پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام
سرور 2گیگ دارید برای تحویل ؟ سرور آمریکا البته .
هزینش چقدر میشه ؟
ممنون
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanbb
ادرس سایت؟
http://www.vpsfars.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdy777
پس سرور من که "آفر های ویژه - رم 4گیگ افر ویژه 2" هستش امروز بعد گذشته 5 روز تحویل میدید و 6 روز نمیشه دیگه؟
تیکیت دادم ج هنوز ندادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بله همینطورهست
خوب منتظریم اومیدوارم تا ساعت 12 بدید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ardeshir-S
سلام
سرور 2گیگ دارید برای تحویل ؟ سرور آمریکا البته .
هزینش چقدر میشه ؟
ممنون
سلام توی سایت جواب دادم بهتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام توی سایت جواب دادم بهتون
سلام ادرس سایتتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdy777
خوب منتظریم اومیدوارم تا ساعت 12 بدید ممنون
اسمتون رو برام پیغام خصوصی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanbb
سلام ادرس سایتتون؟
وی پی اس فارس - اعضا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
میشه بگید برای هاستینگ چی نیاز هست قدرت سی پی یو باید چند باشه چقدر میتونه میزبانی کنم با سرور مجازی سرعتش خوبه قعطی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanbb
میشه بگید برای هاستینگ چی نیاز هست قدرت سی پی یو باید چند باشه چقدر میتونه میزبانی کنم با سرور مجازی سرعتش خوبه قعطی نداره؟
توی سایت درخواست بدید بهتون میگم چی بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
توی سایت درخواست بدید بهتون میگم چی بگیرید
درخواست دادم