-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
ما همچنان منتظر پاسخی از طرف استادان هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
سلام
یه مشکلی تازگیا بوجود اومده که هر پرداختی انجام میدیم میزنه خطا و پیغام "مغایرت......" میده
این مشکل اصلا به درگاه ربطی ندارد چون من از همین درگاه در یک سایت دیگه اسفاده میکنم و مشکلی ندارم
آیا پورتی چیزی باید در سرور باز کنم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند که مشکل از کجا میتونه باشه؟ و راه حل چیست؟
خوب دوباره اسکریپت رو اپلود و نصب و با یه پلاگین سالم و درگاه فعلا تست کنید/اگر نشد ادرس رو پ خ کنید تا چک کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
ما همچنان منتظر پاسخی از طرف استادان هستیم
آدرس را پ.خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
خوب دوباره اسکریپت رو اپلود و نصب و با یه پلاگین سالم و درگاه فعلا تست کنید/اگر نشد ادرس رو پ خ کنید تا چک کنم
ممنون
ولی اگر دوباره نصب کنم اطلاعاتم(کارت ها) پاک نمیشه؟
پلاگین سالم هست من از همین پلاگین در هاست دیگه اسفاده میکنم.
آدرس پ.خ شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
آدرس را پ.خ کنید
پ.خ شد
-
کسی نمیتونه کمکم کنه؟:105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
کسی نمیتونه کمکم کنه؟:105:
تست کردم دوست عزیز /وارد درگاه میشه و موقع کنسل برمیگرده/ ایا موقعی که اطلاعات وارد میکنی و موقع فرستادن یوزر پس ایراد میگیره؟ مشکل دقیق چیه؟
-
بله وارد درگاه میشه و پرداخت هم انجام میشه ولی وقتی میخواد وارد سایت بشه و اکانت رو تحویل مشتری بده این پیغام رو میده:
خطا
در اطلاعات پرداختي مغايرت وجود دارد
-
وارد قسمت مدیر نمیشود
سلام من این اسکریپت نصب کردم همه چی اوکی وقتی میخوام وارد قسمت مدیر بشم یوزرنیم و پسورد که میزنم وارد نمیشه و هیچ عکس العملی نشون نمی ده اما وقتی اشتباه میزنم میگه که یوزر پسورد اشتباه به مدیر هاست هم در میان گذاشتم اما گفت این مسئله به ما مربوط نمیشه
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :
v`p`n`.paradax.ir/back/login.php
یوزنیم : arash_k5
پسورد: 12345
برای ورود به سایت ` را از بین کلمات بردارید
-
پاسخ : وارد قسمت مدیر نمیشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arsh_k5
سلام من این اسکریپت نصب کردم همه چی اوکی وقتی میخوام وارد قسمت مدیر بشم یوزرنیم و پسورد که میزنم وارد نمیشه و هیچ عکس العملی نشون نمی ده اما وقتی اشتباه میزنم میگه که یوزر پسورد اشتباه به مدیر هاست هم در میان گذاشتم اما گفت این مسئله به ما مربوط نمیشه
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :
از دیتا بیس هست شما اسکریپت را با 1 دیتا بیس جدید تصب کنید مشکل حل میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
از دیتا بیس هست شما اسکریپت را با 1 دیتا بیس جدید تصب کنید مشکل حل میشه!
این کارم کردم بازم نشد
فکر میکردم از ساب دامین باشه اومدم توی خود هاست یکی دیگه زدم بازم همین مشکل بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arsh_k5
این کارم کردم بازم نشد
فکر میکردم از ساب دامین باشه اومدم توی خود هاست یکی دیگه زدم بازم همین مشکل بود
بنده 1 سری همین مشکل رو داشتم وقتی دیتا بیس را عوض کردم درست شد. اسکریپت را از خوده سایت فریر دانلود کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
بنده 1 سری همین مشکل رو داشتم وقتی دیتا بیس را عوض کردم درست شد. اسکریپت را از خوده سایت فریر دانلود کردید؟
بله از خود سایتش گرفتم برای من نشد حالا به قول شما من یهدونه دیگه می سازم همینجا میام میگم شما هم ببنید ممنون بابت پیگیری
-
-
دوستان چطور میشه روند سالم بودن مراحل کار سایت را چک کرد (بدون فعال بودن درگاه پرداخت ) منظورم ارسال ایمیل به مشتری نشان دادن رسید به مشتری نشان دادن کارت به مشتری و ارسال پیامک و .....
لطفا راهنمایی بفرمایید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arsh_k5
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :
این کار رو تست کنید برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnammc
دوستان چطور میشه روند سالم بودن مراحل کار سایت را چک کرد (بدون فعال بودن درگاه پرداخت ) منظورم ارسال ایمیل به مشتری نشان دادن رسید به مشتری نشان دادن کارت به مشتری و ارسال پیامک و .....
لطفا راهنمایی بفرمایید...
تا اون جایی که بنده اطلاع دارم راهی وجود ندارد(جز تغییر کدنویسی).باید حتما یه درگاه رو فعال کنید و تست کنید/
-
بنده نصب کردم با میهن پال پرداخت میشه وقتی برمیگرده به سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه به مشتری فقط یک صفحه سفید نشون میده
مشکل چیه؟
آخرین نسخه هم نصب شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nekooh
بنده نصب کردم با میهن پال پرداخت میشه وقتی برمیگرده به سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه به مشتری فقط یک صفحه سفید نشون میده
مشکل چیه؟
آخرین نسخه هم نصب شده
یا پلاگین میهن پال مشکل داره و یا ادرس بازگشت در کانفیگ به درستی وارد نشده است/
-
1 فایل پیوست
ماژول پرداخت بانک سامان هماهنگ شده با سامانه شاپرک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
ماژول پرداخت بانک سامان هماهنگ شده با سامانه شاپرک
سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید
-
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد
چحوری این مشکل رو حل کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahnazari
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد
وقتی یه کارتی انتخاب میشه
تا 20 دقیقه رزرو میشه و کسی نمیتونه انتخابش کنه
اگه خرید بشه که هیچ . اگه نه برمیگرده تو محیط برای فروش.
این به خاطر جلوگیری از تداخل توی فروشه.
البته میشه زمان رو تغییر داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahnazari
دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.
بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadniyar
سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید
http://upload7.ir/imgs/2014-02/30994484568996196449.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahnazari
بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟
این زمان رو دست نزن دوست گلم
اگه یه کارت داشته باشی دو نفر همزمان شروع به خرید کنن یا کارتو به هر دو میده یا به دومی میگه ندارم ! و خطا تو کارت پیش میاد و اعتبارت خراب میشه.
-
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad1762
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
phpmyadmin
الان نگاه کردم اصلا تو دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره چیزی به نام config وجود نداره.. کلا خالیه.. نمیدونم چیکار کنم احتمال داره از فایلهای داخل کانفیگ باشه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad1762
الان نگاه کردم اصلا تو دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره چیزی به نام config وجود نداره.. کلا خالیه.. نمیدونم چیکار کنم احتمال داره از فایلهای داخل کانفیگ باشه؟؟
خوب اگه دیتابیستون خالیه معنی این میده که شما هنوز کامل اینو نصب نکردین که جداول هم نصب بشن/ موقعی جدول ها در دیتابیس ساخته شدن یعنی نصب کامل شده/موقع نصباطلاعات دیتابیس رو دقیق بزنید
-
سلام
هر کی میخواد فایل کانفیگ فریر رو با Ioncube کد کنه من با امانتداری کامل انجام می دم
متاسفانه خود فریر این کار رو دیگه انجام نمی ده بخاطر اینکه کار دوستانی که نیاز دارن را بیفته این پیشنهاد رو دادم
با تشکر
-
سلام
دوستان چطوری میشه کاری کرد که موبایل حتما توسط خریدار وارد بشه (چه ایمیل را وارد کند چه نکند)
چون در حالت عادی اگر ایمیل را وارد کند دیگر اجباری بر وارد کردن موبایل نیست.
میخوام موبایل را در هر صورت اجباری کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aferin
سلام
دوستان چطوری میشه کاری کرد که موبایل حتما توسط خریدار وارد بشه (چه ایمیل را وارد کند چه نکند)
چون در حالت عادی اگر ایمیل را وارد کند دیگر اجباری بر وارد کردن موبایل نیست.
میخوام موبایل را در هر صورت اجباری کنم
سلام تو فایل index.php
این کد پیدا کن
کد PHP:
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
و اون AND رو بکن OR حل میشه
-
سلا دوست عزیز من این اسکریپیت رو میخوام هزینه نصب و ... رو پرداخت میکنم نصبش خودتون برام انجام بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
سلا دوست عزیز من این اسکریپیت رو میخوام هزینه نصب و ... رو پرداخت میکنم نصبش خودتون برام انجام بدید
دوست گلم نصب فریر سخت نیست
خواستید بدید من براتون نصب کنم
هزینه : صلوات
-
سلام دوستان من freer نصب کردم وصل کردم به درگاه زرین پال بعد محصول تعریف کردم رفت به بخش پرداخت بعد که پرداخت با موفقیت انجام شد از درگاه می خواد برگرده به سایت خودم این ارور میده مشکل از چیه ؟!!! Not Found The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. لطفا راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman_et
سلام دوستان من freer نصب کردم وصل کردم به درگاه زرین پال بعد محصول تعریف کردم رفت به بخش پرداخت بعد که پرداخت با موفقیت انجام شد از درگاه می خواد برگرده به سایت خودم این ارور میده مشکل از چیه ؟!!! Not Found The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. لطفا راهنمایی کنید
آدرس فایل کال بک رو اشتبا دادی
احتمالا توی یه زیر پوشه نصب کردی
توی پوشه include یه فایله به اسمه configuration.php
سه چهار خط اول آدرس رو ویرایش کن
-
دوست عزیز کجا باید این آدرس بدم من جایی اصلا ادرس ندادم لطفا راهنمایی کنید مرسی
-
من رو sub domain نصب کردم ولی آدرس domain aslio dadam be زرین پال برای همونه ؟!!!!