پاسخ : راه اندازی سایت روی vps
توی ویندوز بهتره از apache و wamp استفاده نکنید . اتصال dns یخورده سخت میشه. که test.com و prpgram.test.com مرتبط به همون dns میشه.
برای راه اندازی وبسایت روی ویندوز بهتره از پلسک پنل استفاده کنید و این پنل هر ماه یه سری لایسنس trial رایگان میده که شما میتونید از همون لایسنس ها استفاده کنید . و اگه از iis هم میتونید استفاده کنید برای زبان php باید کانفیگ fastcgi انجام بدید.
والا من نفهمیدم چکار باید بکنم ؟!!!!!!1
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ dns رو نمیدونم چجوری تنظیم کنم مشکلم همینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad226
والا من نفهمیدم چکار باید بکنم ؟!!!!!!1
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ dns رو نمیدونم چجوری تنظیم کنم مشکلم همینه
ویندوز 2003 دارید یا 2008 روی سرور مجازی ؟
الان ویندوز 7 روشه اما میتونم عوضش کنم
سلام
اگه میخوایید روی ویندوز از Apache استفاده کنید نه wamp نه xampp هیچکدوم مناسب نیست
بهترین گزینه برای شما ZPanel هست که هم میتونید نامحدود سایت و دامنه بهش اضاف کنید هم امکانات جانبی مثل cron و ... رو در اختیارتون قرار میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
اگه میخوایید روی ویندوز از Apache استفاده کنید نه wamp نه xampp هیچکدوم مناسب نیست
بهترین گزینه برای شما ZPanel هست که هم میتونید نامحدود سایت و دامنه بهش اضاف کنید هم امکانات جانبی مثل cron و ... رو در اختیارتون قرار میده
والا به خدا من دیگه مخم کار نمیکنه چیکار کنم اخه هر کسی یه پیشنهادی میده . یکی میگه wamp بزن یکی میگه نزن یکی میگه بهترین راهه یکی میگه مناسب نیست دیگه گریپاچ کردم !!!
الان اینی که شما معرفی کردین به مشکل من میخوره ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
با سلام
ویندوز سرور نصب کنید 2008 بهتره ،
بعدWebplatform installer را دانلود کنید
بعد Websitepanel را از درون Webplatform installer جستجو و نصب کنید
کامپوننت های مد نظر مثل php و mysql و Mysql connector را نصب کنید
و احتملا شما در حال نصب و راه اندازی بازی وارکرافت هستید;)
نه بابا ما رو چه کار به بازی !!!
الان این راه حلی که شما گفتین بیشتر به کار من میاد یا پیشنهاد دوستمون مبنی بر نصب zpanel ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
وبسایت پنل بسیار پرقدرت و امن هست و مال ماکروسافت و رایگان هست.
اون تیکه اخر سوالم که مربوط به dns میشه هم جواب میده ؟
اگه سایت شما بصورت تخصصی بر پایه php / mysql هست روی ویندوز بهترین انتخاب zpanel هست چرا که بدون مشکل از مواردی مثل htaccess میتونید استفاده کنید
در ضمن وب سایت پنل هیچ ارتباطی به کمپانی مایکروسافت نداره و صرفاً فقط روی ویندوز که محصول این شرکت هست نصب و اجرا میشه