سرور با آی پی176.9.37.123 از سرور های میهن هاست
3 روز است با آی پی های بحز ایران پینگ ندارد و دان شده ولی نمیدونم چرا در ایران سایت باز میشود !! ؟؟کد:mihanwebhost.com
دوستان چند نفر در این انجمن روی این سرور ، هاست دارند ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور با آی پی176.9.37.123 از سرور های میهن هاست
3 روز است با آی پی های بحز ایران پینگ ندارد و دان شده ولی نمیدونم چرا در ایران سایت باز میشود !! ؟؟کد:mihanwebhost.com
دوستان چند نفر در این انجمن روی این سرور ، هاست دارند ؟
درود
دوست گرامی گاها شرکت ها برای جلوگیری موقتی از حملات DDOS و Port flood برای مدتی آیپی های خارجی را روی سرور مسدود میکنند که packet های ارسالی روی شبکه سرور را مختل نکند و گاهی نیز به interanet تغییر میدن احتمال داره شرکت مذکور نیز اینکارو کرده باشند
بله دوست عزیزمون درست میگن احتمالا حمله ی روی سروشون بوده فعلا دسترسی به سرورازخارج رو قطع کردن
البته حتما ایمیل دادند و اطلاع رسانی کردند! فکر نمی کنم بدون اطلاع رسانی کسی دست به چنین کاری بزنه,
به هیچ عنوان ایمیل نزدند , حتی جواب تیکت هارو هم نیمدن , من چند بار تماس گرفتم فقط میگن باید صبر کنید
تیکت هم میزنم فرداش جواب میدن لطفا تیکت نزنید تا تمرکز تیم از روی حل این مشکل برداشته نشه
من الآن هاست سایتم به هاست دانلودم متصل بوده با Hacklog الان 3 روزه متصل نمیشه
هیچ راهکاری هم ندارن
بعضی از پلاگینام هم از کار افتاده
واقعاً پشیمون شدم از میهن وبهاست سرویس گرفتم ولی الان دستم به هیچ جا بند نیست
پارسال هم یادمه هاست داشتم همین مشکل رو داشت
اون موقع زیاد واسم مهم نبود
ولی الان از کار و زندگی انداخته منو
چند نفر مشتری برای انتقال نیز همینطور بوده است.
از هیچ کشوری امکان ارتباط با سرورشون وجود ندارد.
چه خروجی و چه ورودی...
آقا کسی راه حلی داره ؟ آیا ما میتونیم کاری انجام بدیم ؟ من اصلاً فکر نمیکردم میهن وبهاست اینطوری بخواد سرویس دهی کنه
آره دقیقا به ما هم اول گفتن صبر کنید بعد گفتن تیکت ندین تیممون متمرکز باشه رو مشکل >:p
اولین باره همچین مشکلی داشته من تاحالا ندیده بودم واقعا
مشکل داره به سمت فاجعه پیش میره !
بک آپ به هیچ هاست دیگه قابل انتقال نیست . ایمیل ها و smtp از کار افتاد . گوگل وب مستر ارور روی ارور به دلیل دسترسی نداشتن به DNS . وب سرویس سایت که عملیات تشخیص هویت نرم افزار های گروه را انجام میده از کار بیفته ضرر غیر قابل جبرانی به بار میاره ( هر چند الانم برای یوزر های غیر ایرانی از کار افتاده !)
دوستان علت اصلیش چیه ؟
بعضی افراد میگن تحریم جدید ایرانه ! اگه تحریمه چرا داخل ایران پینگ داریم ولی خارج از ایران نیست !