-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zafirous1939
salam
man ye service kharidam
mikhastam beporsam emkane nasb hard bishtar hast?
سلام
بله هست
از طریق سایت پیگیر باشید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
فروش فعلا متوقف شده است
:53:
با تشکر
-
من سفارش رو ثبت کردم ولی تا الان پرداخت نکردم .. اگه الان پرداخت کنم به سفارشم ترتیب اثر داده خواهد شد؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhessam
من سفارش رو ثبت کردم ولی تا الان پرداخت نکردم .. اگه الان پرداخت کنم به سفارشم ترتیب اثر داده خواهد شد؟؟؟
کلیه سفارش های ثبت شده تحویل داده میشه ( سفارش هایی که تکمیل شده باشه پرداختشون شما هم پرداخت کنید تحویل داده میشه )
-
-
من الان سفارش بدم می تونید تا امشب آماده کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
من الان سفارش بدم می تونید تا امشب آماده کنید ؟
اگر ویندوز باشه اره
-
بله ۲۰۰۸ می خوام .سفارش داده بشه کی آمادست ؟
-
اقا خسته نباشید
من الان 2گیگ رم سفارش بدم هزینش چند میشه؟
حالا فردا هم تحویل دادین مشکلی نیست
فقط خدایی کیفیت داشته باشن هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:( (
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
بله ۲۰۰۸ می خوام .سفارش داده بشه کی آمادست ؟
حداکثر تا 2شب اماده هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
اقا خسته نباشید
من الان 2گیگ رم سفارش بدم هزینش چند میشه؟
حالا فردا هم تحویل دادین مشکلی نیست
فقط خدایی کیفیت داشته باشن هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:( (
سلام
هزینه و نحوه سفارش در صفحه اول هست
اگر کیفیت نداشت الان این تاپیک قوقا بود :-p
-
با سلام و خسته نباشید
عزیز بنده قصد اختلال در تایپیک رو ندارم . ممنون میشم جواب این سوال بنده رو بدین
تاجایی که یادمه شما به مرز ورشکستگی رفتین. و الان هم با پیش فروش کردن سرور ها رفتین و سرور اختصاصی تهیه کردین یعنی با مبلغی که دوستان پرداخت کردند. البته کار بزرگی هم هست اما تا حدودی شما بدون سرمایه انجام دادین
و اما سوال: اگر دوباره خدایی نکرده ورشکست شدین یا چند نفر کنسل کردند چطوری شما مابقی مبلغ رو میپردازین تا کاربران بتونن استفاده کنند؟
آیا باز ایمیل میفرستید واسه انتقال یا بکاپ گرفتن؟؟
و اما چند توصبف از شما::
از اینکه پشتیبانی خوب و فعالی دارین هیچ شکی نیست اینو همه ی دوستان میدونند. منم قبلا از کاربراتون بودم و الانم میخوام ازتون سرور تهیه کنم چون واقعا کیفیت کارتون و سروراتون عالیه
اگر اون سوال رو پرسیدم این حق رو به بنده و بقیه دوستان بدهید که بخواهیم موضوع برامون روشن بشه
با تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miload
با سلام و خسته نباشید
عزیز بنده قصد اختلال در تایپیک رو ندارم . ممنون میشم جواب این سوال بنده رو بدین
تاجایی که یادمه شما به مرز ورشکستگی رفتین. و الان هم با پیش فروش کردن سرور ها رفتین و سرور اختصاصی تهیه کردین یعنی با مبلغی که دوستان پرداخت کردند. البته کار بزرگی هم هست اما تا حدودی شما بدون سرمایه انجام دادین
و اما سوال: اگر دوباره خدایی نکرده ورشکست شدین یا چند نفر کنسل کردند چطوری شما مابقی مبلغ رو میپردازین تا کاربران بتونن استفاده کنند؟
آیا باز ایمیل میفرستید واسه انتقال یا بکاپ گرفتن؟؟
و اما چند توصبف از شما::
از اینکه پشتیبانی خوب و فعالی دارین هیچ شکی نیست اینو همه ی دوستان میدونند. منم قبلا از کاربراتون بودم و الانم میخوام ازتون سرور تهیه کنم چون واقعا کیفیت کارتون و سروراتون عالیه
اگر اون سوال رو پرسیدم این حق رو به بنده و بقیه دوستان بدهید که بخواهیم موضوع برامون روشن بشه
با تشکر از شما
سلام
با شوک گرونی دلار تصمیم عجولانه گرفته شده بود
ولی با کمک و سرمایه که داشتیم و کمک دوستان این مشکل رو برطرف کردیم
درست هست ناشیانه برخورد کردیم ولی واسمون تجربه شد
دلیل پیش فروش این بود که وضعیت بازار رو بسنجیم
فقط 40 درصد هزینه سرور از پیش فروش در اومده بود
مطمعا باشید دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد
با تشکر از شما
----------------------------------------------------
سفارش های امشب فردا ظهر تحویل داده خواهند شد
-
یکی هم مال من :-p سفارش دادم...
مرسی
-
2تا وبسایت دارم (یکی خبری وردپرس و یکی جامعه مجازی) که الان روی آخرین پلن نت افزار هستش. ولی گفتن چون دیتابیست بالای 2.5 گیگ شده و به سرور فشار میاره دیگه نمیتونیم بهتون سرویس بدیم و باید ترانسفر کنید.
خدایی خسته شدم از اینهمه جابه جایی.
مثل این یتیمای خونه به دوش هر چند وقت یه بار باید بارو بندیلم رو جمع کنم کوچ کنم. همین جابجایی ها کلی رو اعتبار و بازدید سایتام تاثیر منفی گذاشته.
هرچی VPS تو ایران هست رو امتحان کردم ولی نتیجه نمیده که نمیده. parsdev - iranserver - mihanwebhost - ehost - - mochahost و چند تا دیگه که یادم نیست اسمشون رو.
من نمی فهمم پس این همه سایت با بازدید های آنچنانی چطور دارن کار میکنن که من که سایتام کلا روهم رفته روزی 100000تا بازدید با 20000 تا آی پی داره این ریختی به دردسر افتادم.
راستش بهم میگن باید سرور اختصاصی بگیرم. ولی از اونجایی که هم هزیه هاش خیلی بالاس و هم اطلاعات علمیم برای مانیتور کردنش در این مورد کمه نمی تونم برم سمتش.
یه جایی می خوام که بتونه هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری ساپورت کنه.
دیدم خیلی همه راضی هستن اینجا!!! تعجب کدم!!!
آیا شما پیشنهادی برای من دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_esprit
2تا وبسایت دارم (یکی خبری وردپرس و یکی جامعه مجازی) که الان روی آخرین پلن نت افزار هستش. ولی گفتن چون دیتابیست بالای 2.5 گیگ شده و به سرور فشار میاره دیگه نمیتونیم بهتون سرویس بدیم و باید ترانسفر کنید.
خدایی خسته شدم از اینهمه جابه جایی.
مثل این یتیمای خونه به دوش هر چند وقت یه بار باید بارو بندیلم رو جمع کنم کوچ کنم. همین جابجایی ها کلی رو اعتبار و بازدید سایتام تاثیر منفی گذاشته.
هرچی VPS تو ایران هست رو امتحان کردم ولی نتیجه نمیده که نمیده. parsdev - iranserver - mihanwebhost - ehost - - mochahost و چند تا دیگه که یادم نیست اسمشون رو.
من نمی فهمم پس این همه سایت با بازدید های آنچنانی چطور دارن کار میکنن که من که سایتام کلا روهم رفته روزی 100000تا بازدید با 20000 تا آی پی داره این ریختی به دردسر افتادم.
راستش بهم میگن باید سرور اختصاصی بگیرم. ولی از اونجایی که هم هزیه هاش خیلی بالاس و هم اطلاعات علمیم برای مانیتور کردنش در این مورد کمه نمی تونم برم سمتش.
یه جایی می خوام که بتونه هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری ساپورت کنه.
دیدم خیلی همه راضی هستن اینجا!!! تعجب کدم!!!
آیا شما پیشنهادی برای من دارید؟
سلام
پیشنهاد میکنم یک وی پی اس با هارد اختصاصی بگیرید
و از سی پنل استفاده کنید و کانفیگ کنید
به راحتی جواب میده و مشکلی ایجاد نمیکنه برای کسی
هزینه این سرویسی که گفتم + 100 هزارتومان هست
-
آیا شما این سرویس را ارائه میکنید؟
همانطور که گفتم از لحاظ نرم افزاری اطلاعات آنچنانی ندارم. پشتیبانی نرم افزاری را هم برعهده میگیرید؟
اگر ممکن هست یک شماره تماس بدهید
-
سلام. بنده رم خیلی کمتری نیاز دارم. با همین هارد و ترافیک نامحدود، رم مثلا 256 مقدور هست؟ داخل پورتال که مثل اینکه تمام شده.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_esprit
آیا شما این سرویس را ارائه میکنید؟
همانطور که گفتم از لحاظ نرم افزاری اطلاعات آنچنانی ندارم. پشتیبانی نرم افزاری را هم برعهده میگیرید؟
اگر ممکن هست یک شماره تماس بدهید
تا کریسمس موجود ندارم
بله با هزینه براتون انجام میدم
شماره تماس صفحه اول تاپیک هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman1992
سلام. بنده رم خیلی کمتری نیاز دارم. با همین هارد و ترافیک نامحدود، رم مثلا 256 مقدور هست؟ داخل پورتال که مثل اینکه تمام شده.
تشکر.
سلام
تا شنبه همه سرویس های ما تکمیل هست
-
داداش دیگه از این سرور نداری تا ما خواستیم سفارش بدیم تموم شد حالا سریع تر بیار مثلا تا شنبه از همین سرور Redstation با این مشخصات بیار سریع فروش میره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qq8030
داداش دیگه از این سرور نداری تا ما خواستیم سفارش بدیم تموم شد حالا سریع تر بیار مثلا تا شنبه از همین سرور Redstation با این مشخصات بیار سریع فروش میره
اگر هم بیاریم این قیمت نیست
تا شتبه مشخص میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر هم بیاریم این قیمت نیست
تا شتبه مشخص میشه
ارزون تره دیگه:-p
داداش سعی کن تو همین قیمت باشه
-
سلام .سرور اختصاصی ندارین؟
هارد بالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
سلام .سرور اختصاصی ندارین؟
هارد بالا
از سایت در تماس باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qq8030
ارزون تره دیگه:-p
داداش سعی کن تو همین قیمت باشه
به احتمال زیاد گرون تر هست ( 2برابر )
-
قبل اینکه کسی بیاد پست بده :
سرور انگلیس به مدت 20 دقیقه تا 1ساعت خارج از دسترس هست
بدلیل جابجایی های دیتاسنتر
لطفا صبر کنید تا مشکل برطرف بشه
-
من داشتم کلکسو نصب میکردم.
وسطش قطع شد .
حالا چیکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimoazzez
من داشتم کلکسو نصب میکردم.
وسطش قطع شد .
حالا چیکار کنم؟
صبر کنید سرور انلاین بشه به نصبتون ادامه بدید
-
افر جدید در پست اول گزاشته شد
-
پاسخ : 4گیگ رم -200 گیگ هارد - 10 گیگ پورت فقط 32000 تومان
ایشون کاملا تأیید میشن
واقعا کارشون خوب
پشتیبانی عالی و اینکه سرویسهاشون از کیفیت خوبی برخوردار هستش
-
تعداد 4 عدد فروش رفته
60 عدد دیگر فروش برود پیش فروش تمام میشود
با تشکر از دوستان
-
تا الان 9 عدد فروش رفته است
-
سلام.قیمت های تمدید چغدر خواهد بود؟
قیمت دلار رو حداکثر چغدر حساب کردید؟
و در آخر اینکه سرعت 10 گیگ ماله داخل دیتاسنتر رداستیشن هست یا با اینترنت هم همینقدره؟
فکر میکنید به هر vps چغدر آپلود و دانلود میرسه؟خودتون رو پهنای باند کاربران نظارتی دارید که مثلا یه کاربر کل پهنای باند رو نکشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MFOROOGHII
سلام.قیمت های تمدید چغدر خواهد بود؟
قیمت دلار رو حداکثر چغدر حساب کردید؟
و در آخر اینکه سرعت 10 گیگ ماله داخل دیتاسنتر رداستیشن هست یا با اینترنت هم همینقدره؟
فکر میکنید به هر vps چغدر آپلود و دانلود میرسه؟خودتون رو پهنای باند کاربران نظارتی دارید که مثلا یه کاربر کل پهنای باند رو نکشه؟
سلام
تا دلار ۳۱۰۰ تومن قیمت ثابت هست
سرعت ۱۰گیگ اینترنت شیر هست
۸۰ مگابیت تضمین هست
بله نظارت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با سلام...
این سرور که شما زدید chasis حداکثر از 4 هارد پشتیبانی میکنه ...additional هم که حداقل 12 هارد میگیره ....جسارتا از کجای RedStation میارید این سرورهارو شما ؟
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
با صحبتی که با دیتاسنتر داشتیم گفتند امکان پذیر هست ( با دریافت هزینه بیشتر! کافیه یکبار ایمیل بزنید و بپرسید)
موفق باشید
-
ایشون تایید میشن اساسی من ازشون سرور قبلی 16000 تومنی گرفتم عالی بود.
سرعت عالی.
راستی منم میخوام بگیرم تا کی پیش فروش دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با صحبتی که با دیتاسنتر داشتیم گفتند امکان پذیر هست ( با دریافت هزینه بیشتر! کافیه یکبار ایمیل بزنید و بپرسید)
موفق باشید
ممنون که مثل دفعه قبل پاسخ ندادید...;) (مانند گفته خودتون حرکت شتاب زده در مقابل نوسان دلار و انتقال کاربران.)
قاعدتا chasis رو براتون تغییر دادن.
امکانش هست نمونه IP در پیام خصوصی ارسال کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
ممنون که مثل دفعه قبل پاسخ ندادید...;) (مانند گفته خودتون حرکت شتاب زده در مقابل نوسان دلار و انتقال کاربران.)
قاعدتا chasis رو براتون تغییر دادن.
امکانش هست نمونه IP در پیام خصوصی ارسال کنید ؟
176.227.212.129