سلام
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه ی سوال برای من پیش اومده
اکثرا در میزبانی وب از چه ورژنی (php) استفاده میکنند؟
وب سرور هم لایت اسپید هست
سوالمم که خیلی واضح و روشنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه ی سوال برای من پیش اومده
اکثرا در میزبانی وب از چه ورژنی (php) استفاده میکنند؟
وب سرور هم لایت اسپید هست
سوالمم که خیلی واضح و روشنه
5.3 برای اشتراکی
5.4 برای چت روم.
سرور برای ارائه هاست اشتراکی تنظیم شده ، نیاز کاربر مهم هست ولی نمیشه گفت حتما باید 5.4 نصب شه
فعلا 5.3 رو نصب کردم ولی یکی از سایت ها که پی اچ پی نیوک هست با صفحه سفید مواجه شد که الان دارم بررسی میکنم
برای رفع این مشکل هم تو انجمن خارجی نوشته بود موقع کامپایل با استفاده از وب کنسول لایت اسپید این کانفینگ هارو هم اضافه کنید مشکل حل شه
نقل قول:
'--with-apxs2' '--with-curl=/usr/local/lib' '--with-gd' '--enable-gd-native-ttf' '--with-ttf' '--with-gettext' '--with-jpeg-dir=/usr/local/lib' '--with-freetype-dir=/usr/local/lib' '--with-kerberos' '--with-openssl' '--with-mcrypt' '--with-mhash' '--with-mysql=/usr' '--with-mysqli=/usr/bin/mysql_config' '--with-pcre-regex=/usr/local' '--with-pdo-mysql=/usr' '--with-pear' '--with-png-dir=/usr/local/lib' '--with-zlib' '--with-zlib-dir=/usr/local/lib' '--enable-zip' '--with-iconv=/usr/local' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-mbstring'
display_errors رو on کنید در php.ini و بببنید پشت صفحه مرگ (صفحه سفید) چه اروری هست.
repair دیتابیس فراموش نشود.
php nuke با 5.3 مشکلی ندارد!
php 5.3 پیشنهاد میشه.
PHP: Unsupported Branches
پشتیبانی از نسخه 5.3 پایان یافته ، از لحاظ امنیتی به مشکل می برمیخورید.
پیشنهاد من :
۱ - اگر سرور دایرکت ادمین هست در CB 2.0 شما میتونید 5.3 و 5.4 رو در کنار هم نصب و استفاده کنید (برای این مورد در انجمن دایرکت ادمین ، بخش CB 2.0 کامل توضیح داده شده ک باید چکار کنید.)
۲ - اگر سرور سی پنل هست یک PHP Selector نصب کنید ک کاربر بتونه سویچ کنه اما نسخه 5.4 رو دیفالت سرور قرار بدید .