پاسخ : از ovh سرور بخرم یا نه؟
درود. مستقیما خرید نکنید و از اشخاص معتبر داخلی خرید کنید مشکلی نیست
درود
مشکل با برخی سرویس دهندگان بی مسولیت و بی تعهد داخلی میباشد و نه با OVH . هر دیتاسنتری یک سری policy مالی داره که متاسفانه اون دسته از دوستان رعایت نمیکنند و فقط در جهت منفعت شخصی با اعتبار و آبرو کاربران بازی میکنند و دیتای کاربران را در خطر حذف میاندازند. از نظر بنده اگر توانایی رعایت قوانین این دیتاسنتر را دارید بدون مشکل با هویت غیر از ایرانی میتونید سرور تهیه کنید.
ارادتمند
علیرضا فقیه
من توصیه میکنم از یک فروشنده معتبر داخلی تهیه کنید تا خودتون رو با ovh درگیر کنید. تاکیید میکنم معتبر و با سابقه.
درود
خب منم منظورم فروشنده داخلی و معتبر هست خودم اصلا قصد خرید مستقیم ندارم چون نمیخوام درگیر بشم مستقیم
فروشندگان داخلی خودشون میگن میبنده سرور ایرانی رو
برای همین تاپیک زدم که از چه فروشنده داخلی معتبری اقدام به خرید کنم که متعهد باشه و مشکلی توی خرید پیش نیاد
و واقعا اگه فروشنده داخلی معتبر باشه دیتاسنتر یوزر ایرانی رو نمیبنده؟
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SilverScent
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .
دقیقا منم صحبتم با فاینال یوزر سرور هست نه صاجب پنل توی دیتاسنتر
چون نمیخوام دچار مشکل بشم
اینا همش حرفه ریپورت می کنن ترافیک و بررسی می کنه و ... اگه به همین شکل باشه چرا سرور های نت افراز بسته نمیشه؟
سلام ، ارتباطی به بررسی ترافیک که از کدوم لوکیشن هست نداره دوست عزیز! مهم پنل و سابقه هست ، متاسفانه برخی دوستان فقط به فکر منفعت خودشون بودن ، چند سالی هست ovh مشکل جدی با کاربران ایرانی داره و سرویس ارائه نمیده! فقط با هویت غیر ایرانی توانایی خرید خواهید داشت
اگه اشتباه نکنم
ovh یهویی با ایرانی ها به مشکل برخورد
چون کلی خرید با اکانت های کرکی و اینا انجام شد توسط ایرانی ها