وی پی اس تگزاس برای ٢۴ساعت
سلام .
من یک وی پی اس با ای پی دالاس )تگزاس( فقط میخام مرورگر درش باز کنم برای خرید .شاید برای ٢۴-۴٨ ساعت .کسی این سرویس رو ارایه میده؟ در صورت پیشنهاد سرویس با رمیک و فضای بیست و پنج لطفا قیمت رو همین جا اعلام کنید.
ممنون.
پاسخ : وی پی اس تگزاس برای ٢۴ساعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
سلام .
من یک وی پی اس با ای پی دالاس )تگزاس( فقط میخام مرورگر درش باز کنم شاید برای ٢۴-۴٨ ساعت .کسی این سرویس رو ارایه میده ؟
به صورت ماهانه مي تونيم بهتون از تگزاس دالاس بهتون بديم در صورت نياز از طريق تيكت يا تلگرام در تماس باشيد
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
سلام .
من یک وی پی اس با ای پی دالاس )تگزاس( فقط میخام مرورگر درش باز کنم شاید برای ٢۴-۴٨ ساعت .کسی این سرویس رو ارایه میده ؟
جدا از دوستانی که آفر میدن، میتونید یه وی پی اس خارجی تهیه کنید و از طریق اون اقدام به استفاده از ابزار های تغییر آی پی کنید و آی پی تون رو به لوکیشن تگزاس تغییر بدید
<p>
الان یه و یپی اس خارجی دارم از نیویورک .برای تغییر ای پی به تگزاس چه ابزاری رو پیشنهاد میکنید ؟برای خرید از وبسایت خارجی مشکلی ک پیش نمیاد ؟ [COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR]</p>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
<p>
الان یه و یپی اس خارجی دارم از نیویورک .برای تغییر ای پی به تگزاس چه ابزاری رو پیشنهاد میکنید ؟برای خرید از وبسایت خارجی مشکلی ک پیش نمیاد ؟ [COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR]</p>
دوست عزیز بستگی به اون شرکت داره
میتونه مشکلی پیش بیاد و یا نیاد
بعضی از سایت ها به آی پی دیتاسنتر ها حساس هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
به صورت ماهانه مي تونيم بهتون از تگزاس دالاس بهتون بديم در صورت نياز از طريق تيكت يا تلگرام در تماس باشيد
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما :
https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی:
sales@vpsgroups.com
من تیکت دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم .
وی پی اس تگزاس برای ٢۴ساعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
من تیکت دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم .
از شما هيچ تيكت يا ايميلي دريافت نشده ! در چه سايتي تيكت دادين ؟ لطفا يك پيام در تلگرام بزاريد
@vpsgroups
[Q
UOTE=vpsgroups;1495291]از شما هيچ تيكت يا ايميلي دريافت نشده ! در چه سايتي تيكت دادين ؟ لطفا يك پيام در تلگرام بزاريد
@vpsgroups[/QUOTE]
سلان جوابتونو دریافت کردم .ماهی شصت هزار تومن برای رم یک و فضای بیست یک قیمت نجومیه .من از سایت خارجی میخرم هشت دلار.موید باشید.
از ****** یا تونل استفاده بفرمایید
مال باشید در صورت تهیه سرویس برای شما راه اندازی خواهد شد
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
از ****** یا تونل استفاده بفرمایید
مال باشید در صورت تهیه سرویس برای شما راه اندازی خواهد شد
سپاس
لطفا اطلاعات بیشتری در ختیارم بگزارید.قیمت رو هم همینجا اعلام کنید.ممنون.