پرداخت که میزنم ادرس زیر میاد و صفحه سفید میاد؟؟
http://pay-master.tk/gateway.php?random=139347525
نمایش نسخه قابل چاپ
پرداخت که میزنم ادرس زیر میاد و صفحه سفید میاد؟؟
http://pay-master.tk/gateway.php?random=139347525
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
همانطور که قبلا" در رابطه با کنترل و ف-یلترین-گ تراکنش های سیستم جِی پَل اطلاع رسانی کرده بودیم،
هم اکنون سیستم ف-یلترین-گ تراکنش های سایت های ف-یلت-ر شده راه اندازی شده است.
این سیستم، قبل از انجام هر تراکنش، آدرس بازگشتی وب سایت را بررسی می نماید و در صورتی که سایت ف-یلت-ر باشد از انجام تراکنش جلوگیری می نماید.
برخی از مزایای این سیستم به شرح زیر می باشد :
1.جلوگیری از انجام تراکنش برای وب سایتهای ف-یلت-ر (که ممکن است خریدار پس از پرداخت با صفحه ف-یلترین-گ مواجه گردد و تراکنش دچار مشکل شود)
2.کنترل بیشتر و بهتر جهت عدم سرویس دهی به وب سایتهای ف-یلت-ر شده
3.اطلاع رسانی ف-یلت-ر شدن سایت ها
4.و...
امکانات جدیدی برای ناحیه کاربری وب سایت طراحی شده است که به زودی به ناحیه کاربری اضافه می گردد.
با آرزوی موفقیت روز افزون برای یکایک کاربران محترم
سلام
اقای عادل تلفنی هم بهتون گفتم که ایمیلهاتون داره میره تو پوشه Junk و من هر باری که از سایت خرید میکنن مجبورم ایمیلو انتخاب کنم و No Junk رو بزنم با اینکه اینکارو میکنم ولی بازم میره تو Junk لطفا راهنمایی کنید که من چیکار کنم!این موضوع داره کلافم میکنه قبلا اینجوری نبود و ایمیلها میامد تو اینباکس ایمیل من
accmax1@live.com است .
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
با توجه به بررسی های انجام شده ، مشکلی در سرور جهت Valid نمودن MailServer و آدرسهای ایمیل ارسالی وجود ندارد.
همچنین سرور با تمامی Blacklist های عمومی چک شد و مشکلی وجود نداشت.
هر زمان متوجه شدیم مسکل دقیق از کجاست، آنرا سریعا برطرف می کنیم.
موفق باشید
متاسفانه هر دفه ایمیل میزنم باید یکی دو روز منتظر بمونم و وقتی جوابی داده نمیشه بیام اینجا یادآوری کنم که ایمیلتونو چک کنید ...امیدوارم زودتر وعده هایی که در رابطه با سیستم تیکتینگ و ... دادید عملی بشه
,,,,,,,,,,,,
تو سایتتون زدید واریز شده امما..........
در ساعت 11 حساب به حساب من هنوز واریز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
2013/01/25 00:10:54 569,940
ریال1391/11/8
2013/01/2719:57:25