فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
با سلام
بنده 3 ماهی هست یک سرور اختصاصی از فرانسه از شما خریدم قصد خرید یک سرور دیگه از دیتاسنتر هتزنر دارم میخواستم ببینم
سرور اختصاصی از هتزنر هم ارائه میدین ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
با سلام
بنده 3 ماهی هست یک سرور اختصاصی از فرانسه از شما خریدم قصد خرید یک سرور دیگه از دیتاسنتر هتزنر دارم میخواستم ببینم
سرور اختصاصی از هتزنر هم ارائه میدین ؟
سلام
بله امکان ارایه سرور از هتزنر هم داریم و خوشحال میشیم میزبانی سرور دوم شما باشیم
با احترام
به مناسبت روز مهندس کلیه سفارش های امروز با 150 گیگابایت هارد رایگان تقدیم میگردد
:دی مگر اینکه فقط روز مهندس رو تبریک بگیم وگرنه بیشترین ظلم به همین مهندس های بیچاره میشه.هووف آقا من بخوام انتقال بدم از سرور فرانستون شامل این تخفیف میشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
:دی مگر اینکه فقط روز مهندس رو تبریک بگیم وگرنه بیشترین ظلم به همین مهندس های بیچاره میشه.هووف آقا من بخوام انتقال بدم از سرور فرانستون شامل این تخفیف میشم؟
مشکلی نداره
برای شما بیشتر شامل میشه چون مشتری قدیمی هستید :دی
دوست عزیز آیا این قیمت ها ثابت هستند ؟؟؟
قیمت هارد و رم و سی پی یو چقدر میشه ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
دوست عزیز آیا این قیمت ها ثابت هستند ؟؟؟
قیمت هارد و رم و سی پی یو چقدر میشه ؟؟؟
سلام
بله ثابت هست
هارد هر 100 گیگابایت 8 هزارتومان هست
رم و سی پی یو پلنی بالا میره دوست عزیز
- - - Updated - - -
تست سرعت فوق العاده این دیتاسنتر از اسپید تست :
http://www.speedtest.net/result/4170188196.png
سلام امکان ارائه تست از این سرویس وجود دارد ؟
در صورت امکان ای پی نیز ارسال شود
یه رم 2 تحویل گرفته شد ،سرعت تحویل خوب بود . ایشالاه کیفیت سرویس هم خوب باشه مشتری بمونیم.