سرورهای مجازی آمریکا - کیفیت تضمینی و گارانتی برگشت وجه - هارد ssd - شروع از ماهانه 6 هزار تومان
پاسخ : سرورهای مجازی آمریکا - کیفیت تضمینی و گارانتی برگشت وجه - هارد ssd - شروع از ماهانه 6 هزار تومان
سلام امشب میتونین تحویل بدین؟ من نمیتونم پ.خ بدم
پاسخ : سرورهای مجازی آمریکا - کیفیت تضمینی و گارانتی برگشت وجه - هارد ssd - شروع از ماهانه 6 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
سلام امشب میتونین
سلام. وقت به خیر
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم. اگر منظورتون تحویل سرویستون هستش، تحویل آنی هستش و بعد از پرداخت سرویستون ارسال میشه.
موفق باشید
خریداری شد اما میزنه وضیعت سورر ناشناخته و ریموت کانکنت نمیشم باید چکار کنم زدم روشن کردن سرور و میزنه دستور هر 5 دقیقه یکبار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
خریداری شد اما میزنه وضیعت سورر ناشناخته و ریموت کانکنت نمیشم باید چکار کنم زدم روشن کردن سرور و میزنه دستور هر 5 دقیقه یکبار
نصب سرویس توسط سیستم حدود 10 دقیقه زمان نیاز داره. بعد از این زمان میتونید استفاده بفرمائید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام،
کدوم دیتاسنتر هست؟
سلام. وقتتون به خیر
سرورهای آمریکا از دیتاسنتر colocrossing ارائه میشه.
موفق باشید
تیکت دادم لطفا ببینید. ممنون
داخل سایت تیکت ثبت بفرمائید.
مقدار منابع هم چون شما ویندوز 2008 نصب کردید، منابع تا این حد درگیر شده.
پنل کاربری و ارسال تیکت مشکل داره نمیتون تیکت بدم و یا به سرویسم و مدیریت سرویس وارد بشم
سلام
1 مشکلی برای پنل پیش اومده که در حال رفع هستیم. سایت مشکلی نداره.
در صورت نیاز میتونید از طریق ایمیل زیر در تماس باشید :
info{at}partoserver.com
موفق باشید