آی پی اختصاصی سایت جرم میباشد!!
بله هدف اطلاع رسانی بود که انجام شد. از این پس دیگر به هیچ سایتی آی پی اختصاصی ندید.چون در صورت فیل شدن میتوانند از آی پی وارد شوند و این موضوع جرم بوده و پیگرد قضایی نیز دارد.!!
پاسخ : آی پی اختصاصی سایت جرم میباشد!!
با ای پی اشتراکی هم باز میشه - بهترین راه از نظر امنیتی و ... دی اکتیو کردن یا بستن پورتشه .
اگر سایتی رو سرور شما هست که فیل شده سریعتر از طریق htaccess ورودی های آی پیشو ببندید تا کسی نتونه با آی پی باز کنه.انگار مشکلش از فیل گزشته و پیگرد قضایی و پرونده قضایی داره اگر باز باشه.. مال ما رو فیل کردند و کم مونده بود به جرم باز بودن آی پی بفرستنمون دادگاه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اگر سایتی رو سرور شما هست که فیل شده سریعتر از طریق htaccess ورودی های آی پیشو ببندید تا کسی نتونه با آی پی باز کنه.انگار مشکلش از فیل گزشته و پیگرد قضایی و پرونده قضایی داره اگر باز باشه.. مال ما رو فیل کردند و کم مونده بود به جرم باز بودن آی پی بفرستنمون دادگاه
چطور میشه آی پی اختصاصی و اشتراکی را بست
اگه سایت از ssl استفاده کنه هم میشه آی پی اختصاصی را بست
اون از اون تحریم ها که سرور به مون نمی فروشند این هم از کشور خودمون که یا فیل می کنند یا .........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بله هدف اطلاع رسانی بود که انجام شد. از این پس دیگر به هیچ سایتی آی پی اختصاصی ندید.چون در صورت فیل شدن میتوانند از آی پی وارد شوند و این موضوع جرم بوده و پیگرد قضایی نیز دارد.!!
این بحث منطقی نیست و دلایل فنی، علمی، کاربردی بسیار زیادی دارد.
چه کسی این صحبت را کرده است؟
لینک منبع منتشر کننده را دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapendar
چطور میشه آی پی اختصاصی و اشتراکی را بست
اگه سایت از ssl استفاده کنه هم میشه آی پی اختصاصی را بست
اون از اون تحریم ها که سرور به مون نمی فروشند این هم از کشور خودمون که یا فیل می کنند یا .........
ساده مفید از اچ تی اکسس..
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} 95\.211\...\....1
RewriteRule .* - [F]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
این بحث منطقی نیست و دلایل فنی، علمی، کاربردی بسیار زیادی دارد.
چه کسی این صحبت را کرده است؟
لینک منبع منتشر کننده را دارید؟
منتشر کننده چیه برادر؟ رو خود من پیاده کردند طرح رو..پسر خوب زنگ بزن ساماندهی بپرس.. منبع چیه؟ سایت منو زدند فیل کردند.بعد سه روز تماس گرفتم امروز گفتند شما سایتت داره با آدرس دیگری و همینطور آی پی استفاده میشه..این جرم هست و حتی مراجع قانونی و تشکیل پرورنده داره.هر وقت آی پی و آدرس دیگر رو بستی زنگ بزن چک کنیم برات!! حرفهای شما رو هم اتفاقا من بهشون زدم گفتم چطور آی پی رو ببندم گفتند مشکل شماست.اگر نبندی جلوشو میفرستیمت قضایی و..
البته فکر کنم سایت ایشون در سازماندهی ثبت شده بوده برای همین این ماجراها پیش اومده اگه یه سایتی ثبت نشده باشه که کاری بهش ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
مگه چند ماه پیش فیل نشده بودی، دفعه چندمته ؟! ;;)
دفعه دوم هست.. شاید باورت نشه اما برای بازی Assasin cread که یک سال پیش گزاشته بودم و لینکاش هم رپیدشیر بود و از بین رفته بود سایت رو زدند!! :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
البته فکر کنم سایت ایشون در سازماندهی ثبت شده بوده برای همین این ماجراها پیش اومده اگه یه سایتی ثبت نشده باشه که کاری بهش ندارن
واقعا؟ شما یک سایت موزیک یا هر چیزی دیگر بزن ببین فیل میکنن یا نه.کلا ببندنش دیگه باز نمیکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
httpd
دوستان خبری که منتشر می شود باید یک منبع معتبر داشته باشد
نمی توان با یکی دو مورد نتیجه گیری کلی کرد
مخلصیم
شما که همش مخلصی مگر بهت منبعش رو ندادم؟ مگر منبع نمیخوای؟تلفن فکر کنم داشته باشی؟
02188846960 -------داخلی 168 مرکز رفع فیل ...زنگ بزن بپرس.اگر هم بازم باورت نمیشه همونجا اعلام سایت کن چند دقیقه ای میفرستنش تعطیلات!
-----------------------------------------------------------
برای کسانی هم که نظر دادند و اطلاع ندارند بدونن قانون جدید از 2 روز پیش اعمال شده..میهن دانلود رو هم 3 روز پیش زدند.الان بازه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behman
سلام. یادمه چند سال پیش می شد سایت های که به فیلشون تر زده بودند با آی پی باز کرد. اما بعدش این راه هم بسته شد. بعدشم الان بعید می دونم که سایتی که فیل می شه فقط نامش فیل بشه بلکه آی پی هم میشه.
خير آي پي رو كاري ندارند!
روي يك آي پي ممكن هست 400 سايت رو بيارند بالا پس دليلي نداره به خطار يك سايت معمولي كل آي پي رو ف كنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behman
سلام. یادمه چند سال پیش می شد سایت های که به فیلشون تر زده بودند با آی پی باز کرد. اما بعدش این راه هم بسته شد. بعدشم الان بعید می دونم که سایتی که فیل می شه فقط نامش فیل بشه بلکه آی پی هم میشه.
اگه از ssl استفاده کنه. آی پی اختصاصی باشه ممکنه کلا Ip رو هم مورد عنایت قرار بدن
در غیر اینصورت نه