من مدتیه قصد دارم ریسلری بگیرم و بیام تو کار فروش هاست ولی نمی دونم چه جوری باید مشتری پیدا کنم من فقط از طزیق سایت می خوام فروش داشته باشه سود این بازار خوب هست و ارزش داره بیام این کار را شروع کنم چه جوری میشه موفق شد
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدتیه قصد دارم ریسلری بگیرم و بیام تو کار فروش هاست ولی نمی دونم چه جوری باید مشتری پیدا کنم من فقط از طزیق سایت می خوام فروش داشته باشه سود این بازار خوب هست و ارزش داره بیام این کار را شروع کنم چه جوری میشه موفق شد
جلب رضایت مشتری ، هر چند تعداد آنها کم باشد .
به مرور زمان مشتری شما را پیدا خواهد کرد . ( با این حال تبلیغات فراموش نشود )
اگه میگفتن که رمز نبود ، ولی در کل تجربه + رضایت مشتری خیلی مهمه ، البته این رضایتو بعضیا با مفت هاستینگ و کار بدون مزد اشتباه میگیرن که خیلی زود کنار زده میشن
من خودم هیچ وقت تو این کار نبودم ولی 3 ، 4 بار vps دلالی کردم که اونم سخت بود ، تجربه خیلی مهمه البته یکی دوتا رفیق حرفه ای هم تو این کار داشته باشی که کمکت کنن که خیلی عالی میشه
سه اصل مهم :
بک اپ
بک اپ
بک اپ
ترجیحاً هر روزنقل قول:
بک چند وقت یک بار؟
رمز موفقیت در بازار هاستینگ + رمز موفقیت در کل زندگی = از کار هاستینگ بیرون بکش! :d تجربه شخصی بنده بود. اگر تو کار هاستینگ بودم به هیچ کجا نمیرسیدم!! شما هم بخوای پیشرفت کنی برخی ها نمیزارند!
نصیحت: میگن یک مردی بود که میره مایکروسافت برای استخدام به عنوان آبدارچی. بهش میگن ایمیل داری؟ میگه نه. میگن نمیتونیم استخدامت کنیم. میندازنش بیرون.میره با یک سکه یک سیب میخره و میفروشتش.دوبرابر پول بدستش میاد. دوباره 2 تا سیب میخره میره میفروشه باهاش سه تا سیب میخره و همینجور همش پیشرفت میکنه و تا جایی که میشه مسئول کل ترانزیت تره بار کشور و پول پارو میکنه... یک روز حسابدارش بهش میگه جناب اگر ایمیل داشتید کلی سود میکردید و بیشتر میفروختید میدونستید چی میشد؟ مرد میگه آره اگر ایمیل داشتم الان آبدارچی بودم!!!
کار هاست همین هست.آخرش همون آبدارچی هستید. بهتره شما یک شغل اصلی گیر بیارید و هاستینگ بشه شغل سوم یا چهارم فقط برای مازاد درآمد.یا اگر تجربه ندارید بیخیال بشید!
اصلا وارد نشی بهتر هست :d
نه اینکه به فکر این باشم که شما ممکنه رقیب بشی
الان انقدر هاستینگ زیاد هست 100 تا کم و زیادش فرقی نداره
در یک صورت وارد شو
که بتونی ماه اول کم کم 1 میلیون تبلیغ کنی و از همون روز اول حرفی برای گفتن داشته باشی یعنی وارد باشی به این کار
نه با ریسلر شروع کنی