2 فایل پیوست
من و گرافیک | طراحی حرفه ای سایت , لوگو , کارت ویزیت و ... با قیمتی ایده آل
من و گرافیک ، ارائه دهنده خدمات طراحي با ترکيبي از قيمت مناسب و کيفيـت بالا و حرفه اي و خدمات سريع به صورت گارانتي و پشتيباني به مشتريان مي باشد. ما در طراحي خود سعي مي کنيم با طراحي منحصر به فرد به موفقيت شــما کمک کنيم. همچنين ما مــوفقيت خود را در رضـايت مشتريان مي بينيم. به هــمين خـاطر نگرش شما باعث مي شود که ما به انجام کار مطلوب و حرفه اي بيانديشيم
سامانه طراحي حرفه اي من و گرافیک با بيش از 6 سال تجربه در طراحي بنرهاي تبليغاتي آمادگي ارائه مشاوره بصورت رايگان را داراست
با بهره گيري از كادر بسيار مجرب و آموزش ديده و متخصص در خصوص طراحي
سامانه طراحی حرفه ای بنر متحرک | گیف و فلش ، لوگو و آرم ، کارت ویزیت و طراحی وب سایت که با بهترین کیفیت و ایده آل ترین قیمت خدمات ارائه می کند
مسلم میان آبی
یزدان غلامی
سامان الداغی
میثم خان بابایی
علیرضا ( متخصص طراحی بنر فلش )
به زودی نمونه کارهای تمامی اعضا گروه / با قالب جدید روی سایت درج میشود
شاد باشید
پاسخ : من و گرافیک | طراحی حرفه ای سایت , لوگو , کارت ویزیت و ... با قیمتی ایده آل
نمونه کارهاتون بسیار زیبا هستن موفق باشید
پاسخ : من و گرافیک | طراحی حرفه ای سایت , لوگو , کارت ویزیت و ... با قیمتی ایده آل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sh_p1385
نمونه کارهاتون بسیار زیبا هستن موفق باشید
مرسی دوست عزیزم ! لطف دارید
یک لوگو شرکتی میخوام بدون تایپ فقط لوگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
یک لوگو شرکتی میخوام بدون تایپ فقط لوگو
از طریق پیام خصوصی با بنده مکاتبه کنید ...
سلام.باافتخارمیگم همیشه الگوی من بودیدتوطراحی ها.
کارتون عالیه.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
سلام.باافتخارمیگم همیشه الگوی من بودیدتوطراحی ها.
کارتون عالیه.موفق باشید
سلام / ممنون از حُسن نظرت دوست و همکار عزیز ... لطف داری شما / تشکر
- - - Updated - - -
با تصمیماتی که بنده با آقا میثم ( مدیریت سابق وبسایت : www.m-web.ir مدیریت جدید من و گرافیک ) گرفتیم
بنا بر این شد که با هم شریک و همکار شیم / خیلی کتابی بلد نیستم حرف بزنم عذر میخوام :دی
خلاصه میثم خان بابایی به من و گرافیک پیوست
چهره ای شناخته شده تو اینترنت : http://gfx.manographic.ir/up/images/...d3x36pl49h.jpg
تاپیک میثم + نمونه کارها
من و گرافیک به زودی با شکل و شمایل جدید و کارهای جدید
... Coming soon
-
خدمات جدید من و گرافیک :
کدنویسی به زبانهای مختلف
تبدیل PSD به HTML و WP
طراحی PSD
سئو و بهنیه سازی
اجرا و راه اندازی وبسایت شخصی و شرکتی ...
تمامی کارها علاوه بر رعایت اصول سئو و استفاده از کدهای بهینه سعی شده سبک و حداکثر استفاده از المنتهای CSS باشد ...
- - - Updated - - -
لوگو تایپ و نماد سایت داعش
ما هم سفارشمون رو تحویل گرفتیم سرعت و کیفیت کار ایشون شدیدا تایید میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sh_p1385
ما هم سفارشمون رو تحویل گرفتیم سرعت و کیفیت کار ایشون شدیدا تایید میشه
ما مخلص شماییم برادر عزیز
- - - Updated - - -
پست اول به روز شد