خوب پس این پول لامصب کجا گیر کرده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای y برادرش تصادف میکنه و تا 30 دقیقه دیگه باید ببرتش بیمارستان، 29 دقیقه صبر میکنه دقیقه آخر میبره و دکتر میگه متاسفم برادرتون فوت کرد. مقصر دکتر نیست آقای y دیر به دکتر مراجعه کرده. من روز دوشنبه عرض کردم حواله تا یک هفته کاری به دیتاسنتر میرسه، نه کار رو انجام ندادم و نه بدقول شدم و حرفم دوتا شده که مقصر باشم.
اقای بیگی می گن پول رسیده ولی مشکل چیز دیگه هست.
ولی نمی گن مشکل چی هست .
امروز هم تموم شد ...
ما که فقط یک dns روی سرور داشتیم ابرومون رفت پیش کاربر ها ... وای به حال بقیه.
آقای موسوی آقای بیگی میگن مشکل حواله نیست و دیتاسنتر حوالرو پذیرفته ایمیل هم کرده
پس مشکل دیگه چیه !!!
@بیگی
آقای بیگی پس مشکل کار کجاست ؟
شما که نمیدونی پول وقتی میخواد وارد کشور المان بشه یه قیف دارن اول باید پول رو از اونجا رد کنن
حالا پوله یحتمل در وسط قیف گیر کرده و چون الان ساعت تعطیلی اونجاست کسی نمیتونه فشار بده پول رو تا از قیف رد بشه
شما خودتو ناراحت نکن مشکل قیف اوناست وگرنه این دو دوست که هردشون بی مشکلن
کسی نگفته شما بدقولی کردین :| حالا به هم کمک کنین این مشکل رفع بشه نه اینکه همه بیچاره کنین واسه بچه بازیتون
همه مشکلات زیر سر همین موسوی است . این مردیکه باید حواسش بود که فاکتور جداگانه می گرفت الان هم که این جوری شده داره قر می ده . موسوی تمومش کن این بازی ها رو .
واقعا خیلی اقده ای هستی و می خواهی تو اینجا همه خواهش کنند و تو .............. /
کسی هست کمک کنه که مبلغ حواله رو دوباره جور کنیم که با میتر یا ویزا پرداخت بشه؟
من 1.2 میلیو دارم الان
امروز پولم و میخوام بدون خسارت - خسارت بخوره تو سرم! پول من و پس بده چون همین الان 7 نفر تو یاهو کنفرانس داریم در مورد شکایت میحرفیم!
تا قبل افطار تو حسابم نباشه شخصا اقدام میکنم! دوستان هم پشتم هستن!
میخوام شخصا از آقای بیگی خرید کنم! چون طبق صحبتی که با ایشون داشتم!
ایشون واقعا فرد محترمی هستن!...
تا بعد افطار بدرود!