منم با شما موافق هستم اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوب میشه
به شخصه خودمم یه مشکل مثل شما دارم !
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از پاسخ شما .
فقط یک سوال در صورت درخواست میتونیم اطلاعات جدید رو برای شما ارسال کنیم تا خود شما تغیرات بدید ؟! (تغیر لوگو - آدرس - اسم سایت )
میدونم اینجا نباید اینو میپرسیدم و در سایت مطرح میشد اما خوب اینجا پرسیدم که هرکی این سوال رو داره بامراجعه به این تاپیک جوابشو بگیره ....
فقط میتونم یک کلمه بگم
عالی
هیچی دیگه نمیتونم بگم! فقط عالی!
درگاه و خدمات عالی
کارمزد معقول
پشتیبانی خوب
تسویه حساب منظم
از اینکه روی این درگاه سوییچ کردم بسیار راضی هستم و از زمانی که اولین بار با این درگاه کار کردم تا حالا امکانات زیادی بهش اضافه شده
امیدوارم درگاه موبایلی و ایده های جدیدتری هم بهش اضافه بشه
علت این که شما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید چیه ؟
چون دقیقا جی پال هم هیچ مشکلی نداشت فقط نمادی در سایتش مشاهده نمیشد و بقیه ماجرا که همه در جریان هستند !
به عنوان یه کاربر که از روز اول با این سیستم همکاری میکنم (فک کنم عضو 100 نفر اول سیستم هستم) میتونم بگم هیچ مشکلی نداره من حتی وقتی بخاوم پول توی حساب بانکی داشته باشم به این سایت انتقال میدم تمامی موجودیه کارتمو !!! زیرا به بانک داری کشور هیچ اعتمادی ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم ...
البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
به نظرم یکم تناقض وجود داره
فک کنم درست متوجه موضوع نشدین :)
این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...
من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !
زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )
از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...
سلام
خدماتتون واقعا عالیه
لطفا پلاگین پرداخت برای اسکریپت بازدید ساز بنویسید
دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...
مهم نیست حساب جهان پی در کدام بانک هست مهم اینه که اگه پسفردا بانک x که حساب جهان پی در اون هست اگه به هر دلیلی اتفاقی برای حساب یا پول بیوفته وکلای جهان پی پیگیر میشن و هم چنین در صورت کلاه برداری بانک x بیمه سقفی از پول رو بر میگردونه ...
اما حال در مقابل من اگه پول تو حساب خودم باشه و هر موردی پیش بیاد باید به شخصه دنبال کاراش باشم ...
(مثل مئسسه y که 3 سال پیش یه مبلغ بسیار زیاد کلاه برداری کرد و نزدیک به 100 شعبه خودشو بست و از کشور خارج شدن (میگن فرار کردن اما شاید هم در داخل کشور باشن ! اینجا ایران است !) مدیرانش و مسئولین محترم نظام هم هیچ پیگیری نکردن که پول این آدم هایی که سرشون کلاه رفته رو بهشون حتی یک ریالشو پس ندادن !! )
برای همینه که من به نظام بانکی و ... کشور اعتماد ندارم و در مقابل به جهان پی اعتماد دارم زیرا لاعقل برای پول خودشون هم شده باشه پیگیر کار ها میشن به شخصه پیگیری قوی جهان پی برای من در حدودا 11 ماه پیش ثابت شده که یک تراکنش موفق بود و پول به حساب جهان پی رفته بود اما به حساب من (در جهان پی) واریز نشده بود که با پیگیری که جهان پی خودشون انجام دادن طی گزارش من در کمتر از 24 ساعت پول به حساب بنده واریز شد و همچنین با تماس تلفنی از بنده معضرت خواهی به دلیل مشکل به وجود اومده کردن ...
(مورد داریم که یکی از دوستان حدودا وسط های سال 91 یک پرداخت نیم ملیونی به سایتی که از یه درگاه واسطه معروف استفاده میکرد انجام داد که برای پول ایشون هم همون موردی دقیقا شبیه بنده پیش اومد که پول به حساب شخص مورد نظر نرسیده بود اما پول واریز شده بود از سمت ما ! این دوست بنده خدا ما و اون شخص پذیرنده کلی پیگیری کردن خودشون (پشتیبانی سایت x از پیگیری موضوع تفره میرفت و میگفت پیگیری تراکنش ها باید توسط پذیرنده انجام بشه !) خلاصه این دوست ما چند ما دویین اما آخر سر هم به پولش نرسید و بیخیال شد آخر سر ...)
:d دوست عزیز خوب شما پولتو بذار توی بانکی که معتبر باشه مثل بانک ملی، ملت و ... این همه بانک معتبر در ضمین آدم هایی با پول های خیلی بیشتر همچین فکری نمیکنن و هیچ اتفاقی هم تا الآن براشون اتفاق نیفتاده که شما میکنی من کاری ندارم شما ختار هستی ولی داری سیتم بانکی یه کشور رو میبری زیر سؤال پیشنهاد میدم رفتارتون رو عوض کنید
شما هم پولات رو نذار مؤسسه y که هیچ کس نمیشناسه بذار بانک x که میشناسن و اعتبار داره در ضمن خود شما هم که میگی مورد داریم از یه درگاه واسط فلان ... شده من بین حرفای شما تناقض میبینم
دوست عزیز اول جمله گفتم
الان در باره شما دارم فکر میکنم دنبال یه تفریح و یه سوژه برای تفریح میگردین و گیر دادین و دنبال حاشیه میگردین که سرگرم بشید ...نقل قول:
دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...
همون بانک های x که معتبر هستن هم به شخصه ده ها بار شاهد اختلاساشون بودم .
در صورت ادامه بحث پاسخی از سمت بنده دیگر نمیگیرید ...
عزیز من نه دنبال حاشیه هستم و نه چیز دیگه چشمم افتاد نمیدونم از کجا گفتی به سیستم بانکی اعتماد ندارم ولی به جهان پی دارم این تناقض داره من کاری ندارم شما به چی اعتماد داری به چی نداری من کاری با بانک ندارم ولی دیگه شما یه حرفی میزنی که دیگران گمراه میشن و این حرف غلطه، من کاری با بانک ندارم ولی حداقل مقایسه بانک با جهان پی خیلی غلطه در حالی که جهان پی از بانک داره استفاده میکنه و قابل قیاس نیست من دیگه ادامه نمیدم بحث کردن نتیجه ای نداره
- - - Updated - - -
از مدیریت جهان پی هم عذرخواهی می کنم وسط تاپیک ایشون این حرف ها زده شد اما به نظر من لازم بود.
طی 7 ماهی که باهاشون همکاری داشتم تقریبا سیستم بی نقصی دارند
دوستان اینجا فقط تاپیک معرفی خدمات و ارائه نظرات خودتون در مورد جهان پی است لطفا تاپیک را به حاشیه نکشین :)
جهان پی فروشگاه نیست و مرجع بررسی ما نیز نماد نمی باشد جهان پی یک شخیصت حقوقی با موضوع فعالیت "طراحی,تولید,ارائه,نوآوری و پشتیبانی انواع سامانه ها , خدمات بانکی و تجارت الکترونیک از جمله پرداخت آنلاین
... می باشد که طی قرارداد و تفاهم نامه با شرکت های پرداخت الکترونیک زیرمجموعه شاپرک فعالیت می کند. با این حال وب سایت های رسمی شرکت که به نوعی کالا یا خدماتی ارائه میدهند دارای نماد اعتماد می باشند
برای کسب اطلاعات بیشتر"لطفا به منوی " درباره ما یا به وب سایت رسمی شرکت رساکو - روزنامه رسمی کشور.. مراجعه فرمایید
https://www.jahanpay.com/xpages/about
با سلام بنده هم خیلی وقته دارم باهاشون کار میکنم
از همه نظر عالی هستن .
قابل توجه بعضی دوستان عرض بشه که برای بنده تسویه حساب بین 1 ساعت و بیشتر زمان 6 - 7 ساعت بود ( تغریبی بگم بین 3 تا 4 ساعت بوده )
چند پیشنهاد : اگر بتونید از بانک ملت هم درگاه بدین عالی میشه
+ اگه هزینه دریافت درگاه رایگان بشه خیلی خوب میشه
اگر بشه یک کارت بانکی متصل به حساب جهان پی هم ارایه بدین عالی عالی میشه.
من یه مدته استفاده میکنم عالیه.
تنها ایرادش درگاه اختصاصی هست که رایگان نیست
اما کارمزد کم هست و سرعتش عالی هست.
ظاهرا خود ایشون تمایل به پاسخ در تایپیک نداشتن !
فقط این رو میتونم بگم منتظر جی پال بعدی باشید دوستان
این درگاهم کارشون خوبه استفاده کنید حتما
موفق باشید
نماد اعتماد به سایتهایی اعطا میشه که کالایی برای مبادله داشته باشن ، در درگاههای واسطه پول مبادله میشه نه کالا این یکی از مشکلات .
مورد بعدی هم اینکه ، به طور مثال فروشگاه بنده rezaworkshop.ir نماد اعتماد داره ، به شما چه چیزی رو ثابت میکنه ؟
تنها چیزی که ثابت میکنه اطلاعات بنده در یک جایی ثبت هست برای موقعی که مشکلی پیش بیاد .
حالا نه این سایت سایرسایتها واسطه هم اومدن برای یک سایت زیرمجموعه شان نماد گرفتن که کاربر رو توجیه کنن اطلاعاتشون توی مرکز رسمی به اسم نماد ثبت شده و در دسترس هست .
لذا نماد تاییدی بر نوع فعالیت نیست ، فقط به نوعی سازماندهی صنف فعالان حوزه مجازی و اینترنت هست .
:)
ویرایش شد !
ادامه ندید دوستان
موفق باشید
سریع و مطمئن
به اطلاع می رسانیم سرویس پرداخت در محل جهان پی نیز تا چند روز دیگر در دسترس تمامی فروشندگان عزیز قرار خواهد گرفت.
من یکی دو مورد پرداخت داشتم و واقعا راضی بودم از کیفیت و کارمزد.
اگه بتونید یه چیزی عین زرین کارت بدید خیلی عالی میشه ! مثلا جهان کارت :)
انشالله بزودی اطلاعات تکمیلی اعلام می شود
- - - Updated - - -
با توجه به مکاتباتی که با برخی از شرکت ها و بانکهایی خصوصی داشتیم کارت های صادر شده محدودیت هایی دارند که عملا از طرف مدیریت شرکت تایید نشد به همین دلیل فعلا از ارائه این سرویس صرف نظر کردیم.
در قالب سایت جدیدتون چرا قسمت پلاگین ها کامل نیست فقط 3 اسکریپت پلاگین گذاشتید ؟
virtual freer card store و غیره نیست اپدیت شده کامل تکمیل کنید اون قسمت را.
زیرا در قالب قبلی شما بود این ها با تشکر.
خب زرین کارت هم محدودیت داره. حیفه سیستم خوب شما از بقیه سرویسها عقب بیفته. منتظر خبرهای خوش هستیم :)نقل قول:
با توجه به مکاتباتی که با برخی از شرکت ها و بانکهایی خصوصی داشتیم کارت های صادر شده محدودیت هایی دارند که عملا از طرف مدیریت شرکت تایید نشد به همین دلیل فعلا از ارائه این سرویس صرف نظر کردیم.
سلام
من که خیلی ازش راضی راضیم و پشتیبانی عالی دارن نصب شبی هم جواب میدن:D. و کار کردن از سایر سامانه ها برام راحتره.
اون قضیه پلاگین ها به پشتیبان که گفتم گفت هنوز ست نشده ، پلاگینی که می خواستم لینک دانلودش بهم داد. می تونید از آدرس زیر دانلودش کنید.
http://www.jahanpay.com/main/plugins
ولی اگه ی خورده حد نساب پایین تر می آوردند بهتر بود 5 هزارتومان کافیه.
بسیار عالی
کاش بصورت پیش فرض، لاگین و ثبت نام سرویس با ssl انجام میگرفت. از سرویسی مانند شما توقع رعایت این موضوع میره.
مطمئنید سایت دیگه نمیرفتید؟ :D
بله دوست عزیز. شما تشریف ببرید: سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay و در بالای صفحه ، روی دکمه ثبت نام یا ورود (دکمه سبز / آبی) کلیک کنید. اگر به صفحه HTTPS منتقل شد، ما را هم در جریان بگذارید.
این پیام جهان پی را هم ببینید. مربوط به امروزه:
فایل پیوست 23517
سلام
اینکه دیفالت نیست نشون نمیده استفاده نمی کنن: من منظورم این بوده
https://www.jahanpay.com/
درضمن یک زمانی یادم هست که این اس اس ال دیفالت بود الان دیفالت نیست کار اشتباهی هست که باید اصلاحش کنن به نظرم
منم الان چون همیشه استفاده میکردم فکر کردم دیفالت هست نگو من میزدم حهان پی توی کروم خودش همون اس اس ال رو می آورد
اشتباه از طرفین قابل برگشت است
دوس دار شما
ارادت
با سلام
اول تشکر بابت تمامی سایت خوب جهان پی
تا الان با درگاه های زیادی کار کرده ام ولی خداییش در طول این 4 سال هیچ درگاه بانکی مطمئن تر و کامل تر از جان پی نبوده
امکاناتش بسیار عالیه-تسویه حساب-پشتیبانی-درگاه مستقیم-و امنیت و..... خیلی عالی بوده
خوشحالم که جزو اولین های جهان پی بود ام.منظورم جزو زیر 100 نفر اول کاربراش بوده ام.و الان جایگاهم از نظر سطح کارکرد تراکنش ها در سایت الان تقریبا 800 هست
به هر حال کل صحبت هام این بود .خیلی عالی هستی جهان پی--تشکر بابت خدمات خوب و ارزنده ات به کابران خوب ایرانی