سلام بعد از انتقال هاست به سرور تازه متاسفانه انجمنم بالا نمیاد در حالی که سایت اصلی بدون هیچ مشکلی بالا میاد میشه راهنماییم کنید چیکار کنم
این سایت اصلی مجله سینمایی تلوزیونی تی وی مگ
اینم انجمن انجمن سینمایی تلوزیونی تی وی مگ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بعد از انتقال هاست به سرور تازه متاسفانه انجمنم بالا نمیاد در حالی که سایت اصلی بدون هیچ مشکلی بالا میاد میشه راهنماییم کنید چیکار کنم
این سایت اصلی مجله سینمایی تلوزیونی تی وی مگ
اینم انجمن انجمن سینمایی تلوزیونی تی وی مگ
دیتابیس ارور داده
سیپنل به سیپنل بوده ؟؟
برسی کنید انتقال دیتابیس به خوبی صورت گرفته؟
سی پنل به سی پنل بوده
سایتم بدون هیچ مشکلی بالا میاد
این آخرین اروریه برام فرستاده شده
کد:Database error in vBulletin 4.2.0:
Invalid SQL:
REPLACE INTO guest
(guestid, useragent, lastactive, spider, script, rdata, ipaddress, altip)
VALUES
('17b07948c085907afd5bea3adc2529fc', 'Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +Meet our crawlers)', 1390076569, 'BingBot', 'tags', 'a:9:{s:3:\"tag\";s:17:\"شبکه ورزش\";s:2:\"do\";s:3:\"tag\";s:1:\"s\";N;s:3:\"api\";N;s:1:\"a\";N;s:6:\"postid\";N;s:8:\"threadid\";N;s:7:\"forumid\";N;s:6:\"pollid\";N;}', '157.55.35.75', '157.55.35.75');
MySQL Error : Table './tvmagir_forum/guest' is marked as crashed and should be repaired
Error Number : 145
Request Date : Saturday, January 18th 2014 @ 11:52:49 PM
Error Date : Saturday, January 18th 2014 @ 11:52:49 PM
Script : http://www.tvmag.ir/forum/tags/%D8%B...%B2%D8%B4.html
Referrer :
IP Address : 157.55.35.75
Username : ثبت نام نشده
Classname : vB_Database
MySQL Version :
اگر هنوز هاست قبلی پا برجاست . اول Sql رو repair کنید بعد فقط ار sql بگاپ گرفته و بدید به مدیر سرور جدید تا بصورت دستی براتون رستور انجام بده حل میشه.
اگه هاست قبلی نیست . فایل sql داخل فایل بکاپ اگر خراب نباشه احتمالا موجوده که بصورت دستی ازش خارج کرد و دستی رستور کرد.
والا دسترسی به بکاب ندارم خود هاستینگم انتقال دادند
مشکل دیتاباس حل شد حالا این ارور رو دارم
vBulletin datastore error caused by one or more of the following:
- You may have uploaded vBulletin files without also running the vBulletin upgrade script. If you have not run the upgrade script, do so now.
- The datastore cache may have been corrupted. Run Rebuild Bitfields from tools.php, which you can upload from the do_not_upload folder of the vBulletin package.
Fatal error: vBulletin datastore cache incomplete or corrupt in [path]/includes/init.php on line 252
میشه بگید از کجاش؟