پاسخ : قوانین عمومی ارائه بکاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
سلام دوستان گلم خوبید؟
شرمنده وقت گرانبهاتون رو میگیرم
دوستان من به یه مشکلی برخورد کرده بودم خواستم بدونم قضیش چجوریاس
من از یه هاستینگی هاست گرفته بودم بعد چند روز خرید دیدم هاستش خوب نیست مشکلات متعدد پیش میومد
بعد اومدم از طریق تیکت و یاهو گفتم جناب فلانی لطفا قسمت بکاپ گیری رو تو هاست سی پنل فعال کنید تا بنده فول بکاپ گیری کنم بعد ایشون گفتن تو قوانین ما همچین چیزی نیست نمیتونیم فعال کنیم.
بعدش گفتم باشه شما حداقل یه فول بکاپ بدید،ایشون گفتن قابل ارائه نیست
خواستم ازتون بپرسم راه دیگه هست مگه که بشه فول بکاپ گیری کرد؟
قوانین عمومیش چیه؟
آیا همه هاستینگا اینطوری هستن؟:109::109:
ایشالا بعد این قضیه مفصل توضیح میدم قضیه چیه
فقط اول خواستم ببینم مشکل از منه یا اون؟
با سلام
خیر ، من تا به حال همچین چیزی ندیدم! احتمالاً برای جلوگیری از بالا رفتن Load سرور اینکار رو کردن.
شما دستی انتقال بدید. البته اگر میتونید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
خیر ، من تا به حال همچین چیزی ندیدم! احتمالاً برای جلوگیری از بالا رفتن Load سرور اینکار رو کردن.
شما دستی انتقال بدید. البته اگر میتونید.
والا دستی نشد.باور کنید انقد اصرار کردم باز انجام ندادن.آخر سر 150 هزار دادم سرویس ها رو تمدید کردم آخر باز کردن زود انتقال دادم.بعدش هم فهمیدم که تو اطلاعات سایت شل ریخته بودن پیگیر قضیه شدم دیدم این هاستینگ با همکارا هم همین کارو کرده تو سایتشون شل ریخته و بکاپ رو تحویل داده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
سلام دوستان گلم خوبید؟
شرمنده وقت گرانبهاتون رو میگیرم
دوستان من به یه مشکلی برخورد کرده بودم خواستم بدونم قضیش چجوریاس
من از یه هاستینگی هاست گرفته بودم بعد چند روز خرید دیدم هاستش خوب نیست مشکلات متعدد پیش میومد
بعد اومدم از طریق تیکت و یاهو گفتم جناب فلانی لطفا قسمت بکاپ گیری رو تو هاست سی پنل فعال کنید تا بنده فول بکاپ گیری کنم بعد ایشون گفتن تو قوانین ما همچین چیزی نیست نمیتونیم فعال کنیم.
بعدش گفتم باشه شما حداقل یه فول بکاپ بدید،ایشون گفتن قابل ارائه نیست
خواستم ازتون بپرسم راه دیگه هست مگه که بشه فول بکاپ گیری کرد؟
قوانین عمومیش چیه؟
آیا همه هاستینگا اینطوری هستن؟:109::109:
ایشالا بعد این قضیه مفصل توضیح میدم قضیه چیه
فقط اول خواستم ببینم مشکل از منه یا اون؟
سلام ممنون
هر چند که این عمل غیرحرفه ای است، ولی اگه در قوانین چنین چیزی نوشته باشن حق با اوناست. ولی ارائه ندادن بکاپ باز غیرحرفه ای تر هست.
شما میتونید به صورت دستی منتقل کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
والا دستی نشد.باور کنید انقد اصرار کردم باز انجام ندادن.آخر سر 150 هزار دادم سرویس ها رو تمدید کردم آخر باز کردن زود انتقال دادم.بعدش هم فهمیدم که تو اطلاعات سایت شل ریخته بودن پیگیر قضیه شدم دیدم این هاستینگ با همکارا هم همین کارو کرده تو سایتشون شل ریخته و بکاپ رو تحویل داده.
چرا دستی نشد؟ مگر اینکه هاست تان ساسپند شده باشه!
چرا باید به این دست افراد پول بدید؟ اونم 150 هزار تومان ؟ مگه سرور رو خریده بودید؟
اگر هم واقعا شل ریخته باشن، واقعا دیگه از انسانیت خیلی فاصله گرفته ان ......................
بخدا شل ریختن.من همکار دارم که همین هاستینگ با سایت ایشون هم این کار رو کردن.اگر 150 تومن رو نمیدادم همه چیزم می پرید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
سلام ممنون
هر چند که این عمل غیرحرفه ای است، ولی اگه در قوانین چنین چیزی نوشته باشن حق با اوناست. ولی ارائه ندادن بکاپ باز غیرحرفه ای تر هست.
شما میتونید به صورت دستی منتقل کنید.
- - - Updated - - -
چرا دستی نشد؟ مگر اینکه هاست تان ساسپند شده باشه!
چرا باید به این دست افراد پول بدید؟ اونم 150 هزار تومان ؟ مگه سرور رو خریده بودید؟
اگر هم واقعا شل ریخته باشن، واقعا دیگه از انسانیت خیلی فاصله گرفته ان ......................
والا از اینا سه تا سرویس داشتم که سه تا شو جمع میکردی پیش هم کار یکی رو هم نمیکنه.قبل موعد تمدید پول داده بودم الانم میگم پول پس بدید نمیدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
بخدا شل ریختن.من همکار دارم که همین هاستینگ با سایت ایشون هم این کار رو کردن.اگر 150 تومن رو نمیدادم همه چیزم می پرید
عزیر منم نگفتم گه نریختن، گفتم که اگه شل ریخته باشه واقعا بی وجدان هست!
خوب چرا وقتی میبینید سرویس دهنده ای کارش رو اصلا بلد نیست و کیفیتش هیچ هست و قوانین فضایی داره برای خودش، سایتتون رو سریع منتقل نمیکنید؟
(بهتره همیشه از سرویس دهنده های معتبر استفاده کنید تا به تور این دست افراد ...)
دستی من که بلد نبودم اون یکی هاستینگ هم گفت ما نمیتونیم.اگر به کس دیگه هم میدادم اونم پول میگرفت. حالا خدا میمونه درست بشه انتقال داد یا نه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
عزیر منم نگفتم گه نریختن، گفتم که اگه شل ریخته باشه واقعا بی وجدان هست!
خوب چرا وقتی میبینید سرویس دهنده ای کارش رو اصلا بلد نیست و کیفیتش هیچ هست و قوانین فضایی داره برای خودش، سایتتون رو سریع منتقل نمیکنید؟
(بهتره همیشه از سرویس دهنده های معتبر استفاده کنید تا به تور این دست افراد ...)
دوست گلم متاسفانه دیر متوجه این قضیه شدم.این هاستینگ رو از همین وب هاستینگ تالک پیدا کردم.متوجه که شدم زود اقدام کردم.ایشالا قصد دارم تو تاپیک جداگانه اسم این هاستینگ رو بگم و از مدیریت خواهش کنم جلوی فعالیت همچنین بی وجدان های رو تو این انجمن بگیرند.
راجب بک اپ که بستنش حق مدیر سروره و الان هزاران هاستینگ هست میبنده ولی شما باس دستی منتقل میکردی اسونم هست
راجب اون شلم اگر ادرستون همینه که تو امضاس این باگ جدید وردپرسو داره و راحت میشه توش شل ریخت جدیدا خیلی سایتا دچارش شدن توسط یه هکر عربی به نام gaza کشف شده اطلاعاتش تو نت هست دقیق
ولی کلا سعی بکنید از افراد معتبر بخرید
یه کار جالب هم میکنن اینه بعد از جابجایی یوزر اگر اطلاعاتش جا مانده باشه به فروش میذارن تا درآمد کنن.اون روز پیش من اومدن و میخوا ستن اطلاعات چند ترابایت یه بیچاره رو به من بفروشن ولی بنده قبول نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
دستی من که بلد نبودم اون یکی هاستینگ هم گفت ما نمیتونیم.اگر به کس دیگه هم میدادم اونم پول میگرفت. حالا خدا میمونه درست بشه انتقال داد یا نه.
دستی با فول بکاپ تفاوت خاصی نداره ...
شما کل فایل های روی هاست رو در یک پوشه زیپ میریزی و منتقل میکنی روی هاست جدید.
بعد در هاست قبلی وارد PHPmyADMIN میشی و از دیتابیس ها export میگیری. (همان بکاپ)
در هاست جدید دیتابیس ها رو ایجاد و ایمپورت میکنی و اگه تغیراتی نیاز بود در فایل کانفیگ اسکریپت خودت اعمال میکنی و...
اگه هزینه هم میگرفتن فوقش 10 هزار تومان میدادید و انتقال میدادید به جای 150 هزار تومان پول. البته این پولی که به این شکل و بدون رضایت به زور گرفته میشه حرام است و باد آورده را باد میبرد !!!