-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
تیکت زدم لطفا جهت فروش
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-3 موجود است) - رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
فاکتور بزنید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
عزیز چرا سرویس مارو نمیدی پس (افر 2 ویژه) ویندوز 2008
7 8 ساعته که از سایت هم اقدام کردم ولی جواب نمیدین!!!
-
دوست عزیز و فروشنده محترم جواب تیکت 1 روز طول میکشه ؟؟
کاربرا پیم دادن کارت حرف نداره و .... فلان هست بهمان هست .... اول هم میگین پول بریز شما نه همه فروشنده ها
زمان ساپورت تنها کاری که میکینم هی رفرش میزنیم تا جوابی از شما تو تیکت بیاد پیشنهاد لطفابرای ما خریدارها و کاربرا زمان برامون اهمیت داره نه اینکه 10-15 ساعت بعد جواب بدید
روپشتیبانیتون یه تجدید تظر کنید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
کاربرا پیم دادن کارت حرف نداره و .... فلان هست بهمان هست .... اول هم میگین پول بریز شما نه همه فروشنده ها
زمان ساپورت تنها کاری که میکینم هی رفرش میزنیم تا جوابی از شما تو تیکت بیاد پیشنهاد لطفابرای ما خریدارها و کاربرا زمان برامون اهمیت داره نه اینکه 10-15 ساعت بعد جواب بدید
اعصاب نداری شما الان:71:
-
من 3 روزه سرور خریدم هنوز تحویل ندادن ایشون !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
داداش اینجا ایرانه :)
-
ادعاشم میشه که رنک آلکسای سایتش عالیه !! آره وقتی ملت رو علاف میکنی 4 روز برا یه تیکت ، سرویس ایمیل سایتت هم غیر فعاله هی باید بمونی تو سایت refresh کنی ،معلومه رنک میاد پایین ، فکر کردی peivandha.ir چطور رنکش پایینه ؟!
-
پوزش میخوام بابت پشتیبانی
۴روزه به شدت تیکت ها زیاد هست
اگر حرفم رو باور ندارید گراف بدم
دامر مشکل همه رو حل میکنم
ابتدا سعی میکنم تیکت های مهم رو جواب بدم تا فاکتور کردن و اینحور چیز ها
بیشتر مشکلات تیکت سرویس های جدید اکانتینگ مثل کریو هست تورو خدا یا نصب نکنید یا درست کنید!!!
روزی فقط ۶۰ تا تیکت چدید باز میشه و حدود ۱۶۰ تا تیکت جواب داده میشه خوب بعضی از این تیکت ها حلش بیتشر از ۱ساعت زمان بر هست
بعد ۱۶ فروردین دفتر رسمی باز میشه و پشتیبان سایت به تدریج بیشتر میشه
پوزش میخوام بازم از همه بابت تاخیر ها
دوستان لطفا پیغام خصوصی ندن که بیاید یاهو چون اصلا وقت ندارم برای اومدن توی یاهو
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پوزش میخوام بابت پشتیبانی
۴روزه به شدت تیکت ها زیاد هست
اگر حرفم رو باور ندارید گراف بدم
دامر مشکل همه رو حل میکنم
ابتدا سعی میکنم تیکت های مهم رو جواب بدم تا فاکتور کردن و اینحور چیز ها
بیشتر مشکلات تیکت سرویس های جدید اکانتینگ مثل کریو هست تورو خدا یا نصب نکنید یا درست کنید!!!
روزی فقط ۶۰ تا تیکت چدید باز میشه و حدود ۱۶۰ تا تیکت جواب داده میشه خوب بعضی از این تیکت ها حلش بیتشر از ۱ساعت زمان بر هست
بعد ۱۶ فروردین دفتر رسمی باز میشه و پشتیبان سایت به تدریج بیشتر میشه
پوزش میخوام بازم از همه بابت تاخیر ها
دوستان لطفا پیغام خصوصی ندن که بیاید یاهو چون اصلا وقت ندارم برای اومدن توی یاهو
موفق باشید
مومن اون دوتا سرور مارو رديف كن از نون شب واجبتره برام . 10 روزه معطل شديم بخدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
مومن اون دوتا سرور مارو رديف كن از نون شب واجبتره برام . 10 روزه معطل شديم بخدا
دارم به تیکت ها رسیدگی میکنم
خیالتون راحت تا صبح هستم
امشب ۷۰ درصد تیکت هارو حل میکنم ( همین الان ۴۰تا تیکت منتظر پاسخ هست)
-
آقا سرور 4 گیگ انگلیس و یا آمریکا دارید هارد 100 گیگ.
تست هم میدین ؟
-
تیکت ماروهم رسیدگی کن لطقا!
باور کن امروز 60 70 بار ریفرش کردم بلکه جوابی بیاد
افر 2 ویژه ویندوز 2008
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
آقا سرور 4 گیگ انگلیس و یا آمریکا دارید هارد 100 گیگ.
تست هم میدین ؟
سلام
درحال حاظر فقط رم ۱گیگ امریکا پیش فروش دارم
تست نه ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar88
تیکت ماروهم رسیدگی کن لطقا!
باور کن امروز 60 70 بار ریفرش کردم بلکه جوابی بیاد
افر 2 ویژه ویندوز 2008
سلام
کیله سرور های سفارش داده شده تا ۲۴ ساعت اینده تحویل میدم ( به جزو پیش فروش امریکا)
-
اين تاريخ رو يادت باشه . الان 10-11 روزه سرور دادي كه عملا كانفيگش نكردي . تمام اين تاريخ رو آقاي عسگرپور بايد روي فاكتور بكشي . اين همه پول بديم عملا هيچ كار نميكني واسه آدم . زنگ زدم 100 دفعه تيكت فلان. فقط يادت باشه به هيچ عنوان قابل پذيرش نيست برام اگه به تاريخ فاكتور اضافه نشه.
-
الان فقط عصبی هستم !!! X-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
اين تاريخ رو يادت باشه . الان 10-11 روزه سرور دادي كه عملا كانفيگش نكردي . تمام اين تاريخ رو آقاي عسگرپور بايد روي فاكتور بكشي . اين همه پول بديم عملا هيچ كار نميكني واسه آدم . زنگ زدم 100 دفعه تيكت فلان. فقط يادت باشه به هيچ عنوان قابل پذيرش نيست برام اگه به تاريخ فاكتور اضافه نشه.
دوست عزیز
پیگیر کار شما هم هستم
تاریخ سرویس از زمانی که تحویل میدیم زده میشه
چشم من بازم براتون یک مقدار تایم روی ماه بعدی میدم خیالتون راحت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
الان فقط عصبی هستم !!! X-(
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید کارتون روراه بندارم تا انقدر عصبی نباشید
-
نقل قول:
پیش فروش امریکا رم ۱گیگ شروع شد برای سرور جدید
۳۰ عدد موجود هست
کسانی که از این پیش فروش استفاده کنند ۱۵۰۰ تومان تخفیف همیشگی میگیرند
و بعد از پیش فروش قیمت به همون ۱۶۰۰۰ تومان بر میگیرده
لینک خرید:
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=38
موحودی فقط ۳۰ عدد
کریو قابل نصب هست ( فقط نصب سیستم عامل کانفیک شده نیست)
موفق باشید
16 عدد موجود مانده
-
اقا اين سرور ويندوز ما رو هم بديد براي يكي از بچه ها ميخواستم ابروم رفت بخدا
ايميل ناحيه كاربري : tandispal @ yahoo . com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baamusic
اقا اين سرور ويندوز ما رو هم بديد براي يكي از بچه ها ميخواستم ابروم رفت بخدا
ايميل ناحيه كاربري : tandispal @ yahoo . com
چشم عزیزم
امشب همه مشکل هارو تا صبح حل میکنم
چون فردا هم 13 هست تا بعد از ظهر نیستم
-
سلام ..
اقا یه افر تو سایتتون بود
افر اول
رم 4 گیگ با 300 گیگ هارد و 10 گیگ اس اس دی ماهی 30 هزار تومن
هنوز هم دارین ؟
:-?
اقا اصلا مگه امکان داره هارد 300 گیگ 30 هزار تومن باشه اونم با رم 4
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wave2011
سلام ..
اقا یه افر تو سایتتون بود
افر اول
رم 4 گیگ با 300 گیگ هارد و 10 گیگ اس اس دی ماهی 30 هزار تومن
هنوز هم دارین ؟
اقا اصلا مگه امکان داره هارد 300 گیگ 30 هزار تومن باشه اونم با رم 4
سلام
تیکت بدید باید موجود داشته باشم چون امروز چنتا سرویس که پرداختی نداشتند رو فسخ کردم
بله ما ممکنش کردیم
-
سلام
میدونم سرت خیلی شلوغه ولی بی زحمت اگه میشه سرور ما رو سریعتر تحویل بده چون باید نزدیک 200 گیگ فایل رو تا پس فردا منتقل کنم داره مهلت سرور قبلی تموم میشه
یه توضیحاتی هم دادم که توی تیکت زیر هست اگه میشه حتما رعایت کنی
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
دیشب حدود ساعت 8 و نیم پرداخت کردم همون موقع هم تیکت زدم که هنوز جواب ندادی
دستت درد نکنه
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
میدونم سرت خیلی شلوغه ولی بی زحمت اگه میشه سرور ما رو سریعتر تحویل بده چون باید نزدیک 200 گیگ فایل رو تا پس فردا منتقل کنم داره مهلت سرور قبلی تموم میشه
یه توضیحاتی هم دادم که توی تیکت زیر هست اگه میشه حتما رعایت کنی
دیشب حدود ساعت 8 و نیم پرداخت کردم همون موقع هم تیکت زدم که هنوز جواب ندادی
دستت درد نکنه
یا علی
سلام
امشب همه سرویس هارو تحویل میدم خیالتون راحت باشه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
تیکت #658250
اسمتون رو خواستم برام پیغام خصوصی کنید
کار سختی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اسمتون رو خواستم برام پیغام خصوصی کنید
کار سختی نیست
هنوز ping ندارم !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
هنوز ping ندارم !!
از تیکت پیگیر باشید
-
اخه تو که سرور نداری یا هر مشکل دیگه ای داری چرا ملت سرکار میزاری؟!!!
3 روزه سرور گرفتم و هر روز میگی امشب همرو میدم,اینجام که چیزی مینویسیم میگی تیکت کن!!!
مگه تیکت جواب میدی اخه؟!! دیشبم که جوابت به تیکت سلام بود!!!
من دیگه این سرور و نمیخوام و اصلا راضی نیستم از سایت و پشتیبانیت! انصاف داری حداقل پول و پس بده!
-
این آقا یه بچه هست که از بد حادثه یه کردیت کارت دستش افتاده! نه سواد و نه وقت پشتیبانی داره!
بنده اینجا بارها پست دادم و گفتم که این بنده خدا در حدی نیست که بخواد سرویس مناسب ارائه کنه.متاسفانه مدیرهای این فروم پست های اعتراضی رو پاک میکنن!
بنده هم سفارش داده بودم بعد از سه روز که تحویل ندادن به زور پولمو پس گرفتم، پس گرفتنشم 2 روز طول کشید!
اونایی هم که راضی هستن خیال میکنن که راضی هستن چون کارشون به پشتیبانی نیوفتاده!
از ماگفتن! سرویس دهنده ها و آدم های معتبر و خوش قول زیاد هستن...این آقا واقعا شورش رو در آورده
-
پشتیبانی در حد 0
واقعا افتضاحه
پ
-
خوب یکم هم فکر کنید
فکر میکنم کل کشور این ۱۷ روز رو اصلا تعطیل باشه
من از چند تا شرکت معتبر هم سرویس دارم ولی اصلا جواب تیکت رو نمیدن و گفتن تمامی امور بعد از ۱۷
از آقا شایان هم حدود ۵ ماه هستش که سرویس دارم از انگلستان آمریکا فرانسه هیچ مشکلی نداره این سوریس ها
پشتیبانی چی میخواهید وقتی سرویس بدون مشکل کار میکنه
خراب کاری نمنید رو سرور هیچ اتفاقی نمیافته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
خوب یکم هم فکر کنید
فکر میکنم کل کشور این ۱۷ روز رو اصلا تعطیل باشه
من از چند تا شرکت معتبر هم سرویس دارم ولی اصلا جواب تیکت رو نمیدن و گفتن تمامی امور بعد از ۱۷
از آقا شایان هم حدود ۵ ماه هستش که سرویس دارم از انگلستان آمریکا فرانسه هیچ مشکلی نداره این سوریس ها
پشتیبانی چی میخواهید وقتی سرویس بدون مشکل کار میکنه
خراب کاری نمنید رو سرور هیچ اتفاقی نمیافته
ضمن تایید حرف عزیز بگم که منم ازشون سرویس دارم و خدایی اصلا مشکلی تا به حال نداشتم
ولی خب حتما یه دوستی به گروه پشتیبانیش اضافه کنه خوبه / چون اصلا تک و تنها نمیتونه واقعا جوابگو باشه
دمش گرم و خسته نباشه
-
فروشنده محترم تا به عمرم سرویسی به افتضاحی سرویس شما ندیده بودم .... مشکل اون پول 18000 ت نیستی ما نخواستیم ... پدر آدم رو در میاری یه جواب بدی من و سایر مشتریا مسخره شما نیستیم هر موقع عشقت کشید جواب بدی ... چند روزه به من وی پی اس دادی ؟؟ چند روزه کار میکنه ؟ این آی پی 5.39.127.91
شما سرویس دادی پول گرفتی .. موندم تو سایتتم نوشتی کیفیت را با ما تجربه کنید ... آپ تایم بالا
الانم سرویست تایم آوت میده ...
lمنتظرم ببینم چه جوابی میدی !! سرویس دادنتم 12 ساعت طول کشید با کمال میل خواستی هزینه رو مرجوع کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar88
اخه تو که سرور نداری یا هر مشکل دیگه ای داری چرا ملت سرکار میزاری؟!!!
3 روزه سرور گرفتم و هر روز میگی امشب همرو میدم,اینجام که چیزی مینویسیم میگی تیکت کن!!!
مگه تیکت جواب میدی اخه؟!! دیشبم که جوابت به تیکت سلام بود!!!
من دیگه این سرور و نمیخوام و اصلا راضی نیستم از سایت و پشتیبانیت! انصاف داری حداقل پول و پس بده!
سرور شما تحویل داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
این آقا یه بچه هست که از بد حادثه یه کردیت کارت دستش افتاده! نه سواد و نه وقت پشتیبانی داره!
بنده اینجا بارها پست دادم و گفتم که این بنده خدا در حدی نیست که بخواد سرویس مناسب ارائه کنه.متاسفانه مدیرهای این فروم پست های اعتراضی رو پاک میکنن!
بنده هم سفارش داده بودم بعد از سه روز که تحویل ندادن به زور پولمو پس گرفتم، پس گرفتنشم 2 روز طول کشید!
از ماگفتن! سرویس دهنده ها و آدم های معتبر و خوش قول زیاد هستن...این آقا واقعا شورش رو در آورده
توی بخش انتقاد تاپیک بزنید
شما فکر نکنم از من سرویس ی داشته بودید
توی تاپیک قبلی بنده هم بدون مدرک پست میدادید
واقعا ادم بی وجدان و پررویی هستید
پست شما گزارش شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
فروشنده محترم تا به عمرم سرویسی به افتضاحی سرویس شما ندیده بودم .... مشکل اون پول 18000 ت نیستی ما نخواستیم ... پدر آدم رو در میاری یه جواب بدی من و سایر مشتریا مسخره شما نیستیم هر موقع عشقت کشید جواب بدی ... چند روزه به من وی پی اس دادی ؟؟ چند روزه کار میکنه ؟ این آی پی 5.39.127.91
شما سرویس دادی پول گرفتی .. موندم تو سایتتم نوشتی کیفیت را با ما تجربه کنید ... آپ تایم بالا
الانم سرویست تایم آوت میده ...
lمنتظرم ببینم چه جوابی میدی !! سرویس دادنتم 12 ساعت طول کشید با کمال میل خواستی هزینه رو مرجوع کن
من نمیدونم کدوم مشتری من توی سایت هستید
من این ۱۳ روز مسافرت یودم
واقعا توی کار هاستینگ ادم ۲ثانیه اسایش نداره
از امروز پشتیبانی بهتر میشه
اسمتون رو پیغام خصوصی کنید واسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
شما عادت دارید همیشه اظهار فضل بفرمایید؟
همیشه از پروایدر هایی که سرویس ندارین میاید شکایت می کنید؟
-
سلام
خوب شد اومدی
بابا جون مادرت این سرور ما رو تحویل بده خوب شد گفتم عجله دارم باید کلی فایل رو منتقل کنم الان تقریبا سه روزه پرداخت کردم هنوز تحویل ندادی
البته نمیخاستم پست بزنم خواستم صبر کنم ولی دیدم سرور بقیه رو دادی ولی به من ندادی دیگه مجبور شدم
خوب اگه میری جایی یکی دو نفرو بزار جای خودت تا جواب مشتری ها رو بدن
اینم تیکت ما
یا علی