پاسخ : مشکل جدی با سایت جی سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
یوزر های تابستانی مدارس باز شده دیگر باید شاهد این تاپیک ها باشیم :| 2015 است نگاه کنین
- - - Updated - - -
الان در انجمن انلاین هستند مشاهده کردند پاسحی می دهند
به خدا من ازشون تعجب میکنم چون خیلی محترم بودن منم باهاشون نه مشکلی دارم نه مشکلی داشتم ولی نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شدن حتی نماد اعتماد هم دارن
جناب یگانه مهر بسیار با اخلاق و مردمی هستن .
درمورد کیفیت کارشون هم بعضی از مشتریانشون بسیار راضی هستن .
ولی متاسفانه در بازه های زمانی مختلف مجبورشون میکنن به قبول پروژه های اجباری و ایشون نمیتونن به مشتریان جی سرور خدمات بدن...
ایشون کاملا مورد تائید هستن صبرکنین پروژشون تموم بشه شما رو راضی میکنن ( یا با پرداخت خسارت یا روش های دیگه ... ) .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid rostami
جناب یگانه مهر بسیار با اخلاق و مردمی هستن .
درمورد کیفیت کارشون هم بعضی از مشتریانشون بسیار راضی هستن .
ولی متاسفانه در بازه های زمانی مختلف مجبورشون میکنن به قبول پروژه های اجباری و ایشون نمیتونن به مشتریان جی سرور خدمات بدن...
ایشون کاملا مورد تائید هستن صبرکنین پروژشون تموم بشه شما رو راضی میکنن ( یا با پرداخت خسارت یا روش های دیگه ... ) .
:63:من که نگفتم مشکلی دارن خواهشن اگه کسی راه تماس دیگه باهاش داره یا باهاش دوست صمیمی هستش بهش اطلاع بده که نذار 13 گیگ فایلم بی دلیل حذف بشه هاست اپلود سنتره حتی اگه اون فردا که فایلام حذف شدن بهم خسارت بده من چطوری به کاربرای اپلود سنتر خسارت بدم !؟ اقا محسن لطفا جواب بدید
اگر مشکل شما فقط خطای لایسنس سیپنل هست و فایلهاتون رو میخواین، به راحتی میتونید به ftp کانکت بشید و فایلهاتون را بردارید. اگر دیتابیس دارید با استفاده از برنامههای کمکی میتونید از اون هم بکآپ بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
اگر مشکل شما فقط خطای لایسنس سیپنل هست و فایلهاتون رو میخواین، به راحتی میتونید به ftp کانکت بشید و فایلهاتون را بردارید. اگر دیتابیس دارید با استفاده از برنامههای کمکی میتونید از اون هم بکآپ بگیرید.
چطوری با اف تی وصل بشم حساب اف تی پی نساخته بودم
از یوزر و پسورد سیپنل استفاده کنید. (اگر فعال باشد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
از یوزر و پسورد سیپنل استفاده کنید. (اگر فعال باشد)
اگه به اونجا دسترسی داشتم مشکلی نبود ولی خطای لاینسس میده اونام برطرفش نمیکنن هر چی پیام میدم جواب نمیدن
باسلام
با ما در ارتباط باشید
توسط ftp منتقل میشه
www.royaldata.org
بااحترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
چقدر هزینه میخواد - وقتی نه اف تی پی دارم نه هاست سی پنل میتونم وارد بشم ؟ یعنی شما میتونین فایل ها رو منتقل کنین ؟