پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
۲ عدد از سرور های امریکا دیتاسنتر تحویل داده
تا ساعت ۴ امروز ۴۰ عدد از سفارش های امریکا تحویل داده خواهد شد
و بزودی افر رم ۴گیگ از این دیتاسنتر با قیمت ۲۲ هزارتومان قرار خواهید داد
با سپاس
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
۲ عدد از سرور های امریکا دیتاسنتر تحویل داده
تا ساعت ۴ امروز ۴۰ عدد از سفارش های امریکا تحویل داده خواهد شد
و بزودی افر رم ۴گیگ از این دیتاسنتر با قیمت ۲۲ هزارتومان قرار خواهید داد
با سپاس
این امر خیر کی اتفاق میفته انشالله؟ :77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamjj
این امر خیر کی اتفاق میفته انشالله؟ :77:
بعد از تحویل سرور رم ۱گیگ که ۸۰تا وی پی اس هستحدودا ۴۸ ساعت اینده
سلام یه سوال فنی داشتم
من قبلا که سرور میگرفتم حدود یه هفته قبل از اینکه مهلتش تموم بشه ایمیل میومد و فاکتور تمدید رو میفرستاد
با توجه به اینکه سایت شما ایمیل نمیفرسته و قطع شده چه جوری باید فاکتور جدید رو به دست بیارم
البته هنوز یه 20 روزی از سرور مونده ولی خواستم بپرسم که خیالم راحت بشه که نکنه یهو از مهلتش بگذره منم حواسم نباشه و اطلاعات دود بشه بره هوا بیچاره بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام یه سوال فنی داشتم
من قبلا که سرور میگرفتم حدود یه هفته قبل از اینکه مهلتش تموم بشه ایمیل میومد و فاکتور تمدید رو میفرستاد
با توجه به اینکه سایت شما ایمیل نمیفرسته و قطع شده چه جوری باید فاکتور جدید رو به دست بیارم
البته هنوز یه 20 روزی از سرور مونده ولی خواستم بپرسم که خیالم راحت بشه که نکنه یهو از مهلتش بگذره منم حواسم نباشه و اطلاعات دود بشه بره هوا بیچاره بشم
برای ایمیل باید سرور سایتم رو تغییر بدم
بزودی سرور جدید برای هاستینگ میخواهم بگیرم و این مشکل رو برطرف میکنم
توی تیکت
441020
شماره کارت رو ارسال کردم برای برگشت هزینه
خوب تا قبل از اینکه سرور رو تغییر بدی سیستم کار چه جوریه
از کجا باید مطلع بشیم
برگشت هزینه میگه نداره من سرور داشتم و نخواستم تمدید کنم
افزودن موجودی را زدم اما میگن موجودی پولی را هم بک نمیدیم
سلام---سرور انگلیس با رم 2 چند روزه تحویل میدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
توی تیکت
441020
شماره کارت رو ارسال کردم برای برگشت هزینه
پس این برگشت هزینه ما چی شد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingxerxes
برگشت هزینه میگه نداره من سرور داشتم و نخواستم تمدید کنم
افزودن موجودی را زدم اما میگن موجودی پولی را هم بک نمیدیم