کار نمیکنه که فعلا حالا واسه شما کار میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
کار نمیکنه که فعلا حالا واسه شما کار میکنه
در جواب دوستان:
بانک ملی فعلا کار نمی کنه و از طرف خود فرستنده بسته شده است.
برای بانک سامان کامل جواب میده، هرکی مشکلی داره یک پ.خ بفرسته مشخصات هاستشو تا براش درست کنیم.
راجع به اسم و فامیلی هم باید بگم که خود سیستم فرستنده اجباری کرده که نام و نام خانوادگی رو برای پیگیری و .... حتما وارد کنند، در ضمن می تونید به کاربر بگید که الکی وارد کنند.
خوب میشه با یک کد رندوم نام و نام خانوادگی زد این چه کاریه :| خودتون فکر کنین برای پیگیری اسم مهم هست یا شماره تراکنش؟
والا اگه دست من بود مطمئن باشید که اسم و فامیل رو نمی خواستم بگیرم، ولی جزو قوانین فرستنده دات کام هست! نمیشه کاری کرد، کسی هم که رندوم استفاده می کنه چک می کنند اگه مشکلی داشته باشه می بندندش، یا باهاش تسویه نمی کنند.
اینم دمو:
فروش اینترنتی شارژ
طبق قانون و قرار دادی که فرستنده ارائه داده جایی ذکر نشده نام و نام خانوادگی اجباری هست :68:
در صورتي که ميخواهيد ناشناس خريد کنيد، ميتوانيد اطلاعات نامعتبر وارد کنيد.
یعنی راه دور زدن هم بالا نوشته عجب!!!
باسلام
من قبلا از فرستنده استفاده میکردم
اما الان خیلی جالب کرده کاراشو
بابت گرفتن درگاه 50 هزار تومن پول
بابت هر تراکنش بانک 375 تومن
بابت هر 200 تراکنش از کد ای پی آی 5 هزار تومن پول
بابت هر وصول پول 2.5% پول
دوستان چپزی براتون میمونه ؟؟؟
375 تومن بانک سامان میگیره نه فرستنده شما میتونین از بانک سامام هم پرس و جو کنین
درگاه 50 تومان یکبار هست و کارمزد 2.5 درصدی که میتونین در مورد کارمز هم باهاشون کنار بیاین
فقط این جالبه اسم و فامیلی که میدونن الکی هست برای چی میخوان؟ برای پیگیری شماره پیگیری تراکنش پس به چه درد میخوره؟ نکنه اسم انسانها خاص شده و هرکی یه اسم مشخصی داره؟
فکر کنم سر این چیزا بانک بهشون گیر میده که این شماره تراکنش رو با چه اسمی خرید کردند!
شایدااا!
نمی دونم ولی هرکی می خواد بهتره به خوشون زنگ بزنه بپرسه!