پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
بنده از ساعت یک شب کارم خیلی واجب بود و از ایشون درخواست کردم سرور مجازی من رو سیستم عاملشو تغییر بدن و ایشون 15 دقیقه طول نکشید نصب و تحویلم دادم
خیلی راضیم از ایشون با خیال راحت از ایشون خریداری نمائید.
پشتیبانی = 20
اخلاق = 20
کیفیت =20
تشکر دوست گرامی ما هم به وظیفه عمل میکنیم امیدواریم همیشه به همین روال پیش بره و رضایت شما کاربران گرامی را داشته باشیم .
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
در حال حاضر فقط از آمریکا و هلند موجود می باشد
برای مشاهده پلن ها روی لینک های پایین کلیک کنید
Usa
Netherlands
قبل از خرید قوانین سایت را که در صفحه اول همین تاپیک هم قرار داده شده مطالعه بفرمایید سپس برای خرید اقدام فرمایید .
8 ماهی میشه با جناب بهلولی کار میکنم و از ایشون کمال تشکر رو دارم هم بخاطر کیفیت عالی سرورهاشون و هم پشتیبانی عالی و خودشون که واقعا با اخلاق و منصف هستند امروز هم سرور دیگری از ایشون تهیه کردم مثل همیشه سریع عالی و بی نقص.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedgorup
8 ماهی میشه با جناب بهلولی کار میکنم و از ایشون کمال تشکر رو دارم هم بخاطر کیفیت عالی سرورهاشون و هم پشتیبانی عالی و خودشون که واقعا با اخلاق و منصف هستند امروز هم سرور دیگری از ایشون تهیه کردم مثل همیشه سریع عالی و بی نقص.
با تشکر.
من میگم کافیه یک بار سرویسهای منو امتحان کنید :66:
امیدوارم که از این سرویستون هم راضی باشید :55::55::55:
قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمایید سپس برای خرید اقدام کنید
فروش همچنان ادامه دارد .. .
پرداخت آنلاین خوشبختانه دست شده و می تونید از طریق پرداخت آنلاین سایت برای تمدید یا خرید اقدام کنید.
تمامی سرویسها تحویل داده شد . برای سفارش می توانید اطلاعات در امضا در تماس باشید. :55: