سلام
میخواستم ببینم زدن یه سایت هاستینگ درآمد داره ؟
چقدر پیش نیاز لازم داره ( هزینه و پول )
اصلا همچین سایتی میگیره ؟
پنل پیامک چی ؟
اون چقدر سرمایه نیاز داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم ببینم زدن یه سایت هاستینگ درآمد داره ؟
چقدر پیش نیاز لازم داره ( هزینه و پول )
اصلا همچین سایتی میگیره ؟
پنل پیامک چی ؟
اون چقدر سرمایه نیاز داره ؟
سلام و درود خدمت شما
هر کاری میتونه درامد زا باشه در صورتی که :
1- سرمایه کافی باشه.
2- دانش و تجربه ی کار وجود داشته باشه.
3- صبر و بردباری نیازه و.....
سلام
فقط همین را توضیح میدهم
سرمایه از 5 هزار تومان تا هرچه قدر که بخواهید!
میتوانید ریسلر بگیرید : ماهانه از حدود 5 هزار تومان به بالا (تا نهایت 80 هزار تومان میتواند به صرفه باشد)
میتوانید سرور مجازی بگیرید : اگر بخواهید تا حدودی کیفیت داشته باشید حداقل 70 80
میتوانید سرور اختصاصی بگیرید: اگر کیفیت تاحدودی مدنظر باشد میتوان از حدود ماهانه 200 هزار تومان تا چند میلیون تومان هزینه کرد
اگر میخواهید سرور فیزیکی بخرید و کولو کنید: بسته به قیمت سرور و کولو ، حداقل چند میلیون هزینه ی اولیه دارید
و ....!
اگر تخصص دارید میتونید شروع کنید وگرنه جز ضرر چیزی برای شما نخواهد داشت.
1 - تخصص
2- بازار یابی خوب
با درود و احترام.
اگر علاقه داشته باشید و همچنین پیش نیازها را دارا باشید دلیلی برای نگرفتن کار نیست.
درآمد هم میتونه از کمترین تا بیشترین داشته باشید ... و اما سرمایه : یک پیشنهاد برادرانه میکنم هیچگاه با سرمایه کم وارد بازار نشوید چون دارید با وقت و کار خودتون ریسک میکنید این ریسکه که مربوط به خودتونه و باز هم تاکید میکنم پیشکش خودتونه ولی هیچگاه با سرمایه کم وارد نشوید چون با اطلاعات مشتری بازی میکنید.
در مورد دانش فنی هم سعی کنید قبلش هم حتما یادبگیرید ولی اگر چندان نیست که تعریف کنید باید یک مدیر سرور بگیرید یا تیمی کار کنید و همزمان برای ارتقای دانش فنیتون تلاش مداوم داشته باشید.
اگر پیشنیازها + علاقه و انگیزه کافی برای اینکار دارید، این یک کار زنده و شاداب خواهد بود..... . اما اگر برای تفریحه ممکنه با شکایات مشتری در پلیس فتا مواجه شوید.!
علیک سلام
هاستینگ یه زمانی خوب بود و الان بقول دوستان دست خیلی خیلی زیاد شده و بصرفه نیست ( دوستان گفتند ، با پنج هزار تومن هم میتونی وارد این عرصه بشی ، حالا خودت به عمق فاجعه پی ببر )
پنل پیامک هم خیلی زیاد شده و دیگه مثل سابق طرفدار و مشتری نداره ، الان پنل پیامک وایبر رو ترجیح میدن ( چون هزینه اش به مراتب خیلی کمتره )
پیشنهاد دوستانه : بشین با خودت دو دوتا کن ، ببین چی بلدی ، دوس داری چی کاره بشی و علاقه ات چیه ، بعدشم دنبال یه کار جدید و بکر و تازه برو ، سعی نکن دوباره چرخ رو اختراع کنی .
موفق باشی .
من به شما پیشنهاد میدم بر اساس نیاز سنجی از کاربران ایرانی در وب فارسی انجام بدید که چه چیزایی الان در اینترنت دنبالش هستند بر همون اساس کاری رو شروع کنید و سرمایه گذاری کنید ...
موضوع هاستینگ واقعا کار تخصصی و پر هزینه ای هست و باید دانش و بودجه و وقت بسیار زیادی برای اون داشته باشید ...
متشکر از توضیح کاملتون
تخصص خودم روی کدنویسی css و html هستش و js هم دارم یادمیگیرم همچنین به زدن سایت خیلی علاقه دارم !
تشکر از نظرتون
کاملا درسته
خیلی کمکم کرد ممنون
اره درسته
وقتی بشه به 5.000 هاستینگ زد پس هر کسی وارد اینترنت میشه هاستینگ داره !
خیلی دقیق بود مرسی
خوب مشکل اینه کاربران شرکت نمیکنند !
باسلام مجدد
دوست عزیز یک مورد را فراموش نکنید
اگر در هرچیزی به صورت جدی وارد شوید موفق خواهید بود
به نظر میرسد درمورد توسعه ی وب و برنامه نویسی مبتنی بر وب علاقه دارید
خوب است بدانید که افراد زیادی از کار هایی مثل طراحی UI UX ، کد نویسی html css js bootstrap , .. برنامه نویسی php mysql asp.net , .. درامد های میلیونی دارند
به نظر من فقط به بازار اشفته ی هاستینگ ، طراحی و برنامه نویسی و ... نگاه نکنید
اگر حرفه ای باشید بدون شک موفق هستید
دوست 17 ساله ای دارم که با طراحی UI UX وب درامد میلیونی دارد و شرکت هم زده اند ، تعداد بالایی پروژه ی خارجی و داخلی دارد و ...
این نشان میدهد که مهم حرفه ای بودن است
اگر حرفه ای باشید ، شخص عادی که سایت 100 تومنی میخواهد به شما مراجعه نمیکند بلکه شرکت ها و سازمان هایی که برایشان چند میلیون پولی نیست مراجعه میکنند
برای مثال یه تماس با سمیم بگیرید(سیستم مدیریت مدرسه میفروشند) بگویید برای یک مدرسه ی راهنمایی 500 نفره یک سایت میخواهیم (البته بیشتر شبیه وبلاگ با امکانات مناسب است ، دسترسی در حد یک پنل مدیریت اسکریپت + یک ساب دامنه و ...) ببینید چه نرخ هایی به شما میدهند همه روی چند میلیون است + پشتیبانی و ...
خوب این یک مثال ساده بود تازه این همکاری با مدارس بود بدون ، مدرسه شرکت یا ارگان تجاری نیست بدون شک اگر همین مورد برای یک شرکت بزرگ بود خیلی فرق میکرد و هزینه سربه فلک میکشید
این ها واقعیات وب است
بدون شک هیچ توسعه دهنده ای با ریپ زدن به جایی نمیرسد و هیچ هاستینگی با خرید ریسلر ....
موفق باشید