پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
نمی دونم داستان دوستان به کجا رسید . همانطور که قبلا گفتم سرورهای هتنزنر بنده در پنل خودم بوده ومشکلی نداشته
ایا دوستان به رنج ای پی خاصی نیاز دارن تا به بک آپ ها دسترسی داشته باشن ؟ یعنی کمکی از ما برمیاد که روی هتزنر هستیم و ربطی هم به گذرگاه نداریم ؟
رنج من این هست
5.9.226
5.9.218
کمکی بود بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
برای من پینگ میده
میتونم کمکت کنم
ای جانم
آی دی بده یا تل بزنگم:-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pep30
همه بریم پلیس فتا شکایت ... اینجا دیگه زد بالای 90 صفحه ... بیخیال پلیس فتا خوووووووب میتونه پیگیری کنه !!! بریم اونجا [-(
جناب
البته من مشكلي در اين موضوعات نداشتم .
اما به شدت پيگير بودم .
فقط يك سرور داشتيم كه اونم براي هاست رايگان استفاده ميشد كه اهميت چنداني ندارد .
البته يك سرور هم دايركت بود كه خوب جهت فروش نبود و يكي دو تا اكانت بيشتر نبود.
اما كلي مي گم
پليس فتا مجري هست صرفا و خود نمي تونه كاري انجام بده .
دوستان بايد به دادسرا مراجعه كنند تشكيل پرونده بدند بعد در صورت صلاح ديد مرجع قضايي ارجاع ميده به پليس فتا ( رسيدگي مي كنه ) مجدد بعد از پيگيري راي و نتيجه نهايي بايد از دادگاه بيرون بياد .
فقط اگر دوستان شكايت كردند مثلا مشخصات شكايت خود ، شهر و شعبه دادگاه رو به نفر ديگه در جاي ديگه بدن تا در شكايت اعلام كنه اينجوري تجميع ميشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arna
نمی دونم داستان دوستان به کجا رسید . همانطور که قبلا گفتم سرورهای هتنزنر بنده در پنل خودم بوده ومشکلی نداشته
ایا دوستان به رنج ای پی خاصی نیاز دارن تا به بک آپ ها دسترسی داشته باشن ؟ یعنی کمکی از ما برمیاد که روی هتزنر هستیم و ربطی هم به گذرگاه نداریم ؟
رنج من این هست
5.9.226
5.9.218
کمکی بود بفرمایید
شما كه يه دونه هستي :53:
ما كه از شما سرويس داريم انصفا راضي هستيم ( البته دوستان ببخشيد توي اين تاپيك تعريف كردما چون پستشونو ديدم ديگه گفتم بگم! )
آقا مشکل ما که داره برطرف میشه ....خدارو شکر ..ایشاله مشکل شماهم برطرف بشه ..برا همتون دعا میکنم .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rominait
جناب
البته من مشكلي در اين موضوعات نداشتم .
اما به شدت پيگير بودم .
فقط يك سرور داشتيم كه اونم براي هاست رايگان استفاده ميشد كه اهميت چنداني ندارد .
البته يك سرور هم دايركت بود كه خوب جهت فروش نبود و يكي دو تا اكانت بيشتر نبود.
اما كلي مي گم
پليس فتا مجري هست صرفا و خود نمي تونه كاري انجام بده .
دوستان بايد به دادسرا مراجعه كنند تشكيل پرونده بدند بعد در صورت صلاح ديد مرجع قضايي ارجاع ميده به پليس فتا ( رسيدگي مي كنه ) مجدد بعد از پيگيري راي و نتيجه نهايي بايد از دادگاه بيرون بياد .
فقط اگر دوستان شكايت كردند مثلا مشخصات شكايت خود ، شهر و شعبه دادگاه رو به نفر ديگه در جاي ديگه بدن تا در شكايت اعلام كنه اينجوري تجميع ميشه.
در حال حاضر دغدغه اصلی ما و مشتریان دیگر راه افتادن سرویس ها و سایت ها مون هست. بعد از آن سر فرصت با آرامش اگر نیاز بود پیگیری می کنیم.
آقا سرور من با آی پی 176.9.69.146 هست
چیکار کنم بک آپ بر دارم؟
مشکل ما هم داره حل میشه اگر خدا بخواد !! برای ما هم دعا کنید بیچاره نشیم
ما که همچنان مشکل داریم و رفع نشده !
www.samfoni18.com
176.9.1.72:2082
هر کس میخواد براش تست کنم بیاد تو یاهو
sats98_com
برای خیلی ها جواب داد
اما برای خودم موندم