلا دیگه شده مسخره بازی تمام.
یه مورد جالب دیدم ! نماد من منقضی بود اما تمدید شد خودکار !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
یه مورد جالب دیدم ! نماد من منقضی بود اما تمدید شد خودکار !
ماله ما هم این طور شده بود
نماد اعتماد دیگه به خودشم اعتمادی نیست. الان شرط اعتماد مشتری دیگه نماد نیست فقط اعتباره ...