پیشنهاد همکاری با طراح قالب و گرافیست
با سلام خدمت تمامی دوستان محترم .
بنده برنامه نویس PHP و C# هستم ولی روی C# به اندازه ی PHP مسلط نیستم . همچنین به javascript , jquery , ajax هم تسلط دارم ولی متاسفانه به دلیل ضعیف بودن در گرافیک و طراحی قالب توان انجام کار های بزرگ را ندارم و تا اکنون هیچ سایتی برای انجام طراحی نزدم .
اما اکنون قصد دارم با همکاری یک گرافیست و یک متخصص طراحی قالب یک تیم طراحی نوپا را راه اندازی کنم و همراه با دوستان به موفقیت های زیادی دست پیدا کنیم . ( در اصل مکمل همدیگه خواهیم بود در کار ها )
دوستانی که قصد همکاری دارند ولی به دلیل نداشتن نمونه کار نگران هستند باید بگم که مشکلی نداره اگر به کار خود ایمان دارید با بنده در تماس باشید .اولین طراحی مد نظرم طراحی سایت تیم هست و در این طراحی میتونیم به قدرت همدیگه پی ببریم .
بنده تمامی حرف هایم را با صداقت گفتم تا دوستان به هوس مبالغ زیاد وارد کار نشوند و بعد بنده شرمنده شوم . بلکه با همکاری یکدیگر 100 درصد به مدارج بالا دست پیدا خواهیم کرد .
با تشکر
پاسخ : پیشنهاد همکاری با طراح قالب و گرافیست
با سلام. در زمینه طراحی گرافیک در خدمت هستم و میتونیم با هم همکاری لازم را داشته باشیم
لطفا یک راه ارتباطی (آیدی یاهو و یا ...) برایم ارسال نمایید
با تشکر
به شما پی اس دی بدند میتونید تبدیلش کنید به قالب وردپرس؟
دوست عزیز بنده تمرکزم رو اینه که قالب نویس متخصص باشه و بتونه قالب رو خودش طراحی کنه. چون زیباتر میشه .
اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید
سلام منم اماده همکاری هستم
من دنبال یک فرد بودم که با هم کار کنیم من در کار های گرافیکی و فرد دیگر به عنوان کد نویس باشه
یه شماره تماس بدین با هاتون تماس میگرم بیشتر اشنا میشیم
یه خصوصی هم براتون ارسال شد
دوستان گرامی. فرد گرافیست اوکی شد .
منتظر طراح قالب هستیم
من طراح قالب هستم... پ.خ کن اگه شمارتو پ خ کنی خوبه