پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرویسها امروز تحویل داده میشه
مشکل پشتیبانی هم تا ۴شنبه حل میشه
سوالی دارید تیکت بدید
تماس بگیرید
اس ام اس بدید
تور هر صفحه باید ارو تکرار کنم
شارژم ندارید اس ام اس رایگان بدید خودم تماس میگیرم
لطفاً شماره تلفن رو هم بفرمایید ، در سایت نیست.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
لطفاً شماره تلفن رو هم بفرمایید ، در سایت نیست.
09391574930
توی صفحه اول همین تاپیک هست
گرچه پشتیبانی بخش مهمی هست و اینجا یکم کمبودش احساس میشه اما خدا وکیلی تا حالا این همه سرور داشتم ،با این قیمت هیچکدوم این کیفیتو نداشتن !
دست درد نکنه داداش !
اگه مشکل پشتیبانی و ایمیل حل بشه بیشتر دعات میکنیم وگرنه کیفیت سرور ها در حد تیم ملیه(نه این تیم ملی جدید تیم ملی قدیم که همه رو لوله میکرد)
فقط یه سوالی داشتم توی همین تاپیک چند روز پیش یکی قیمت سرور 300 گیگ با رم 4 رو پرسید بهش گفتی ماهی 32 ولی همینو به من دادی 40
البته به همین قیمتم راضی ام چون جاهای دیگه دو برابر اینو میدن ولی گفتم بهتره که به همه یه قیمتی بدی که عدالت رعایت بشه
ازین آقا خرید نکنین!
پشتیبانی در حد صفر مطرحه!
3 روزه سرور خوابیده، تیکت هم جواب نمیدن! اونوقت اینجا میان تبلیغ فروش می کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
ازین آقا خرید نکنین!
شما تازه متوجه شدید؟؟! چند صفحه قبل رو حداقل میخوندید بعد سرویس ازشون میگرفتید.
درود
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-1 موجود است) - رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
میخواستم داری الان سفارش بدم
؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
ازین آقا خرید نکنین!
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید توی اولیویت بزارمتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil0
درود
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-1 موجود است) - رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
میخواستم داری الان سفارش بدم
؟
ماهانه 40 هزارتومان موجود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
اگه مشکل پشتیبانی و ایمیل حل بشه بیشتر دعات میکنیم وگرنه کیفیت سرور ها در حد تیم ملیه(نه این تیم ملی جدید تیم ملی قدیم که همه رو لوله میکرد)
فقط یه سوالی داشتم توی همین تاپیک چند روز پیش یکی قیمت سرور 300 گیگ با رم 4 رو پرسید بهش گفتی ماهی 32 ولی همینو به من دادی 40
البته به همین قیمتم راضی ام چون جاهای دیگه دو برابر اینو میدن ولی گفتم بهتره که به همه یه قیمتی بدی که عدالت رعایت بشه
سلام
الان همه همین 40 هزاتومان شده