درخواست معرفی سئو کار عالی برای سایت پربازدید
سلام خدمت همه ی دوستان
یک سئو کار عالی میخوام برای یک سایت بسیار پربازدید که بک لینک های واقعی خوبی هم داره
در اکثر جست و جو ها رتبه ی یک گوگل هست ولی میخوام در بقیه موارد هم بیاد رتبه ی یک به جای رتبه ی 2 3 ( بازدید سایت بیشتر از سایت هایی که هست رتبه ی 1 و 2 رو دارن )
بنابر این نیاز به بک لینک الکی ندارم . نیاز به نکات سئو ندارم . نیاز به افزونه و چیز های سطحی که الان سئو کار ها معرفی میکنن و انجام میدن و بهش میگن سئو ندارم
یک سئو کار و یک حرفه ای نیاز دارم که مشکلات رو بگه و حل کنه که در همه ی سرچ ها اول بشه سایت
اگر کسی رو میشناسید لطفا معرفی کنید / سیستم وردپرس هست
- - - Updated - - -
هیچ یک از دوستان کسی رو نمیشناسه ؟
پاسخ : درخواست معرفی سئو کار عالی برای سایت پربازدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
سلام خدمت همه ی دوستان
یک سئو کار عالی میخوام برای یک سایت بسیار پربازدید که بک لینک های واقعی خوبی هم داره
در اکثر جست و جو ها رتبه ی یک گوگل هست ولی میخوام در بقیه موارد هم بیاد رتبه ی یک به جای رتبه ی 2 3 ( بازدید سایت بیشتر از سایت هایی که هست رتبه ی 1 و 2 رو دارن )
بنابر این نیاز به بک لینک الکی ندارم . نیاز به نکات سئو ندارم . نیاز به افزونه و چیز های سطحی که الان سئو کار ها معرفی میکنن و انجام میدن و بهش میگن سئو ندارم
یک سئو کار و یک حرفه ای نیاز دارم که مشکلات رو بگه و حل کنه که در همه ی سرچ ها اول بشه سایت
- - - Updated - - -
با سلام
موضوع وب سایت شما چیست ؟
درود
دوست عزیز آقایی پارسایی رو پیشنهاد میدم
کارش حرف نداره
pangash.ir
و یوزیر ایشون در همین انجمن
sazsaz
موفق باشید
بصورت حرفه ای و تضمینی سایت تون رو میاریم بالا
نمونه کار سایت خودم www.farsmovie.ir
در اکثر سرچ های مرتبط با فیلم جزو نتایج اول قرار داره
دانلود فیلم
دانلود فیلم جدید
دانلود فیلم خارجی
دانلود رایگان فیلم
دانلود فیلم رایگان
دانلود فیلم ترسناک
دانلود فیلم اکشن
دانلود فیلم ماجراجویی
دانلود سریال جدید
دانلود سریال خارجی
و ...
از طریق یاهو مسنجر در ارتباط باشید
دوست عزیز
با آرش سئو در ارتباط باشید نمونه کارهای خوبی دارند
فرد دیگه ای رو نمیشناسید ؟
درود بر شما ،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
فرد دیگه ای رو نمیشناسید ؟
گرامی ،
معمولا فعالان متخصص در زمینه سئو ، کانال های دریافت مشتری خودشون رو دارند و کمتر در انجمن ها فعالیت می کنند چرا که تجربه ثابت کرده مشتریانی که از انجمن ها معرفی میشن در نهایت مشکل ساز هستند (جسارت به بزرگواران این انجمن نباشه)
اکثر مشتریان انجمن ها دیدگاهشون اینه که با یک قیمت کم در مدت زمان کوتاه معجزه رخ بده ، بعد هم داستان های نارضایتی یا تاپیک شکایت و.........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
درود بر شما ،
گرامی ،
معمولا فعالان متخصص در زمینه سئو ، کانال های دریافت مشتری خودشون رو دارند و کمتر در انجمن ها فعالیت می کنند چرا که تجربه ثابت کرده مشتریانی که از انجمن ها معرفی میشن در نهایت مشکل ساز هستند (جسارت به بزرگواران این انجمن نباشه)
اکثر مشتریان انجمن ها دیدگاهشون اینه که با یک قیمت کم در مدت زمان کوتاه معجزه رخ بده ، بعد هم داستان های نارضایتی یا تاپیک شکایت و.........
عزیز جان بنده کاربر دوروزه نیستم . حداقل 10 سالی هست با سن نچندان زیادم توی نت هستم و وبمستر ام . دقیقا چیزی که میگید رو میدونم چی هست و نیاز به قیمت کم و مدت کم هم ندارم
و در کل درخواست معرفی سئو کار داشتم نه اینکه فقط آفر باشه تاپیک
نمیگم زیاد به سئو وارد هستم ولی اینقدر میدونم که همه چیز زمان نیاز داره ولی اینقدر هم میدونم که کاری که سئو کار میخواد بکنه کدومش خوب هست کدوم هیچ فایده ای نداره
در کل ممنون میشم اگر سایت یا فردی رو میشناسید که کارش خوب هست معرفی کنید
- - - Updated - - -
بالا باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
سلام خدمت همه ی دوستان
- - - Updated - - -
نمونه موجود است.
چه واژه هایی مد نظر شماست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
نمونه موجود است.
چه واژه هایی مد نظر شماست ؟
سلام