پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
فروش همچنان ادامه دارد برای خرید از آمریکا استعلام بگیری پلنهای محدودی موجود هست
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
آی پی اضافه به دلیل محدود بودن تعداد آی پی ارائه نمی شود .
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
سلام می خواستم از آقای بهلولی تشکر کنم برای سرویس های خوبشون و سرعت عالی و پشتیبانی با حوصله و فوری و خوب .....
هم از آقای بهلولی تشکر می کنم . هم به دوستان و کاربران پیشنهاد میکنم از سرویس های خوب این شرکت استفاده کنند.
میکروتیک | سرور مجازی منابع اختصاصی
تایید میشه 100000000 درصد ;)
دوستانی که پلن مورد نظر خودشان را خرید می کنند بعد از خرید حتما یک تیکت به بخش پشتیبانی باز کنند و OS و Config مورد نظر خودشان را به بخش پشتیبانی تیکت کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsian2host
سلام می خواستم از آقای بهلولی تشکر کنم برای سرویس های خوبشون و سرعت عالی و پشتیبانی با حوصله و فوری و خوب .....
هم از آقای بهلولی تشکر می کنم . هم به دوستان و کاربران پیشنهاد میکنم از سرویس های خوب این شرکت استفاده کنند.
میکروتیک | سرور مجازی منابع اختصاصی
تایید میشه 100000000 درصد ;)
امیدوارم این هنکاری تداوم داشته باشه و رضایت شما کاربران محترم را داشته باشیم
موفق باشید.
فروش همچنان ادامه دارد .. .
قوانین سایت بروز شد
برای مطالعه قوانین به صفحه اول همین تاپیک مراجعه فرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست ایرانی
سلام وي پي اس با رم 1 گيگ ميخوام از انگلستان يا آمريكا داريد ؟ قيمت بديد
پورت 1 گيگ مي خوام باشه
بدون قعطي و ساپورت خوب در صورت نياز
سلام
در حال حاضر از دیتاسنتر singlehop آمریکا موجود دارم و دارای پورت 1 گیگابیت اختصاصی هست
آپتایم 99.99 گارانتی می شود
می توانید از سایت سفارش را ثبت کنید