امکان انتقال دامنه در ریسلو کی فراهم میشه؟
خیلی لفتش میدن. دوستان بهتر نیست به صورت خودجوش ایمیل بدن نماینده ها که سریعتر این امکانو اوکی کنن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان انتقال دامنه در ریسلو کی فراهم میشه؟
خیلی لفتش میدن. دوستان بهتر نیست به صورت خودجوش ایمیل بدن نماینده ها که سریعتر این امکانو اوکی کنن؟
احسنت به این استقبال. یعنی تکبیر! :76:
این امکان جدیدا فراهم شده ...
https://www.resello.com/news
انتقال دامنه ها بین کاستمرهای resello
هنوز بین دو reseller فعال نشده
متن کامل خبر جدید رسلو هستنقل قول:
- The function to move domains between resellers has been added to our platform, and is immediately live. We know many of you have been anticipating this feature, and are glad to offer it to you.
Internal transfers will now function as any external transfer, and can be performed just as any other transfer via the Reseller Area or Customer Area. Since this differs per TLD, each transfer will trigger the normal transfer process from our registrar.
ظاهرا فعال شده است.
چند تا دامین رو میخواستم انتقال بدم ولی برای همشون ارور داد بعدش با پشتیبانی تماس گرفتم که دستی انجام بدن.
ولی تا حالا انجام ندادن.
کسی از دوستان هست که تونسته باشه انتقال بده؟
سلام
بسیار مهم بسیار مهم
دوستان قابلیت انتقال بین پنل در ریسلو فعال شده ولی به هیچ وجه از این قابلیت استفاده نکنید!
انتقال پنل به پنل در ریسلو معادل هزینه انتقال دامنه هزینه در بر داره که این هزینه کسر میشه ولی بر خلاف انتقال های دیگه دامنه یک سال تمدید نمیشه
این هم جواب پشتیبانی ریسلو در خصوص این که چرا با این که هزینه کسر شده یک سال تمدید نشده!
The matter is that internal transfer does not cause the domain renewal. You pay for the transfer itself.
Regards, Alexander.
Resello support.
بنده ناگزیر به تماس با دفتر ریسلو در هلند شدم که با مدیرشون صحبت کردم قرار شده که بررسی کنند ببینند که این روند قابل تغییر هست یا نه!!!!
علی الاحساب دوستان توی پاچه بنده رفته شما مراقب باشید که این اتفاق برای شما نیافته
در این جا من باید عرض کنم متاسفانه ریسلو به هیچ وجه با مشتری هاش شفاف برخورد نمیکنه و متن خبری که زدن بسیار نادرست هست و در عملیات Internal transfer تمدید دامنه بعد از انجام انتقال مثل external transfer انجام نمیشه
لطفا بیشتر مراقب تجارت خودتون با ریسلو باشید!
بين كاستمرها دريك reseller ميخواييد انتقال بديديا بين دوتا reseller
اگه بين دوتا كاستمردريك reseller از آموزش زيراستفاده كن جواب داده
http://www.webhostingtalk.ir/f22/109660/