فروش نمایندگی هاست سی پنل فرانسه (50% تخفیف دائمی یا یک ماه رایگان به انتخاب شما)گارانتی بازگشت وجه 30 روزه
به نام یزدان بخشنده
سلام و عرض احترام خدمت کاربران عزیز
با فروش ویژه نمایندگی هاست cPanel فرانسه در خدمت کاربران عزیز هستیم...
گروه میزبانی ای سرور در این آفر 2 نوع کد تخفیف رو در نظر گرفته است که کاربران عزیز میتوانند با توجه به شرایط خودشون کد تخفیف مدنظرشون رو انتخاب و استفاده کنند.
چرا گروه میزبانی ای سرور را انتخاب نماییم؟!
- دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
- دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
- دارای درگاه پرداخت بانک ملی ایران و بانک پاسارگاد برای سهولت در پرداخت
- سفارش آنلاین بر بستر امن SSL
- گارانتی بازگشت وجه تا 30 روز بدون هیچ قید و شرطی
- استفاده از سرورهای قدرتمند و به روز
- تحویل آنی پس از پرداخت
کد تخفیف شماره یک : SYCY531BN1 ( این کد تخفیف ، 100% تخفیف برای ماه اول روی سفارش شما اعمال میکند )
کد تخفیف شماره دو : R0MQL9YS63 ( این کد تخفیف ، 50% تخفیف دائمی را روی سفارش شما اعمال میکند )
لیست پلن ها و قیمت ها :
*هم اکنون میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره قبل از خرید دو راه ارتباطی زیر اقدام نمایید :
**ما به شما اطمینان میدهیم که هیچگونه oversell در سرورهای گروه میزبانی ای سرور صورت نخواهد گرفت و هدف ما ارائه سرویس های با کیفیت به شما مشتریان عزیز می باشد :
درصورتی که پس از سفارش نمایندگی میزبانی وب از کیفیت آن رضایت کامل را نداشتید کافی است به قسمت سرویس های من مراجعه و درخواست لغو فوری را همراه با ذکر دلیل (برای بهبود سرویس دهی و رفع ایراد ) ارسال نمایید. هزینه پرداختی شما حداکثر تا 48 به حساب بانکی شما واریز میگردد.
در صورتی که هرگونه سوال دارید از طریق تیکت با واحد فروش در ارتباط باشید ، همکاران ما آماده پاسخگویی به شما کاربران گرامی هستند.
باتشکر - گروه میزبانی ای سرور
www.iserverco.ir
پاسخ : فروش نمایندگی هاست سی پنل فرانسه (50% تخفیف دائمی یا یک ماه رایگان به انتخاب شما)گارانتی بازگشت وجه 30 روزه
با درود . من چون تا حالا از سرویس نمایندگی استفاده نکردم سوال میکنم . آیا در این سرویس نماینده میتونه خودش سایتها رو منتقل کنه یا مثلا بکاپ ریستور کنه یا خیر ؟ و کلا مثلا نمایندگی ۵ گیگ چه مزایایی نسبت به هاست ۵ گیگ داره ؟
ضمنا اگه ممکنه بفرمایید شما که خودتون هاستینگ هستید چرا سایتتون روی میهن وب هاست نگهداری میشه ؟ دلیل خاصی داره ؟
پاسخ : فروش نمایندگی هاست سی پنل فرانسه (50% تخفیف دائمی یا یک ماه رایگان به انتخاب شما)گارانتی بازگشت وجه 30 روزه
سلام ایپی اختصاصی هم ارائه میکنید بعد چقدره هزینه اش؟
یک سرویس از ایشان خریداری شد
برخوردشون خوب و با احترام بود
در حال ست کردن هستیم
و بازخوردش رو اعلام میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
با درود . من چون تا حالا از سرویس نمایندگی استفاده نکردم سوال میکنم . آیا در این سرویس نماینده میتونه خودش سایتها رو منتقل کنه یا مثلا بکاپ ریستور کنه یا خیر ؟ و کلا مثلا نمایندگی ۵ گیگ چه مزایایی نسبت به هاست ۵ گیگ داره ؟
ضمنا اگه ممکنه بفرمایید شما که خودتون هاستینگ هستید چرا سایتتون روی میهن وب هاست نگهداری میشه ؟ دلیل خاصی داره ؟
باسلام ، شما در سرویس نمایندگی هاست میتونید با ساخت پیکج های دلخواه با منابع دلخواه شما به ارائه هاست مشغول بشید.
باتشکر - گروه میزبانی ای سرور
سلام این کد تخفیف sycy531bn1 رو میزنم کار نمیکنه.
هزینه ای پی اختصاصی هم بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
سلام این کد تخفیف
sycy531bn1 رو میزنم کار نمیکنه.
هزینه ای پی اختصاصی هم بگید
باسلام
کد تخفیف که اعلام کردید برای 5 سفارش بود که ظرفیت آن تکمیل شده است اما از کد تخفیف 50 % تخفیف دائمی میتونید استفاده کنید.
هزینه ای پی اختصاصی ماهیانه 10 هزارتومان می باشد.
باتشکر- گروه میزبانی ای سرور
www.iserverco.ir
من ازشون نمایندگی دارم ، خوب بوده و مشکلی نبوده
پشتیبانی هم عالی ، خیلی کارهارو برام انجام دادن با اینکه اذیت کردم و اخلاق هم عالی
به درخواست مشتری احترام میزارن واقعا
راهنمایی هم کامل انجام میدن
باسلام
به درخواست مشتریان عزیز مجدد کد تخفیف 50% دائمی فعال گردید :
کد تخفیف : R0mql9ys63
( این کد تخفیف ، 50% تخفیف دائمی را روی سفارش شما اعمال میکند )
دامنه اصلی ir هست.امکانش هست از dns اختصاصی استفاده نکنیم؟